Skip Navigation Linksראשי > שף בשקט > שף בשקט> שף בשקט עם משה אהובי קונדיטור פיס אוף קייק

שף בשקט עם מושיק אהובי מפיס אוף קייק


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

מושיק אהובי, הקונדיטור והבעלים של הקונדיטוריה פיס אוף קייק ביפו, מספר איך נחשף לאוכל טוב דווקא בבית חולים, באיזה תחום יצרי אחר היה בוחר לולא היה קונדיטור, ואיך תורמים הלקוחות שלו למאפים שהם עצמם קונים

מושיק אהובי, הקונדיטור והבעלים של הקונדיטוריה פיס אוף קייק ביפו, מספר איך נחשף לאוכל טוב דווקא בבית חולים, באיזה תחום יצרי אחר היה בוחר לולא היה קונדיטור, ואיך תורמים הלקוחות שלו למאפים שהם עצמם קונים

שם: מושיק אהובי.

מקום מגורים: ת''א.

מסעדה: קונדיטוריה פיס אוף קייק.

לימודים: תדמור - גם קונדיטוריה וגם טבחות.

סגנון בישול: קלאסי.

עבודות קודמות: עצמאי מתחילת הדרך.

זיכרון ראשון שקשור באוכל: בגיל 3 הייתי מאושפז, וקיבלתי סיר מקרוני של אבא ישר למיטה בבית החולים.

אם לא הייתי שף הייתי: שחקן.

מנה אהובה: תלוי לגמרי במצב ברוח.

חומרי גלם אהובים: קמח.

לעולם לא אבשל: מרק קוף.

מנת דגל: מומחים בעוגות שוקולד.

מסעדה מוערכת/אהובה: מונקה.

השראה: מהלקוחות שלי.

חלום: להישאר צעיר לנצח.

מתכון: פונדנט שוקולד

חומרים:
לפונדנט:
250 גרם שוקולד
200 גרם סוכר
200 גרם חמאה
4 ביצים
50 גרם קמח
קורט מלח
לציפוי גאנש:
250 מל' שמנת מתוקה
250 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור לחום 170 מעלות.
2. בבן מארי או בסיר כפול (סיר אחד על סיר שני הממולא מים רותחים) ממיסים שוקולד, סוכר וחמאה.
3. בקערה נפרדת מערבבים קמח ומלח. מוסיפים את תערובת השוקולד, מערבבים. לאחר שנמסו להסיר מהאש. מוסיפים 4 ביצים אחת-אחת ומערבבים לתערובת אחידה.
4. מעבירים לתבנית משומנת ואופים למשך כחצי שעה. מוציאים ומקררים.
5. להכנת ציפוי גאנש: להרתיח את השמנת, לכבות את האש. לשים שוקולד בקערה ולשפוך עליו את השמנת ולערבב היטב.

פיס אוף קייק
שבטי ישראל 11, יפו.
03-6822163