גם על אמא שפרה צח יכול לעבור יום קשה. מסעדת סימה, המגישה אוכל ביתי משודרג טעים, בשירות אימהי ומפנק, היא בדיוק המקום הנכון להתפנק בו ולהתפייס עם החיים
החופש הגדול כבר כמעט נגמר, ואיתו נמוגים הזיכרונות של החופשה בחו''ל, או התקווה לצאת אליה. לכל מי שלא הספיק לצאת לטיול בניכר, או למי שיצא, אבל זה לא מספיק לו – הנה כמה מקומות שיעזרו לכם להרגיש בחו''ל, בלי לעבור ביקורת דרכונים
בית הקפה - אספרסו בר האיכותי מהווה פינה רומנטית וקסומה בלב תל אביב הרועשת, ומציע לפתוח את היום עם מגוון ארוחות בוקר, החל מקפה ומאפה, דרך מוזלי ועד ארוחת בוקר מלאה, הכל במחירים מצחיקים
פנינה מס, השפית של חוות התבלינים בגלבוע, מספרת איפה למדה לעבוד עם תבלינים, מהי מנת הדגל שלה, ואיך היא בתחום למרות שהזכרון הראשון שלה מאוכל לא מלהיב
''המנה הראשונה הייתה תערובת משכרת של טעמים: חציל שלם קלוי על האש עם ארומת טעם שרוף במקצת, שהוגש עם מבחר גבינות קשות לבנות מצוינות, ירקות ומטבל עגבניות מיובשות. החציל הבשרני וטעמו הדומיננטי התמזגו בטעמי הגבינה העדינים. אכלנו הכי לאט שיכולנו והתענגנו על המנה עד כלות...'' דניאל רום מצא פתרון רומנטי קל וזמין, במסעדת אלדין שביפו העתיקה
ברירות המחדל בנסיעה לטיול בצפון לא צריכות להיות ג'אנק פוד או פיקניק: קפה שריד שבצומת כפר ברוך ממוקם ממש באמצע הדרך, ומציע בראנץ' איכותי, מגוון מנות צהריים טעימות וקינוחים מעולים, בתוך הנוף של הצפון
הקיץ בעיצומו, עונת התיירות בשיאה, והמלונות באילת מלאים בתיירים, זרים ומקומיים. אם גם אתם הולכים להצטרף אליהם בקרוב – הנה כמה מסעדות שכדאי לכם לקפוץ אליהן
לא מספיק שנועה שחר נוסעת לברזיל – היא גם יצאה להתפנק בארוחת פרידה בשאטו גליל, בר-מסעדה צמחוני, כשר, עם יינות משובחים ואוכל אלוהי. יש אנשים שחיים טוב
''הלאפה של לילית, אותה הזמנו בעקבות ההמלצה החמה של אפרת, המארחת מאירת הפנים, התבררה כהברקה: נתחי אנטרקוט מעולה על בצק טעים, טחינה, עגבניה צרובה, חציל בלדי קלוי וערימה של אורגנו טרי, הביאו את השווארמה לכדי שלמות....'' מיה בר קמה ממחלה, יצאה לארוחת התאוששות במסעדת לילית, התענגה על מבחר בשרים ודגים כשרים, וצברה כוחות עד החורף
המסעדה מציעה חידוש ביחס לאחיותיה לרשת: היא חולקת בנין, ובעלים, עם מסעדה אסייתית, ומציעה ללקוחותיה ארוחות עסקיות משולבות, הכוללות מנות מהתפריטים של שתי המסעדות
השף סיון אמסלם מהדרל'ה, המסעדה הצרפתית שעל גדות אגם מונפורט, מספר מה הזיכרון הראשון שלו שקשור באוכל, מהי המנה האהובה עליו, ועם מי הוא חולם לבשל
זה לא רק המבחר העצום של הבירות, איכות האוכל, ההקפדה על ההגשה או הקהל המגוון. יש משהו באווירה של בית הבירה החיפאי, וביחס שלו אל אורחיו, שהופך אותו לבית לא רק לבירה, אלא גם ללקוחות
''מנת ה-MEAT LOFT הצדיקה את כל הרפתקת הערב הזה. הבשרים היו מהטובים ביותר שטעמתי. הסינטה, הבורגר וגם האנטריקוט היו עסיסיים ובעלי ארומה מעושנת ממכרת, ואילו פילה הבקר היה רך כחמאה....'' דניאל רום ביקר במסעדת לופט בראשל''צ, נהנה משירות אדיב וקשוב, והתענג על חווית בשר מרוכזת.
