Skip Navigation Linksראשי > כלים ומאכלים > חדש במטבח> המלצה על סדנאות בישול במתחם של ניר צוק
לחם בשר הרצליה

בישול אינטואטיבי


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

שוברים את הראש בחיפוש אחר מתנה מקורית? לשף ניר צוק יש פתרון בשבליכם. סדנאות בישול אינטואטיבי, שילמדו את המשתתפים לבשל מהבטן, וגם דבש סילאן בבקבוק לחיץ- תם עידן היידים הדביקות לאחר שימוש בדבש

''תמר כנרת'', יצרנית מוצרי התמרים והסילאן, משיקה סילאן בבקבוק לחיץ. הבקבוק מצויד בפקק אל-חזור שמונע טפטוף ונזילות, הוא נוח לשימוש ומתאים במיוחד לזיגוג של סילאן על פנקייק, גלידה,יוגורט, בבישול ואפיה (כשהכמות הנדרשת אינה גדולה) ועל גבי כריכים.

בשנים האחרונות גילו מטבחי הגורמה את הסילאן – דבש התמרים והוא הפך לחלק חשוב במטבח הישראלי המודרני ומשמש להמתקה של מאכלים וקינוחים.

הסילאן מכיל מרכיבים בריאותיים רבים ובהם סידן, ברזל וויטמינים A,B,C .
הוא מצטיין בכושר שימור טבעי, כך שהוא יכול להישמר ללא קירור ולא צריך לחשוש פן יתקלקל.
מחיר הסילאן בבקבוק לחיץ של 650 גרם: 16 שקל.
המוצר בכשרות חתם סופר בני ברק.

סדנאות בישול אינטואיטיבי במתחם השף ניר צוק
השף ניר צוק משיק לראשונה סדנאות בישול פרטיות בקונספט אינטראקטיבי ייחודי – ''בישול אינטואיבי''. דגים ופירות ים, בשר, עשבי תיבול טריים, ירקות ופירות מכל המינים והסוגים – הכל פרוש על השולחן, ערוך לאלתורים הקולינריים של ניר צוק, שילמד את המשתתפים לבשל מהבטן וירכיב איתם מנות לפי ההעדפות, המצב רוח והחשק.
הסדנאות מתקיימות בחדר הפרטי של מתחם השף ביפו, הוויסקי רום, שכולל שולחן גדול ל-16 מסובים ומטבח הדגמות מאובזר.

הסדנאות נמשכות כשלוש שעות, במהלכן ניר מבשל והמשתתפים מסייעים לפי הרצון והיכולת, לוגמים דרינקים מהבר של מסעדת קורדליה ובעיקר – אוכלים נון סטופ.
אפשרות להקדיש את נושא הסדנה לנושא ספציפי ו''לתפור'' אותה לפי הטעם האישי – מנות טאפס, מאכלי דגים ופירות ים, מנות צמחוניות ועוד.
עלות הסדנה: 400 ₪ למשתתף, כולל חומרים, דרינקים ופינוקים. מינימום 10 משתתפים.
לפרטים נוספים: 054-6617771.

לחם בשר הרצליה אירועים חדש