הצעה לארוחה עסקית במסעדת גלאט גריל שבקריית עקרון, רחובות. גלאט גריל, כשרה גלאט, מציעה לכם מגוון רב של בשרים משובחים, שיפודים על האש, סלטים כיד המלך, מרקים, תוספות לבחירה ועוד ועוד, והכי כיף לבוא בצהריים
לפעמים הקפה הוא רק תירוץ בשביל ללכת לבית קפה. אספנו בשבילכם ארבעה בתי קפה שמציעים לכם את מיטב מרכולתם דבר ראשון על הבוקר (אבל גם בצהריים ובערב), באמצע השבוע או בסופו, ובהתאמה לכל עונות השנה. רוצים קפה?
"ואז מגיע מגש הסושי. אוי, הסושי. שישה סוגים שונים, שכל אחד מהם נבדל מחברו בצבע, בצורה ובטעם, וביחד הם יוצרים קומפוזיציה מרהיבה..." שפרה צח יוצאת למסע בעקבות ארץ השמש העולה ומוצאת את מסעדת יאמטויה בהוד השרון
"האנטרקוט, נתח ורדרד ויפהפה של 300 גרם, נצלה לדרגת מדיום והגיע עם צ'יפס פריכים וטעימים ועם קישוטי ירקות שהעבירו יפה את המסר – אנחנו פה בשביל הקישוט..." גלי בן נון (3 חודשי צמחונות כפויה) קרניבורית בקניבר, חיפה
כבר אי אפשר להתחייב לדבר. אם ירד עוד גשם וימשיך להיות קר, מחכה לכם המרק בבתי הקפה והמסעדות להלן. אם בכל זאת תחליט השמש שהיא שוב עושה את הכניסה שלה, תוכלו אולי לטעום מהמרק, או לחילופין להתגעגע אליו עד לחורף הבא
יעל עפר חוגגת את עם מסעדת קנלה שבירושלים את יום הולדתה הרביעי. מסעדת השף, שמוצאת את הכשרות מאתגרת, מצליחה להרשים גם קרניבורים שאינם רגילים לחוויה קולינרית כשרה במנות גורמה משובחות ונימוחות ובקינוחים מרתקים
מסעדת סאקורה היפנית בירושלים, שהוקמה לפני כשבע עשרה שנים וביססה את מעמדה כאחת המסעדות היפניות הטובות בארץ, מציעה לכם מגוון מנות בארוחות עסקיות, המשתלבות לארוחה יפנית אותנטית, עשירה, ייחודית ואינטימית, באווירה מיוחדת
ואם כתוב עד דלא ידע, אז נעשה. שומרי המסורת לא מוותרים גם השנה על החגיגה הגדולה שמזמן לנו חג הפורים, ויוצאים לחגוג עם כל החושים. לרשותכם ארבעה ברים ומסעדות שיעזרו לכם לחגוג את החג ויעשו לכם מסיבה אחת גדולה
"מעל בצק דק, פריך ולא שומני מתנוססת תפארתה של הג'מבון קווי – שינקן, פרמזן, זיתי טאסוס וחלמון ביצה, שבמרכזו של עיגול הפיצה הא-סימטרי הזה, הוא מושך אליו את תשומת הלב..." אורית איציק ופיצה גוסטו - להלן פיצה גורמה
משנכנס אדר מרבין בשמחה, וגם במשלוחי מנות. במיטב מסורת הנתינה והאכילה היהודית, בפורים אנו מעניקים איש לרעהו מכל טוב, ולשמחתנו יש לנו השנה קצת יותר מאזן המן המסורתית הממולאת בפרג, וזאת חרף כבודה, שבמקומו מונח
עוזי בשן מבקר במסעדה הלבנונית, תנורין, השוכנת למרגלות הר הארבל שבצומת מגדל. הוא מוצא בתנורין שילוב נדיר של מסורת וחידושים מודרניים, אך בעיקר מגלה כי חשיבה ותכנון הם שהופכים כל מנה במסעדת תנורין למנת הדגל
בביסטרו בריאות ביאלה שברחוב הארבעה בתל אביב משלבים בין מזון איטי לבישול גורמה, ומגישים לכם ארוחת בוקר, צהריים או ערב שהיא כיפית, טעימה, ומשמחת את החיך ממש כמו שהיא משמחת את הגזרה. הצעה עסקית לשעת צהריים
