הפעם החלטנו להיכנס פנימה, לתוך הקרביים של המסעדות והברים ולשלוף משם את הכוכבים האמיתיים. מצאנו את המוח והידיים מאחורי המנות הטעימות, אלה שבגללם אנחנו פותחים ארנקים ורשמנו מה יש להם להגיד על האוכל ועלינו. קבלו את ניר צוק מקורדיליה (ומנעה, ומג'אפה בר)
שם: ניר צוקמסעדה: קורדיליה, ביסטרו נועה, jaffa בר, מסעדת arcadeעבר: עבד בצרפת ב ''לה דיבלק'' ו ''ג'ראר מולו'' עבד כשף פרטי בסן פרנסיסקו בארץ ב''פביו'' ו ''על המים'' סגנון: אישי השפעה צרפתית וקליפורניותמנת הדגל: קלמרי ממולא לעולם לא אבשל: כשאין לי חשק השראה: אזוביי קיר מוזיאונים שפים שונים, בשלניות מהשכונה השראה בישראל: זה יכול להיות כל דבר שאני רואה , במיוחד ביפוחומרים אהובים: בשר חזיר, פירות ים וחומרים מקומיים כמו תאנים, עלי גפן וגבינות עיזים,. הקהל הישראלי: חם , חמום וגרגרןחלום: חלומות אני נוהג להגשים
שלוש ארבע
שלוש ארבע ולעבודה
הבוקר בא
הבוקר בא אז תגיד תודה