המבחר העשיר של העוגות הבחושות, העוגיות, המאפים המלוחים והמתוקים בפיס אוף קייק בלבל את נועה שחר. בסוף היא טעמה פחזנית קרה עם קרם אלוהי בטעם של פעם וקרואסון שקדים נימוח, והפכה למבקרת קבועה ביפו
אחרי שבוע מעייף וקשה, אין כמו להושיב את עצמך בבר-מסעדה ממש על הים, להשיב את נפשך עם קוקטייל מרענן, ולהתפנק על מנות ייחודיות המשלבות מזרח ומערבת, תוך שאתה צופה בשקיעה. דניאל רום מילא מצברים בהאני-ביץ'
גם אתם מרימים את המכסה של הסיר רק לרגע, לראות מה מצב התבשיל, ומוצאים את עצמכם מחפשים אותו בכל הבית? במיוחד בשבילכם מוציאה רשת נעמן סדרת סירים מיוחדים, עם ידית מכסה מעוצבת, הנתלית על ידיות הסיר
הטייטל 'מסעדות אסייתיות' כולל אוכל סיני, יפני, תאילנדי, סושי, דים סאם ומוקפץ. הכל הרי כל כך שונה ומיוחד. אם בא לכם על חוויה אסייתית, הנה כמה מקומות, שונים לחלוטין זה מזה, בהם אתם יכולים להתנסות.
בעומדנו מול מדפי הסופר, אנו תוהים לא פעם - מה הכי כדאי לאכול? איזה מזונות הכי בריאים, הכי מזינים, הכי ייטיבו עם הגוף? ליאורה חוברה, דיאטנית קלינית, מונה את חמשת המזונות הטובים ביותר, שמומלץ לצרוך מדי יום
סדנאות קישוט העוגות של שוגה מוכיחות שעם קצת תעוזה ויצירתיות – כל אחד יכול ללמוד לעצב בבצק סוכר. מיה בר הביאה לשם את בתה ליום כיף, והשתיים חזרו מאושרות, עמוסות בעוגה מקושטת וכלי אפייה, ועם חשק לעוד
האם המעבר לתפריט כשר פגם בחוויה המטרופוליטנית שמספקת רשת המסעדות ניו יורק ניו יורק, הכולללת אוכל טוב, מוזיקת רקע ועיצוב הולם? כתבתנו יצאה לבדוק את הסניף ההרצלייני, וחזרה עם בשורות: נהפוך הוא
עבור יעל מילשטיין, המקימה של ''שוקולדה'', שוקולד הוא כמו חבר, מאהב, בן זוג. בסדנת שוקולד זוגית בת חמש שעות, למדו מיכל שי ובן זוגה להכין גנאש, לעשות טמרפינג וליצור פרלינים וטראפלס, וגם כמה דברים על אהבה
''אני בוחרת בצרצואלה, קדירת פילה דג ופירות ים מבושלים בשני סוגי רטבים, בתוספת ברנדי, מוקרמים בגבינה מלוחה. למרות שפירות הים שלי שוחים בדרך כלל בשמנת בלבד, אני מתענגת על הטעם של רוטב עגבניות הפיקנטי, וכמה שהוא הולם את המנה. הבשר עצמו מבושל בדייקנות, למרקם גמיש וקפיצי, והגבינה המלוחה סוגרת היטב את המנה'' מיכל זמרני מוכנה לעבור לגור בצוללת של קפטן נמו
ענת שמעוני ממסעדת מטרו ביסטרו בכפר סבא מספרת לאיזה אירוע הכינה בפעם הראשונה אוכל, מה נותן לה השראה, היכן מברה ניסיון, ומה הקשר של כל זה ללימודי יהדות
בר-המסעדה הירושלמי מציע דיל עסקי בצהריים, שתכליתו פשוטה: הזמן מנה עיקרית – קבל באותו מחיר גם מנה ראשונה ושתייה. לבלייני הערב מוצע דיל אחר, של 5% הנחה על כל התפריט בהזמנת מנה ראשונה ועיקרית
לא חייבים להתאמץ ולהזיע מעל הכיריים כדי לאכול אוכל יהודי טוב. קרן ויזנר ביקרה בשוק המזון של המסעדה היהוזית בבני ברק, והתבשמה מניחוחות הכבד הקצוץ, הפסטלים, הקרפלעך, הגפילטע פיש, הבשרים והעופות והקיגל, הכל גלאט כשר. היא גם לקחה הביתה טייק-אווי, וזכתה למחמאות שלא בצדק. גם אתם יכולים