Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > ארוחת השבוע> ארוחת השבוע במסעדת לילה ביץ' בראשל
לחם בשר הרצליה

לילה על הביץ'


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

''הצמחונית התמקדה במנה נכבדת של ספגטי ברוטב עגבניות, ואילו הקרניבור הלך על 200 גרם סטייק אנטריקוט. מנה גדולה ועסיסית, העשויה בדיוק בצורה הנכונה..'' עם מיקום מבטיח, עיצוב בצבעי פסטל, בריזה מושלמת ואוכל טעים ולא יומרני - לילה ביץ' שבראשון לציון היא המקום המושלם להירגע, ולתפוס קצת שלווה בתום יום עבודה מעיק

''הצמחונית התמקדה במנה נכבדת של ספגטי ברוטב עגבניות, ואילו הקרניבור הלך על 200 גרם סטייק אנטריקוט. מנה גדולה ועסיסית, העשויה בדיוק בצורה הנכונה..'' עם מיקום מבטיח, עיצוב בצבעי פסטל, בריזה מושלמת ואוכל טעים ולא יומרני - לילה ביץ' שבראשון לציון היא המקום המושלם להירגע, ולתפוס קצת שלווה בתום יום עבודה מעיק

זה התחיל כמו עוד יום מלחיץ ומעצבן בעבודה. עייפות, טלפונים, בוסים ובלגאן בראש. הנפש אותתה: מרגוע ושלווה ומהר. התרופה הטובה ביותר: רחש של גלים, חול מלטף בסנדלים ושקיעה כתומה גדולה שמחממת את הלב. אם לכל אלה מוסיפים איזה כוס בירה קרה וארוחה נחמדה ההבראה יכולה להיות מושלמת. לכן, בשביל קצת שקט ושלווה, יצאנו מוקדם מהעבודה, וברחנו מהפקקים האינסופיים הישר לחוף הים של ראשון לציון.

הנחיתה באווירה החדשה הייתה בהחלט רכה. התיישבנו במסעדת לילה-ביץ' – מסעדת חוף בטיילת של ראשון. אפשר לשבת ממש על החול, על מרפסת שצופה לים או על מרבד דשא מזמין. לילה-ביץ' קיבל את שמו מצבע הלילך ששולט בעיצוב המסעדה ואהוב על גידי, בעל המקום. את הסגול משלים צבע כתום שמשתלב היטב עם צבעי החול והשקיעה לעת ערב.

נהנים מבריזה ים-תיכונית פתחנו בכוסות משקה צוננות ובמבחר מנות ראשונות: הומפרייז צ'ילי מתקתק ונימוח, קלאמרי מטוגן בציפוי פריך בליווי איולי שום חריף שהשלים את אווירת הים, ג'בטה זעתר, פיצה אישית ומנה קטנה של סלט יווני מלווה בגבינת פטה.

מעכלים בסיפוק ונהנים מהאווירה, התברר לנו שמאחורי המסעדה עומד סיפור משפחתי וחלום הנמשכים עד לילדותו של בעל המקום, גידי, ביפו, שם היה מתפעל את מכונת האספרסו בבית הקפה של דודו. ההמשך כלל שירות של שנים ארוכות בחיל הים ואהבה למים ולמרחבים. מכאן הדרך למסעדת חוף היה טבעי. מצד אחד התפאורה הטובה ביותר שיכל הטבע לתת, ומהצד השני תפריט מגוון שמתאים לכל מי שנמצא על החוף או מגיע במיוחד לבילוי. המסעדה פתוחה בעונת הרחצה מסביב לשעון, ובחורף ניתן ליהנות במקום מארוחה חורפית-שמשית או מנישנוש רומנטי מול הגלים.

הראשונות והסיפורים ריפדו את הקיבה לקראת המנות העיקריות, אשר הוגשו עם קרני השמש האחרונות והתגברות רחש הגלים. הצמחונית התמקדה במנה נכבדת של ספגטי ברוטב עגבניות, ואילו הקרניבור הלך על 200 גרם של סטייק אנטריקוט. מנה גדולה ועסיסית, העשויה בדיוק בצורה הנכונה. את הבשר ליוו סלט ירוק טעים וצ'יפס.

לסיום הזמנו קינוח מנצח: וופל בלגי חם, שמעליו מתמוסס כדור גלידה וניל-פצפוצים, מלווה בקצפת ובבננות מחוממות וטובלות ברוטב מתקתק. מנת שחיתות מתוחכמת יחסית לרוב מסעדות החוף, שהעניקה לנו סיום מתוק במיוחד לערב רגוע. עם ערב כזה נעים ואווירת חופש, מי בכלל זוכר מה עבר עלינו בבוקר?

לילה ביץ'
טיילת חוף הים ראשון לציון.
03-9510081

לחם בשר הרצליה אירועים חדש