סינקופה בר בחיפה, שנפתח לפני כחצי שנה, התברר, כמו שמבטיח שמו, כמקום עם דגשים שונים. אפשר למשל לשבת על הבר ולצלול לתוך האלכוהול, אפשר לשבת על הספות בפינה ולהתמסר לאוכל ולשיחה שקטה ואפשר לעלות לגלריה ולהתלבט. כיוון ששנינו החלטיים, החלטנו פה אחד להתלבט בגלריה
לרגל הולנטיין הקרב ובא, בחרנו להביא לכם פתרון מושלם למתנה מקורית, שכולה רומנטיקה ותשוקה: סלסלות גורמה מפנקות. אתם מוזמנים להשקיע קצת בבני הזוג שלכם. בדרך-כלל זה משתלם...
''גם קפה'' נמצא בתוך פארק רעננה, על שפת האגם. העיצוב פשוט ונקי, אבל הנוף פסטורלי כאילו אנחנו בלב אזור האגמים של צפון איטליה. כשמימיו הכחולים של האגם, המזרקה והברבורים ניבטים מכל חלון, מי צריך עיצוב מתוחכם על הקירות?
שש המלצות לבילויים רומנטיים במיוחד ליום האהבה
אם יש בארץ שף שאפשר לסמוך עליו שיוציא מהוולנטיין דיי את מקסימום הרומנטיקה שאפשר לסחוט, הרי זה ניר צוק. המלצה לחג האהבה ושני מתכונים חושניים במיוחד למי שבכל זאת בוחר לחגוג בבית
נעמה הלוי, צמחונית בארון, הצטרפה לסדנת הבשר המעשית של ''פודסטפס סדנאות בישול'' ונזכרה מה טוב בחיים
''איזו הוכחה ניצחת יותר לאהבה אפשר להציג מלסעוד עם בת זוגך הנצחית במקום בו מככבות בתפריט מנות כמו ''קערת סלט קינואה'', ''קרפצ'ו ירקות חורף'' (שככל הנראה עשוי מהפילה של השומר) ו''כוסמת עם פטריות יער''? במקום בו אפילו במנות שמכונות ''המבורגר'' אין פירור של בשר?''. נטע גל לקח את אהובתו לדגום את סעודת הוולנטיין של ''קום איל פו'' ויצא גבר
ורד הזמינה ספגטי ברוטב של זיתים שחורים כתושים יחד עם עלי בזיליקום ויין לבן, עגבניות שרי וגבינה בולגרית מגורדת, רק בלי הגבינה הבולגרית המגורדת... מנה מצוינת גם בלי גבינה. כמו תמיד חיפשתי אני מנה מיוחדת. הפעם גם קיבלתי: 250 גרם של פילה מיושן, רך ונימוח, על מצע של רוטב תאנים ובליווי פירה, שיצרו יחד מנה מצוינת, נדיבה, ובהחלט מיוחדת
לעיקריות אכלנו אנטרקוט ומנת מיני ריבס, ונהנינו מאד משתיהן. האנטרקוט היה עשוי כהלכה ולווה בפירה תפוחי אדמה, ובשר הריבס היה רך ונפלא, והוכרז כמנצח. את המנות העיקריות המשכנו ללוות במנות הראשונות שעוד היו על שולחננו, משלבים טעמי מזרח ומערב שהוסיפו לארוחה גוון מרתק
היא חזרה לשולחן ולאדון שכבר ישב עם כוס יין אדום. מסתבר שהוא דאג גם לה. המלצר מזג לשניהם יין מיקב תניה, שהוא יקב בוטיק קטן ואיכותי. הם לגמו בנחת והמתינו למנות הראשונות
מתכונים של שומרי משקל לט''ו בשבט
1868, מסעדת גורמה צרפתית כשרה בירושלים שוכנת במבנה האבן הראשון שנבנה מחוץ לחומות העיר העתיקה, בשנת 1868. זוהי כנראה המסעדה הכי מפורסמת באזור ירושלים ובהחלט שווה נסיעה מיוחדת. אבל כמו בכל מסעדת יוקרה ההשקעה באה לידי ביטוי גם במחירי המנות.
