מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

קנו לעצמכם פשטידה לחג


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

ראש השנה אוטוטו כאן ואתו הקניות, המתנות, הדודים והבישולים. לפחות בסעיף האחרון אפשר לעשות לעצמנו חיים קצת יותר קלים, והמחיר, תתפלאו לגלות, מצדיק את הרעיון. על חטאינו נכפר כבר ביום כיפור, ועד אז, שנהיה לראש ולא לסמרטוט

המסעדה היהודית מבית קינג דיויד
בערבי חג יהודיים הופכת המסעדה היהודית מבית קינג דיויד למפעל הזנה לאומי. מאות מנות מסורתיות מבית אמא פולניה יוצאות את המטבח, גפילטע פיש לצד מרק עוף עם קניידלעך וצימעס עם צלי ישכון לבטח. המוניטין רב שנים, הכשרות מחמירה והשירות מתוקתק. בקיצור, יש על מי לסמוך.
בתפריט יותר מעשרה סוגי סלטים, שישה מינים של דגים, בהם קרפיון ממוחא, סלמון אפוי בירקות ופילה מושט, מרקים, בלינצ'ס, כבד קצוץ, עוף ממולא בשר, עוף בפירות יבשים, צלי, קיגל ועוד ועוד.
ההזמנה לפי מנות ומומלץ להזמין מראש.
המסעדה היהודית מבית קינג דיויד
ז'בוטינסקי 9, מתחם אולמי קינג דיוויד, ליד אולמי מור (על הכביש הראשי), בני ברק
טלפון: 03-5789999
פקס: 03-5789994

ראגו
מסעדת ראגו שבדרך בית לחם הירושלמית היא מסעדה איטלקית טוסקנית אבל לאוכל שמכינים במקום לקנייה הביתה מתגנב תמיד המטבח המזרחי. בראש השנה הקרוב הכיוון יהיה מזרחי לגמרי, או כמו שמתאר בחינניות יעקב כהן, מבעלי המקום, ''קצת מרוקאי קצת עלי גפן''. בתפריט קציצות דגים, קציצות בשר, צלי בקר, חזה עוף ברוטב, פרגיות, כרעיים, ותוספת כמו אורז, שעועית, תפוחי אדמה, פסטה ועוד.
לקינוח יהיו מיני עוגיות מזרחיות.
ההזמנה לפי מנות והמחירים נעים בין 20-30 ₪ למנה עיקרית ו- 10 ₪ לתוספת.
כדאי להזמין לפחות שלושה ימים מראש.
ראגו
דרך בית לחם 41, ירושלים
טלפון: 02-6730760
פקס: 02-6730770

מגי
המסעדה של מגי בנהריה היא מוסד שכונתי שחלק משירותיו הטובים לקהילה הם ארוחות טייק אווי של אוכל ביתי טרי במחירים מעוררי תיאבון. בחגים, מגי מכינה תפריט מיוחד, בסגנון תבשיליה הכל-ישראליים, שכולל כבד קצוץ לצד ארטישוק ממולא וקציצות ברוטב וגפילטע פיש לצד קציצות דג הנסיכה. הצצה בתפריט הסלטים מגלה קיבוץ גלויות אמיתי: מטבוחה לצד חציל רומני ליד גזר מרוקאי וסלט תפוחי אדמה במיונז על פי מיטב מסורת היקים.
כדאי להזמין מראש, המחירים לפי משקל.
מגי
לוחמי הגטאות 13, נהריה
טלפון: 04-9000818

הבשרים של זלמן
מאחורי כל גבר מצליח עומדת אישה ויש אומרים (ובעיקר, אומרות) שמאחורי כל אישה מצליחה עומד גבר. על אותו משקל, מאחורי כל טבח או טבחית מנוסים ניצב לו הקצב. קצב כזה שיודע לבחור נתחים מתאימים לכל תבשיל, ולא פחות חשוב, יודע לחתוך אותם. אם הוא גם בשלן בעצמו ויודע להצמיד טיפ לכל נתח, בכלל שיחק לכם המזל.
האטליז של זלמן בשדרות ירושלים ביפו הוא מקום כזה. כזה שאפשר להיכנס אליו בעיניים עצומות ולצאת עם הנתח הכי טוב בעיר אם לא בארץ בזכות היושרה והמקצועיות של צוות הקצבים. זה המקום בהא הידיעה להצטייד בו בבשרים לקראת ארוחה חגיגית ואם תקפידו על הוראות הבישול של מוטי ומשה, צפויה לכם לא סתם ארוחת חג אלא חגיגה אמיתית.
הבשרים של זלמן
בן זומא 1, פינת שדרות ירושלים, יפו, תל אביב
טלפון: 03-6829671
פקס: 03-518432