Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > טיפים> שף אדר קפלן מור: טיפים לביגוד במסעדה
לחם בשר הרצליה

ביגוד במסעדה


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

שף אדר קפלן מור עם טיפים חדשים בנושא ביגוד רצוי לצוות העובדים במסעדה

קודי לבוש מקובלים בכל העולם ובכל התרבויות, והם לרוב מתחשבים באקלים, במסורת ובמקצוע. במקומות שעוסקים במזון, שירות והיגיינה, רצוי להתלבש בהתאם, גם ברמה הפרזנטטיבית וגם לטובת קוד לבוש אחיד.

להלן כמה טיפים בנושא:

• נעלי עבודה נוחות ובטיחותיות חשובות לנעילה במטבח ולעמידה לאורך שעות.
• לצוות הפרונט כדאי שיהיו נעליים נוחות להליכה ולעמידה ממושכת.
• כיסוי שיער חובה לכל העוסקים בטיפול באוכל, בין אם במטבח ובין אם במזנון אחר.
• שיער ארוך צריך להיות אסוף אצל כל העוסקים בעבודה עם אוכל, בהגשה או בשינוע אוכל.
• צוות מטבח צריך להיות לבוש בצורה אחידה ונקייה.
• צוות הפרונט - רצוי וכדאי שיהיה בעל אותה החולצה לפחות כדי לתת תחושת אחידות ושייכות.
• שאר פריטי הלבוש של צוות הפרונט פרט לחולצות ו/או סינרים, כדאי שיהיו סולידיים.
• כל לבוש של עובדי עסק המזון צריך לשדר נקיון, אחידות וכבוד למקצוע ולתחום.
• כיום ישנם מדים מגוונים ואופנתיים במגוון צבעים וגזרות המעניקים פן מעודכן ומעניין לעסקי מזון שונים ובישולם מול כלל העסקים האחרים.

לחם בשר הרצליה אירועים חדש