ואם כתוב עד דלא ידע, אז נעשה. שומרי המסורת לא מוותרים גם השנה על החגיגה הגדולה שמזמן לנו חג הפורים, ויוצאים לחגוג עם כל החושים. לרשותכם ארבעה ברים ומסעדות שיעזרו לכם לחגוג את החג ויעשו לכם מסיבה אחת גדולה
תכירו את הגפילטע פיש החדש: צעיר יותר, שרמנטי יותר ומגיע מכל קצוות תבל. אספנו 8 מתכונים של גפליטע ממיטב השפים בארץ. השנה הפולנים יכינו גפילטע טריפוליטאי, האמריקאים יכינו גפליטע אסיאתי וההודים יכינו גפילטע צרפתי
שוברים את הראש בחיפוש אחר מתנה מקורית? לשף ניר צוק יש פתרון בשבליכם. סדנאות בישול אינטואטיבי, שילמדו את המשתתפים לבשל מהבטן, וגם דבש סילאן בבקבוק לחיץ- תם עידן היידים הדביקות לאחר שימוש בדבש
לפתוח עם קפרינייה רימונים מהמטבח הברזילאי, להמשיך לגפילטע פיש פולני, להתענג על חזה עוף בצ'אטני תפוחים דבש ותמרים, לצד סלט פטרוזיליה ורימונים ים תיכוני. בשולחן ארוחת החג של 2eat מתערבבים מתכוני כל העדות. בואו גם אתם לנסות
הולנטיינס, שייחגג ב-14 בפברואר, נתן את האות למסעדות ברחבי הארץ לפזר נרות על שולחנות, לבנות תפריט רומנטי מיוחד, ולחזר אחר זוגות צעירים הלהוטים לחגוג. הנה ארבע מסעדות רומנטיות בכל השנה, ולא רק בחג האהבה
פאי גבינה עם פירות יער וטארט גבינת תות של הנס ברטלה, עוגת גבינה בציפוי פיצוחים מסוכרים של ניר צוק ועוד. מתכוני שבועות שחבל על הזמן
תות בשוקולד לבן, עוגת גבינה-קינמון בסגנון אמריקאי ועוגת גבינה שוקו-קפה. השפים ניר צוק וארז שטרן עם שלושה קינוחים שיעשו לכם את סוף השבוע
האם קיים בכלל מטבח ישראלי? השאלה הזאת מעסיקה את הישראלים לא פחות משאלת חפותו של הנשיא קצב. אחרי יותר מעשרים שנה של התעסקות בה, אפשר לקבוע בוודאות שיש חיה כזאת. והרפרטואר של המטבח הישראלי, עד כמה שזה מפתיע לגלות, כולל אפילו עוד כמה דברים חוץ מבמבה, קרמבו, לחם שחור עם קוטג' ושניצל בפיתה (עם הרבה חריף)
אם יש בארץ שף שאפשר לסמוך עליו שיוציא מהוולנטיין דיי את מקסימום הרומנטיקה שאפשר לסחוט, הרי זה ניר צוק. המלצה לחג האהבה ושני מתכונים חושניים במיוחד למי שבכל זאת בוחר לחגוג בבית
נובמבר הוא חודש שמח בעולם היין. במתחם השף ניר צוק ביפו חוגגים את הבוז'ולה המסורתי, ביקב תשבי מציינים את סוף הבציר עם יין ירוק כמו באזור הריין בגרמניה, בויינשטוק מורידים את מחירי היינות למשך שבוע וגם איש הענבים לא נשאר חייב, ומקיים את המכירה הפומבית הגדולה אי פעם של יינות נדירים בישראל
לרגל פסטיבל ''טעימות מיפו'' נתבקשתי על ידי עורכת האתר לבקר בג'אפה בר, הבר של ניר צוק הממוקם במתחם הקולינרי של האושיה היפואית ולחזור עם רשמי הקלילים. אני אמנם אוהב אוכל טוב ומחבב מאוד אלכוהול וברים, אבל לפני הכל אני אדריכל
ניר צוק בקרחנה תנ''כית לרגל חג הביכורים, הופך את שבעת המינים לשבעת המעדנים בארוחת דגוסטסיון בת שבע מנות. בטור שלו לשבועות תמצאו הוראות להקמת תפאורת חג מושלמת, תפריט דגוסטסיון ומתכונים
אז מה קורה בשבועות - חג הגבינות? מיטב המסעדות מציעות עסקיות וארוחות לחג, וכן מגוון מנות ותפריטים מיוחדים לחג השבועות.