ברית? בר או בת מצווה? חתונה? אירוע עסקי? מסיבת השקה גדולה? לא משנה מה הסיבה לחגיגה, מדובר באירוע מורכב שדורש הכנות רבות מראש, ואחת הדאגות היא המיקום (עוד לא דיברנו על האוכל). מצאנו לכם ארבע אפשרויות, לבחירתכם
אורלי פרש-אזולאי מבלה את יום שבת במסעדת דה אוליב טרי שנמצאת בכפר ראמה, ומתחברת לשורשים – מטעי עץ הזית, האדמה, המטבח המסורתי והמתובל של סבתא והאירוח הביתי והחם שובים אותה ומבטיחים שתשוב לכאן עוד פעמים רבות
"הפנוקטה עוברת בקלות את מבחן הקינוחים, שהוא אכילה עד תום, בלתי תלויה בתחושת השובע שמותירה העיקרית. האיטלקים אומרים שהליכה אחרי ארוחה עוזרת לעיכול. אנחנו לקחנו מונית." אמיר נהרי על מסעדת מקרוני, ירושלים
שפרה צח מבקרת בפסטיבל יואב יהודה שמתקיים בימים אלו. בין המטבחים האותנטיים, יצרני המזון העצמאים, יקבי הבוטיק, מבשלות הבירה, החוות האורגניות, הלחמים, הקינוחים, קיבוץ הגלויות ושאר ירקות – היא מתרשמת כל פעם מחדש
שף אדר קפלן מור עם טיפים חדשים בנושא בחירת סירים והתאמתם לסוג התבשיל ולאופן הבישול
שף אדר קפלן מור עם טיפים חדשים בנושא חגים ואירועים במסעדות
בית הקפה אנג'לו במודיעין, שבשני סניפיו נערכים אירועים, מוכר בסביבה בזכות האוכל הטרי, השירות האדיב, האווירה הנעימה וארוחת הבוקר שישנם כאלה שמגיעים מרחוק במיוחד בשבילה. וגם אנחנו מציעים – בוקר בקפה אנג'לו
גם אם חורף וקצת קשה להוציא את האף מתחת לפוך, ערב ולנטיין מתקרב אלינו, והוא מביא אתו סיבה טובה למסיבה ולחגיגה. ולרגל ההזדמנות הממשמשת ובאה, אספנו בשבילכם ארבעה ברים ומסעדות שישמחו לחגוג יחד אתכם את האהבה
שירלי רחמים מבקרת במסעדת סמיר ברמלה, השוכנת בתוך מבנה עתיק בן 700 שנים שעל קירותיו חזון אחרית הימים: יונת השלום מרחפת לצד מסגד, עץ אשוח ומנורה. והיחנה, שמתברר שהיא חזה עוף עם עגבניות ובשר לא מפסיקה להפתיע
ערב ולנטיין בפתח, ולרשותכם ארבע הזדמנויות מצוינות לחגוג את ערב האהבה עם מתנות מתוקות, שיותירו את בני הזוג שלכם כמהים לעוד (שוקולד). רק אל תשכחו שמותר לכם לאהוב כל השנה, לא חייבים לחכות ל-14 בפברואר
במסעדת סאטורי מספרת קרן ויזנר את סיפור חייה הקשה: חולמת על חופשה בתאילנד אבל נאלצת להישאר בחורף הקר בארץ. מזל שאוכל תאילנדי אפשר להשיג גם כאן, ואם כבר כאן, בתל אביב, מסעדת סאטורי היא תאילנדית מעולה
מיטבלים, מסעדת שף כשרה בלבה של ראש פינה, מציעה לכם ארוחה עם מנות איכותיות ומוקפדות, מטבח המשלב חדשנות ויצירתיות עם מטעמים מבית אימא, ועל הכול אמון השף יניב חדד. תושבי האזור ואורחי הצימרים – מוזמנים לעסקית
לכל מי שהוא תאב בשר, לכל מי שכמהה נפשו לפרגיות, לצלעות, לשיפודים או לנתחים נימוחים, לכל מי שמעולם לא הבין את פשר הקינואה והעלים הירוקים, בשבילכם אספנו ארבע מסעדות ומעדניות שמחכות לכם עם הבשר שאתם כל כך אוהבים