הרבה מאוד מסעדות קופצות על ההזדמנות לגוון את התפריט במנות עם פירות יבשים. באחרות מציעים לסועדים עץ על שמם לקינוח ובמסעדת סנדר הגדילו לעשות ומכינים לנוטעים ערכת פיקניק מושלמת
איזור המשרדים השוקק של רמת החייל מציע מגוון אופציות קולינריות לארוחת הצהריים. למרות ההיצע המרשים הארוחות העסקיות של לה פואל דור בהחלט מצליחות לבלוט. לה פואל דיור היא מסעדת שף צרפתית המתמחה בפירות ים ובשרים ברטבים צרפתיים קלאסיים, בקינוחים מענגים ובמבחר יינות מרשים. המסעדה מציעה בימים א'-ה' ארוחות עסקיות במחירים שבין 38-50 ש''ח.
פרט לנטיעת עצים, מנהג החג הפופולארי ביותר בט"ו בשבט, הוא אכילת פירות יבשים. מקורו של המנהג בגלות, כשלא ניתן היה להשיג את פירות ארץ ישראל טריים. בשפע של היום, נותר רק להתלבט בין קרמבולה מיובשת לג'ינג'ר מסוכר
''עם לירון זו תמיד בעיה לצאת לאכול כי היא צמחונית. זה לא שאני חייבת תמיד לאכול בשר, בכלל לא; זה גם לא שקשה למצוא בעיר הזאת מסעדות המתאימות לצמחונים, ובכל זאת, ברגע שישנה המגבלה, פתאום נורא קשה לי לחשוב על מקום שנוכל לאכול בו יחד כמו שצריך, כלומר מקום בלי איזה כבד עוף נחמד בתפריט''
ט''ו בשבט עושה לשפית אדר קפלן מור חשק להתרפק על ארוחת הבוקר הישראלית ולהפליא במתכוני ירקות
במסעדת סופיה שבמלון ענבל בירושלים, ייפתח בתחילת השבוע הבא פסטיבל שורשים, פסטיבל ירקות שורש חורפי, שיימשך עד ה-8 במרץ. במסגרתו יכין השף, איציק מזרחי, תפריט טעימות מיוחד ושורשי. השאלון הפעם אתו
אחרי כמה דקות ב''וונגס גריל'' אנחנו מתחברים לפרשנות הבודהיסטית. האריות שבכניסה גורמים לנו להרגיש מוגנים מההמולה הרוחשת בחוץ ובכל מה שקשור לנימוסי אירוח והסעדה , לא יכולנו לבקש יותר. בכפפות של משי מובילים אותנו אל שולחננו כשברקע מוסיקה אוריינטלית עדינה המכניסה אותנו כהרף עין לאווירה השלווה של המקום
תמיד חלמתם להרשים את החבר'ה בנאום ידעני על עפיצות או טרוואר? שני יקבים, מרכז יין ובר מציעים קורסי טעימת יין, סדנת טרוואר, סדנא להפקת שיכר מפירות יבשים וגם ערב מחווה לפרנק סינטרה שכולו אלכוהול משובח ולהיטים
המנות הראשונות של נורמה ג'ין שמתפקדות כמנות בר הן מקוריות ומגניבות, ובאמת שכיף לאכול אותן תוך כדי לגימה ונענוע הישבן על הכסא הגבוה לצלילי המוסיקה. אבל כדי להוכיח לדייט שלי שבחרתי מקום מגניב ולא סתם עוד בר, הצעתי שינסה את סיבוב טעימת הבירות
ארנון ותמר הוא מקום מזמין ואינטימי. קטן במידה הנכונה מבלי להיות צפוף או מחניק, מעוצב בעיצוב עדין בגוונים חומים ומואר בתאורה רכה ונעימה. ישבנו בחלקו העליון של בית הקפה והשקפנו מן הגלריה הקטנטנה למטה. העברנו שם שהות נעימה וטעימה, להוציא תקרית אחת הקשורה בלחמנייה שהוצנחה מטה בטעות על ידי כוחותינו
הדיאטנית ליאורה חוברה מצאה את עצמה בבוקר של שופינג בקניון עזריאלי עם בתה המורעבת, שדרשה ארוחת בוקר כמו בצימר בגליל. הנוף האורבני מ"יטבתה בעיר" לא ממש ענה על התביעה אבל הג'בטה החמה, הסלט הטרי ושייק הפירות הנדיב, עשו את העבודה
ב''קום איל פו קפה'' משיקים תפריט חורף חדש עם קדירות עשירות ותבשילים חמים. מנות ששומרות על השילוש הקדוש: עונג, בריאות ויופי. לרגל המאורע, השאלון הפעם עם השפית הדסה וולף