נמאס לכם מהעוף הממולא של הדודה בתיה ומסלט הוולדורף של הבני דודים הג'ינג'ים מעפולה? גם לנו. לכן חילצנו מניר צוק, השף הכי יצירתי ושובב בשכונה, המלצה לארוחת ליל סדר אלטרנטיבית, חגיגית, מסעירה ובעיקר מרעננת. לפניכם תפריט הארוחה ושלושה מתכונים
ניר צוק חונך חדר יין, הטמפטיישן בר יוצאים בתפריט וויסקי מורחב ובמסעדת Messa משיקים ליין של קוקטיילים בטעמי ילדות. החדשות הכי חמות בעולם האלכוהול
ניר צוק, השף של מסעדות קורדליה, ביסטרו נועה והג'אפה בר ביפו מביא את משנתו הקולינרית לחג החנוכה, שיותר מכל דבר אחר משכנעת בטעמה הטוב
זה לא דומה לשום דבר אחר שטעמתם, מזהירה שפרה צח, אבל ארוחה במסעדת קורדליה של השף היצירתי ניר צוק, היא הרפתקה שמומלץ להתמסר לה עד הסוף.
לרגל החורף והלילות הקרים, חיפשנו ומצאנו ארבעה מרקים משובחים. ויש גם מתכון למי שרוצה לנסות בבית.
תיקחי אותי הרבה ליפו מעכשיו, טוב? אתה מבקש. לא ידעת שיש כאן כאלה מקומות מיוחדים. אתה מבקש עוד וויסקי ואנחנו שוקעים שוב במנוחה ובקסם של הג'פה בר.
הפעם החלטנו להיכנס פנימה, לתוך הקרביים של המסעדות והברים ולשלוף משם את הכוכבים האמיתיים. מצאנו את המוח והידיים מאחורי המנות הטעימות, אלה שבגללם אנחנו פותחים ארנקים ורשמנו מה יש להם להגיד על האוכל ועלינו. קבלו את ניר צוק מקורדיליה (ומנעה, ומג'אפה בר)
ניר צוק, השף של מסעדות קורדליה, נועה ביסטרו וג'אפה בר ביפו, מתמחה ביצירת אווירה רומנטית. המסעדות שלו נראות כמו טירות עתיקות והאוכל לוקח את החיך למסע של ריגושים. לרגל החג, ביקשנו ממנו להרכיב תפריט אוהבים מנצח ולצרף לו מתכונים. חג אהבה טעים!
כדי לא להסגיר את המקום מיד, הזמנתי סרדינים מטוגנים, מנה שובת לב בפשטותה. מוסיקת ג'אז נעימה הסתננה בין הכיסאות המרופדים ואור של חסד הסתנן מתקרת הזכוכית שמעלינו, חודר את שרשראות הפילפלים המיובשים א- לה- קובה.
יצאנו לתת כבוד לאורז, שמאכיל חלק גדול מאוכלוסיית הכדור ומצאנו מכרה זהב. אורז פרסי מושלם, אורז תאי בסלסילות קש, אורז הודי עשיר ומתובל ואורז יפואי. פרויקט פורים יוצא דופן.
השמפניה, אותו משקה אצילי בעל ניחוח השמרים והבועות המתפצחות בפה כמו קוויאר כיכב מאז ומעולם בערב השנה החדשה. בשנים האחרונות תפס המשקה תאוצה גם בשאר הימים: מיין לבן מבעבע זול במסיבות של נערים ועד מסיבות פאר עם שמפנית פרימיום באלפי שקלים לבקבוק. לכבוד השנה האזרחית החדשה וכהצדעה לפנטזיה, קבלו ארבעה קוקטילים קלאסיים, ועוד כמה.
יש המתייחסים לכניסתה של השנה האזרחית החדשה כאל סוג של חגיגה אנינה ויסבו לארוחת טעימות ויש שיביאו אותה בקרחנה לוהטת עם מוסיקה מחרישת אוזניים אבל כולם, יטביעו את הרגע בשמפניה ואלכוהול. מבין ההיצע האינסופי ליקטנו עבורכם כמה ארוחות, כמה חגיגות שלא כדאי להפסיד.