Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > הצעה עסקית> הצעה עסקית במסעדת אמורה מיו מסעדה איטלקית
לחם בשר הרצליה

איטלקי אותנטי באמורה מיו


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

דמיינו שאתם יכולים להתנתק רגע מטרדות היומיום, ולקפוץ לכמה שעות לאיטליה. לטייל בין עיירות ציוריות, ליהנות מהנוף, להתיישב במסעדה ביתית קטנה לארוחת צהריים, וליהנות ממטעמי המטבח הכפרי האותנטי של ארץ המגף. עכשיו תפסיקו לדמיין

דמיינו שאתם יכולים להתנתק רגע מהסחרחרה של טרדות היומיום, ולקפוץ לכמה שעות לאיטליה. לטייל בין עיירות ציוריות, ליהנות מהנוף, להתיישב במסעדה ביתית קטנה לארוחת צהריים, וליהנות ממטעמי המטבח הכפרי האותנטי של ארץ המגף. עכשיו תפסיקו לדמיין

איכשהו, נראה כאילה המושג ''מסעדה איטלקית'' התרחב בשנים האחרונות ממושג המתאר מסעדה איכותית המבססת את התפריט שלה על חומרי גלם ומתכונים מסורתיים מאזוריה השונים של ארץ המגף, לכל מקום שהשף שלו יודע לזרוק ספגטי למים רותחים ולהכין רוטב על בסיס רסק עגבניות. זה, כמובן, עושה עוול למסעדות איטלקיות אותנטיות, וגורם לאנשים תמימים, כמו כותב שורות אלו, להתייחס למושג ''מסעדה איטלקית'' בחשדנות. האם מדובר במסעדה איכותית ואמיתית, או שמא בחיקוי עלוב הגורם לממציא הפסטה להתהפך בקברו?

מסעדת אמורה מיו שייכת לסוג הראשון. סוזאנה, בעלת המסעדה, היא ילידת רומא, כך שהמטבח האיטלקי הוא חלק מחייה. לפני שנים רבות נסעו היא ושלומי, בעלה, ללמוד באיטליה את סודות המטבח האיטלקי, תוך התמחות בהכנת פיצות, בבישול ובאפיית בצקים. מששבו לארץ הקימו את פיצה פצה שבאבן גבירול. מאוחר יותר נפתחה בצמוד אליה מסעדת אמורה מיו, מסעדה ביתית איטלקית, ויחד הם יוצרות מתחם המוקדש למטבח של ארץ המגף.

אמורה מיו מגישה אוכל איטלקי אותנטי, כמו פוקאצ'ות ומאפים הנעשים בתנור אבן, פסטות, פיצות, מאכלי בשר משובחים ועוד. המקום מעוצב בצבעים חמים ומזמינים, שולחנות וכסאות מעץ, והקירות מעוטרים בתמונות ממחוזות איטליה. בערב האורות מעומעמים והאווירה כולה הופכת רומנטית ורכה יותר. השירות במסעדה חם, נדיב וקשוב, תוך הקפדה על הבנה האישית של צרכי הלקוח.

בימים א' – ה', בשעות 12:00 – 18:00, מגישים באמורה מיו שלושה סוגים של ארוחות עסקיות – ב-53, 63 ו-73 ₪. כל הארוחות כוללות מנה ראשונה של סלט ירוק, מרק או אנטיפסטי, מנה עיקרית לבחירה ממגוון של מנות, ושתייה שיכולה להיות שתייה קלה, כוס יין הבית או כוס מרטיני.

במנות העיקריות:

עסקית ב-53 ₪:
פומודורו – פנה/ספגטי ברוטב עגבניות.
בורינה - פנה ברוטב עגבניות, חצילים, זיתי קלמטה ופטרוזיליה (פיקנטי).
ספיריטוזה - פנה ברוטב עגבניות, שמנת, וודקה ופרמזן.
ציו ג'יובאני - חונק כמרים ברוטב עגבניות, חזה אווז מעושן, נקניק, מעט פסטו ועשבי תיבול (פיקנטי).
פיצה מרגריטה - מוצרלה ורוטב עגבניות.

עסקית ב-63 ₪:
ציו סבטינו - חונק כמרים ברוטב עגבניות, קוביות פרגית, פלחי קישואים, פלפל אדום ועגבניות.
צ'יה ג'וליה - פנה בשמנת, חזה אווז, זעפרן ופרמזן.
קרבונרה - ספגטי בשמנת, חזה אווז מעושן, חלמון ביצה טרי ופרמזן.
ציה רוזטה - ניוקי בשמנת, עגבניות ופרמזן.
ציו אנסלמו - רבילי סלמון בשמנת, מעט רוטב עגבניות, סלמון מעושן ופרמזן.
פיצה פרנצו - מוצרלה ורוטב עגבניות + 2 תוספות לבחירה.

עסקית ב-73 ₪:
פולו אלא גריליה - נתחי פרגיות שהושרו במרינדה על הגריל, מוגש עם תפו''א אפויים וסלט ירוק.
כבד שיכור - כבד עוף ביין אדום, ורמוט אדום, ברנדי, מעט חמאה, בצל, מוגש עם תפו''א אפויים וסלט ירוק (מתקתק).
טליאטה די מנזו - פרוסות סינטה בקר, עלי רוקט, שמן זית ולימון. מוגש MR.

הארוחה העסקית אינה תקפה בסופי שבוע, ערבי חג וחגים. המעוניינים יכולים לקבל, תמורת תוספת של 5 ₪, תוספת פוקאצ'ה חמה ופריכה, הנאפית בתנור אבן ומוגשת עם שמן זית, רוזמרין ושום.

אמורה מיו
אבן גבירול 100, תל אביב.
03-5244040

לחם בשר הרצליה אירועים חדש