Skip Navigation Linksראשי > שף בשקט > שף בשקט> שף בשקט לילך גרמן מלילך אוכל ועיצוב אמנותי

שף בשקט עם לילך גרמן מלילך - אוכל ועיצוב אמנותי


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

לילך גרמן, המתמחה בקייטרינג מעוצב ואיכותי, מספרת באיזה גיל פתחה את העסק, למה היא מסתובבת בשווקים ואיך הייתה עובדת בתחום האירועים גם אם לא הייתה שף

לילך גרמן, המתמחה בקייטרינג מעוצב ואיכותי, מספרת באיזה גיל פתחה את העסק, למה היא מסתובבת בשווקים ואיך הייתה עובדת בתחום האירועים גם אם לא הייתה שף

שם: לילך גרמן.

מקום מגורים: תל אביב.

מסעדה: קייטרינג לילך – אוכל ועיצוב אמנותי.

לימודים: הכשרה מקצועית בקורדון בלו בפריז. "עשיתי גם קורס בבישולים בתל אביב".

סגנון בישול: טאפאסים ים תיכוני עם נגיעות אסייתיות.

עבודות קודמות: "למדתי מהבית, מאמא ומסבתא. פתחתי את העסק בגיל 24, ונסעתי להשתלמות בפריז אחרי שנתיים עבודה".

זיכרון ראשון שקשור באוכל: "מאז שאני ממש פצפונת הייתי עולה על כסא ומסתכלת על אמא שלי מטגנת שניצלים. מאז שאני זוכרת את עצמי אני אוהבת אוכל ואוהבת לאכול וכל מה שקשור".

אם לא הייתי שף הייתי: "מעצבת אירועים".

מנה אהובה: "כל מה שנא: בשר נא, דגים נאים, קרפצ'יו, סביצ'ה, סטייק טרטר. כל מה שלא מבושל".

חומרי גלם אהובים: "משתנה. אוהבת להשתמש בעשבי תיבול: מרווה, טימין, זעתר, נענע, כוסברה. עשבי תיבול טריים אני מוסיפה כמעט לכל דבר".

לעולם לא אבשל: "חיות מחמד – כלבים, חתולים וכיוצא בזה".

מנת דגל: "קוסקוס פירות ים בציר סרטנים, פסטיס ולימונים כבושים".

מסעדה מוערכת / אהובה: "יש המון. בארץ המסעדה שאני הכי אוהבת ואוכלת בה לפחות פעם בשבוע זה הבית התאילנדי. חוץ מזה, אני אוהבת את כתית של מאיר אדוני, אורקה, ועוד הרבה".

השראה: "פרודוקטים עונתיים. אני הולכת בשווקים, בארץ ובעולם, ומחפשת מוצרי גלם. גם כלים מעניינים נותנים לי השראה – איך להגיש את האוכל בתוכם".

חלום: "להיות מאושרת ובריאה, להמשיך לעשות את מה שאני עושה וליהנות מזה. וגם טיול קולינארי בעולם בלי הגבלת תקציב".

מתכון: סביצ`ה פלמידה לבנה בניחוח הדרים
החומרים:
לסביצ'ה:
500 גרם פלמידה לבנה, מפולטת, ללא העור
למשרה:
מיץ מ-2 לימונים
חצי כוס אוזו
¼ כוס שמן זית כתית משובח
1 כף צ'ילי אדום קצוץ דק
1 כף גרידת לימון
1 כף נענע קצוצה
1 כף זרש (דומדמניות מיובשות)
מלח ופלפל גס
להגשה:
עלה אנדיב
שמן זית
אופן ההכנה:
1. חותכים את הפלמידה לקוביות של חצי ס''מ.
2. בקערה גדולה מערבבים מיץ לימון, אוזו, שמן זית, צ'ילי, גרידת לימון, נענע, זרש, מלח ופלפל. מוסיפים לתערובת את קוביות הדג ומשרים למשך כחצי שעה.
2. להגשה: על כפית גדושה של סביצ'ה מניחים עלה אנדיב, ומרעננים עם מעט שמן זית מוזלף.

לילך - אוכל ועיצוב אמנותי
ת.ד. 6773 מיקוד 61067, תל אביב.
03-6057566