Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > הרביעיה הפותחת> כתבה עם בשר: רביעיית אטליזים

כתבה עם בשר


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

פסח כבר נראה באופק, וזה הזמן למצוא מתכונים לשפע ארוחות החג הבאות עלינו לטובה, לגזור מהם רשימת קניות, ולצאת לקנות את המרכיבים העיקריים, קרי – הבשרים. בכדי לקבל את המוצר הטוב ביותר – הנה ארבעה אטליזים המתמחים בבשר

הבשרים של זלמן
ב-1998 החליטו משה גלקופ ומוטי חי לאחד כוחות, ולהפוך את שני האטליזים הוותיקים שלהם לאטליז אחד מעוצב ויפה. זאת, לאחר שנים רבות של לימוד רזי המקצוע אצל האבא זלמן - ומכאן גם שם האטליז המשותף. במקום מתמחים בטיפול המיוחד בבשר הטרי – פירוק, יישון נכון של הבשר לחלקיו השונים, ושיווק בשר פרות מבכירות, עז טעם ומשובץ בשומן. תפריט הבשרים כולל מגוון חלקי בקר, שלכל אחד מהם מצורף אופן הבישול המומלץ: ריפען צלעות - בישול ברוטב, צלי ברשת, חמין או טחון; פוליקה/צלי כתף - צלי קדירה, בישול ברוטב; אנטריקוט/ורד הצלע- סטייקים ורוסטביף; קאצ'קע/אוזית - גולש, צלי קדירה או טחון; וכדומה. בנוסף, מציעים במקום מוצרי בשר ייחודיים לצלייה על האש, כמו גם חלקי טלאים, עופות ועופות מים. בימי שני עד חמישי, מציעים במקום גם שירות משלוחים, ללא חיוב, בהזמנה מעל 200 ₪.
הבשרים של זלמן
בן זומא 1, פינת שדרות ירושלים, יפו, תל אביב
03-6829671, 03-6819325

הטלה המעולה
הטלה המעולה, אטליז המתמחה בבשר טלה, מציע ללקוחותיו בשר טלה משובח, בסיטונאות וביחידים, העומד תחת פיקוח וטרינרי. הטלאים המוצעים במקום גדלים במושב חרות שבתל מונד, שם הם נהנים מגידול טבעי וממזון עשיר וטרי, ומניבים בשר טלה רך ועסיסי מאין כמוהו, שניחוחו מעודן וטעמו ערב לחיך. הזמינות של בשר הטלה גבוהה לאורך כל השנה, ותבשילי טלה נחשבים למעדני גורמה, כאשר טעמו של הטלה משתלב להפליא בתפריט הים תיכוני-ישראלי. בטלה המעולה מציעים בשר טלה המתאים לצלייה על האש (צלעות טלה, אוכף טלה, ספריבס, קבב טלה, שישליק טלה ועוד), בתנור (שוק, צלעות, כתף, אוסובוקו ועוד), בקדרה ובצלי (שוק, צוואר, ספריבס ועוד), ועוד. בנוסף, מציעים במקום גם נתחי בשר עגל, כבש ומעורב. במקום עושים משלוחים עד הבית, ובקנייה של מעל 5 ק''ג – המשלוח חינם.
הטלה המעולה
המבשר 16, תל אביב.
03-6883454, 050-7292380

סינטלה
סינטלה הוא חנות בוטיק קטנה ואיכותית, המיועדת ללקוחות שאוהבים בשר, ולא מוכנים להתפשר על הטעם והטיב. מי שטועם מהבשרים של סינטלה, הטריים או המיושנים במקום, מסוגל להבחין מייד בטעם, במרקם ובאיכות. כל סוגי הבשרים של סינטלה כשרים ותחת פיקוח וטרינרי, נבחרים בקפידה, עוברים ניקוי יסודי, נארזים באריזת ואקום לשמירת הטריות, ונשמרים בטמפרטורה מבוקרת לאורך כל הדרך. בבשרים: סינטה, סינטה סיגר, קרפצ'ו סינטה, קרפצ'ו פילה, פילה בקר, נתח קצבים, אנטרקוט, המבורגר אנטריקוט, מניפת אנטריקוט, קבב עגל, רוסטביף, רוסטביף-אנטריקוט, רוסטביף- סינטה; בשרים לתבשילי קדירה, כמו צלי כתף, אוסובוקו ואסאדו; בשר טחון, ומגוון של חלקי פנים. בסינטלה יעזרו לכם עם שרות אישי, ידע מקצועי וטיפים להכנה ולבישול, שיהפכו כל מנה לחגיגה קולינארית.
סינטלה
אליעזר בלבן 1 פינת צבי פרנק, ראשון לציון.
03-9509447

מעדניית חי בונה
מעדניית חי בונה ממוקמת בשוק מחנה יהודה, במבנה שקיים מאז שנת 1910, והינה החנות הוותיקה ביותר בנוף השוק הירושלמי. המעדנייה מציעה מגוון מעדנים באיכות גבוהה, לפי משקל, באווירה חמה וביתית, כולל מוצרי גורמה במחירים נוחים לכל כיס. בין המוצרים, בשרים קרים ומעושנים בטעמים של פעם, כמו רוסטביף הבית, קורנביף הבית, חזה אווז, סלמי מיושן, מבחר קבנוסים, פסטרמות עסיסיות ושמנות, כמו גם מבחר פסטרמות דלות שומן, ועוד. המקום מציע גם מגוון בשרים קפואים, ובהם המבורגרים ונקניקיות חריפות. עוד ניתן להשיג במקום סלטים תוצרת בית, ובהם סחוג וחילבה תימני אסלי, חמוצים, ירקות מעורבים תוצרת עצמית, נשנושים, פול ירוק (מדאמס) ופול חם, חומוס גרגרים חם, מטבוחה ועוד; מגוון קפואים, באגטים חמים ופריכים, ומיצים טבעיים סחוטים במקום.
מעדניית חי בונה
מחנה יהודה 17 פינת התפוח 1, ירושלים.
02-6234197