חזרתם מהודו ואתם מתגעגעים? מתים לנסוע ומחכים בקוצר רוח להזדמנות להתנסות בחוויות, בריחות ובטעמים? מעוניינים לנסוע, אבל מפחדים? רוצים לדעת מה עובר על הילדים? הנה ארבע מסעדות שיביאו לכם את הודו, מבחינה קולינארית לפחות, עד השולחן.
''התיאוריה הופכת לפרקטיקה אל מול עינינו המשתאות: יניב מרוקן מח מעצמות להכנת רביכה, צולה על הפלטה מדליוני פילה, וחולק איתנו טיפ...'' בארבע שעות של סדנה בלגעת באוכל, למדה מיכל שי על בשר יותר ממה שידעה אי פעם
וגיה שריף, הבעלים והשף של מסעדת רים אל בואדי ביפיע, מספר איך ולמה גדל במטבח, במה הוא מתמחה, למה הוא נמנע מלאכול במסעדות בארץ, איך נערכה המסעדה שלו לחודש הרמאדאן, ומהו החלום חוצה המגזרים שלו
ברירות המחדל בנסיעה לטיול בצפון לא צריכות להיות ג'אנק פוד או פיקניק: קפה שריד שבצומת כפר ברוך ממוקם ממש באמצע הדרך, ומציע בראנץ' איכותי, מגוון מנות צהריים טעימות וקינוחים מעולים, בתוך הנוף של הצפון
אילנית שבו שגב, שפית של שתי מסעדות בצפון, במקביל, מגלה איך השפיעו עליה ארוחות ימי שישי בבית הוריה, מה נותן לה השראה ומה היא לעולם לא תבשל. כנראה
''בצלחת נפרדת הגיע ''טורה דה-לומו'', מנה יפה כל כך, שהיה כמעט לא נעים לאכול אותה. אבל רק כמעט. על צלחת גדולה שחה פילה עסיסי ברוטב פלפלת מעודן. סביבו היו מסודרים ירקות קלויים. מנה צבעונית ומשובבת נפש...'' עם אוכל משובח ותפאורה הולמת, מסעדת אל גאוצ'ו בקרית מוצקין היא המקום האידיאלי לארוחה רומנטית
העונה הכי מתאימה לפיקניקים נמצאת כעת בשיאה. רגע לפני החמסינים הגדולים והשבתות במזגן, ממליצה כינרת הראל על ארבע מעדניות שיציידו אתכם בסל לפיקניק המושלם
טיפים והמלצות מקצבים מומחים שישדרגו לכם את המנגל לדרגות שלא חלמתם עליהן. פרויקט מיוחד לפתיחת עונת המנגל
בקצה גרם המדרגות הקצר, חולצים נעליים ונכנסים לחדר הגדול שבו שולחנות נמוכים סביבם יושבים על מזרונים, כריות ושטיחים. אם תבואו בשניים, יש סיכוי טוב שתוכלו להתייחד בשולחן פרטי, תלוי באיזו שעה תגיעו. אם זו תהיה שעה עמוסה, תחלקו את שולחנכם עם אורחים נוספים. לא חיסרון בהכרח, תלוי את מי יביאו לכם הגורל והקארמה...
מיתוס - גריל בר כשר, מושקע ומעוצב, הנמצא במגדלי אירופה ישראל בת''א. מציע ארוחות עסקיות מצוינות עד שעות הערב המוקדמות, ואז הופך לבר מסעדה עם אווירה אלגנטית. התפריט העסקי מוגש בימים א' – ה' בין השעות: 12:00 – 17:00 במחיר של 69 ש''ח בלבד!
ראש השנה אוטוטו כאן ואתו הקניות, המתנות, הדודים והבישולים. לפחות בסעיף האחרון אפשר לעשות לעצמנו חיים קצת יותר קלים, והמחיר, תתפלאו לגלות, מצדיק את הרעיון. על חטאינו נכפר כבר ביום כיפור, ועד אז, שנהיה לראש ולא לסמרטוט
הן כבר ראו הכל, שמעו הכל ובעיקר, האכילו את כולם. עכשיו, יותר מתמיד, מעודד לגלות שיש בארץ מסעדות בנות ארבעים, חמישים ואפילו שישים שנה
אג'נדה, מסעדת הבשרים החדשה בנמל ת''א, מציעה מגוון עסקיות, הכוללות מנה ראשונה, עקרית ושתיה.
עם פרוץ עונת המנגל אספנו מתכונים, טיפים והמלצות אישיות מחבורה מובילה של קצבים ומסעדנים מומחים לבשר. כל מה שצריך לדעת לפני שמתחילים לנפנף. להדפיס ולשמור
המאייר המוכשר עמוס בידרמן נשלח על ידינו להתארח בסדנא לאוהבי בשר של ארז שטרן וערן אופיר וחזר עם תיאור קריקטוריסטי של הערב: ארז שטרן בתפקיד אפרים קישון מדג'ה גב אל גב עם השף ערן אופיר. במקום דיסקים מונחים לפניהם נתחי בשר אדומים ועסיסיים ובמקום אולם מלא רוקדים יש להם קהל זללנים נהנתן
בעיקרית התלבטנו בין שלל מנות הבשר והעוף למיניהן. הבעיה נפתרה באחת כאשר המלצר הציע לנו, איך לא – גם וגם. מסתבר שיש להם עכשיו דיל מפתה במיוחד של ''אוצר הבשרים''
עירוניים בלב ובנפש וגם בגוף שחלק אינטגראלי, שלא לומר טוטאלי במהות היחסים המורכבת שלהם עם הכרך זה להתחכך עם סלבריטאים, או לפחות לשבת בבתי קפה שישבנים של ''סלב'' ישבו שם דקה קודם.
עירוניים בלב ובנפש וגם בגוף שחלק אינטגראלי, שלא לומר טוטאלי במהות היחסים המורכבת שלהם עם הכרך זה להתחכך עם סלבריטאים, או לפחות לשבת בבתי קפה שישבנים של "סלב" ישבו שם דקה קודם.
אמרו עלינו שאנחנו עם הספר, אבל האמת אנחנו עם המנגל. אוהבים על האש. בקיץ ממנגלים, ביום העצמאות ממנגלים בחופשות ממנגלים. 4 מסעדות עם בשר, שישמחו את כוווולם