מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > הרביעיה הפותחת> רביעייה רומנטית: אוקטגון, קורדליה, אצל פיני בחצר, ברסרי

רביעייה רומנטית


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

הולנטיינס, שייחגג ב-14 בפברואר, נתן את האות למסעדות ברחבי הארץ לפזר נרות על שולחנות, לבנות תפריט רומנטי מיוחד, ולחזר אחר זוגות צעירים הלהוטים לחגוג. הנה ארבע מסעדות רומנטיות בכל השנה, ולא רק בחג האהבה

אוקטגון
הרבה אהבה יש במסעדה הגלילית הזו, הממוקמת בלב השדות של עמק יזרעאל: אהבה לבשר, אהבה לאירוח ואהבה לסעודות ברמה גבוהה. מבנה העץ המתומן של מסעדת אוקטגון, שנבנה כולו מעץ אורן דרום אפריקני, ממוקם בצמוד למטע פקאן, וכולל חדר מיוחד ליישון בשר, מרפסת המשקיפה לנוף, וגלריה אינטימית לאוהבים. התפריט של המסעדה עשיר, משלב את המטבח הקלאסי עם סגנונו הכפרי של העמק, וכולל מנות כמו רביולי פטריות כמהין וריקוטה, נתחי טונה טרייה בציר צדפות עם שום וחמוציות, רביולי סרטנים בציר סרטנים וג'ינג'ר, אנטרקוט ברוטב ציר בשר עם מח עצמות, סינטה מוגשת עם שקד עגל ברוטב ציר בשר; סטייק טונה אדומה צרוב באש בליווי רביולי סרטנים בציר דגים, ועוד. המסעדה המושלמת לארוחה בעיצומו או בסופו של טיול זוגי רומנטי או אירוח מפנק בצימר.
אוקטגון
בכניסה לבסיס רמת דוד.
04-6415333

קורדליה
מסעדת הדגל של השף ניר צוק שוכנת במבנה אבן עתיק רחב ידיים, בעל אריחים מצוירים, ותקרה גבוהה מעוצבת, ממנה משתלשלות נברשות קריסטל. את הרומנטיקה משלימים אור נרות, כלי הגשה מיוחדים ואוסף אקלקטי של אוצרות ופריטים מרהיבים, שנאספו ברחבי העולם. התפריט, המעודכן מדי חודש על פי המגמות הקולינאריות העולמיות, משלב סגנון צרפתי קלאסי עילי עם השפעות ים-תיכוניות ונגיעות אישיות מפתיעות. הסועדים יכולים לבחור בין תפריט דגוסטסיון של 7 מנות טעימה, או תפריט על הקראט הכולל מנה ראשונה ועיקרית לבחירה, וליהנות ממטעמים כמו רביולי לימון ברוטב שמפניה ושרימפס, אונטריפ טלה בורגנדי, ניוקי כמהין בקרם חזרת לבנה, פילה בקר עטוף בפיסטוק אירני, תותים במוס לבן, ועוד. המסעדה המושלם לצנוח בה אחרי טיול רומנטי לילי בסמטאות יפו.
קורדליה
סמטת הזכוכית 1 פינת יפת 30, יפו.
035184668

אצל פיני בחצר
עם ותק של 30 שנה, מסעדת אצל פיני בחצר היא עבור ירושלמים רבים שם נרדף לבשרים איכותיים. כיאה לנצר למשפחת קצבים, מתמחה השף פיני במנות בשרים מכל הסוגים ובתבשילי קדירה, כשהשף שלצידו, מוטי אוחנה, תורם ממומחיותו, שנרכשה בקורדון בלו. המסעדה מעוצבת בפשטות אלגנטית, מוארת באור נרות, ומציעה מגוון של מנות מומלצות, בהן טחול ממולא בנוסח מרוקאי, סרדינים ממולאים, שקדי עגל על אסכלה, גלידת וניל עם טחינה גולמית דבש ענבים וסיבי חלבה, ועוד. המסעדה מציעה גם משקאות אלכוהוליים תוצרת עצמית, כגון וודקה הדרים ושרי דובדבנים .האוכל במסעדה זו עשוי באהבה, והאירוח נעשה בהנאה, או כפי שמנסח זאת פיני עצמו: ''לראות את החיוך על פני הסועדים זה החמצן שלי''. המסעדה המושלמת לביקור אחרי טיול רומנטי בסמטאות העיר העתיקה.
אצל פיני בחצר
דרך בית לחם 6, ירושלים.
02-6719922

ברסרי
ביקור במסעדת ברסרי באילת, כמוה כביקור במסעדה יוקרתית באירופה הקלאסית: וילונות כבדים על החלונות, שולחנות ערוכים באלגנטיות, עם מפות לבנות וכלי כסף מצוחצחים, ופסנתר כנף, שנגינתו מנעימה את זמנם של הסועדים. המסעדה מציעה תפריט עשיר ומעודן של מטעמי המטבח הצרפתי, בשילוב עם המטבחים האיטלקי והאסייתי, תוך שימוש בחומרי גלם טריים ומובחרים ושימת דגש על תפריט בריא. ניתן לאכול במסעדה מנות כמו: סלמון כבוש בוודקה בציפוי עירית ובליווי רוטב סלק ורוטב לימון, פטריות ממולאות בתרד וטופו ברוטב עשבים ירוקים המוקרמות בזביון צנובר, פילה בקר זוגי שאטו בריאן ברוטב פורצ'יני, כבד אווז חם ביין אדום ורוטב פסיפלורה, צלע עגל ברוטב פטריות פורצ'יני עם ניוקי תפו''א וכתרי אספרגוס, ועוד. המסעדה המושלמת לקנח בה נופש זוגי באילת.
ברסרי
טיילת ישרוטל המלך שלמה, אילת.
08-6363439