Skip Navigation Linksראשי > שף בשקט > שף בשקט> שף בשקט עם חורחה קפלן מאסאדו אמיתי קייטרינג דרום אמריקאי

שף בשקט עם חורחה קפלן מאסאדו אמיתי


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

חורחה קפלן, השף והבעלים הארגנטינאי של הקייטרינג אסאדו אמיתי, מספר איך היה מבלה את ימיו כילד במטבח, איך הוא הכי אוהב לעשות את הבשר שלו, למה הוא לא יוצא למסעדות ומה החלום שלו בשביל עצמו, ובשביל המדינה

חורחה קפלן, השף והבעלים הארגנטינאי של הקייטרינג אסאדו אמיתי, מספר איך היה מבלה את ימיו כילד במטבח, איך הוא הכי אוהב לעשות את הבשר שלו, למה הוא לא יוצא למסעדות ומה החלום שלו בשביל עצמו, ובשביל המדינה

שם: חורחה קפלן.

מקום מגורים: רעננה.

מסעדה: אסאדו אמיתי, קייטרינג דרום אמריקאי.

לימודים: בית ספר לבישול בארגנטינה.

סגנון בישול: דרום אמריקאי ברזילאי.

עבודות קודמות: יש לי נסיון של למעלה מ-20 שנה. עבדתי בתחום האוכל כבר בארגנטינה, ובארץ עבדתי בחברה שכבר לא קיימת, שעשתה קייטרינג בשרי.

זיכרון ראשון שקשור באוכל: הייתי מבשל בבית כל הזמן עם אמא, סבתא, סבא. היינו עושים מרקים, פיצות, בשר בתנור, אסאדו ועל האש.

אם לא הייתי שף הייתי: איש עסקים.

מנה אהובה: בשר. אנטרקוט, סינטה, פרגיות, אסאדו.

חומרי גלם אהובים: בשר, ירקות, מלח, פלפל, צ'ימיצ'ורי, שמן זית. הכי אני אוהב לעבוד עם מנגל של פחמים.

לעולם לא אבשל: אין דבר כזה.

מנת דגל: צ'וריסוס ואמפנדס.

מסעדה מוערכת/אהובה: לא יוצא למסעדות. אני אוכל בבית – הכי טוב. אני מבשל בשבילי ובשביל המשפחה.

חלום: שיהיה שלום במדינה, ושתהיה לי בריאות ואהבה.

אסאדו אמיתי
052-2345851