4 מקומות שווים לאכל בירושלים
20 למרץ- היום בו מציינים את יום הרביולי הבינלאומי! אז איפה אוכלים את הרביולי הכי טעים?
חג פורים כבר פה וזה בדיוק הזמן למתכון טבעוני למאכל הכי אהוב בפורים!
השבוע יצנו לבדוק את אחת המסעדות המיתולוגיות בירושלים- פונדק עין כרם.
ענבל לורן חגגה את הוולנטיינס במסעדת שף בבית שאן, ומתברר שלא היה נכון מזה לאותו ערב.
בית קפה שיקי, ביסטרו איכותי, וכמובן גם זרקור לנפלאות הים - אשקלון היא לא רק עיר עם רצועת חוף יפה אלא תמצאו בה גם לא מעט טעימות אוכל סוחפות. יצאנו מהמשרד החמים, נסענו לכיוון דרום וחזרנו עם רשימה של מסעדות מומלצות באשקלון
אם בשבועות האחרונים אתם חולמים על סטייקים עסיסיים, הנה ארבע מסעדות מבירת הדרום שיגשימו לכם את הפנטזיה.
הברים השווים להרים לחיים לכבוד השנה החדשה
השבוע התחשק לנו לפתוח שולחן בשרים עם סלטים איכותיים, אז נסענו לגריל בר בירושלים ואין לנו ספק שעוד נחזור...
המלצת המערכת: לסגור מקומות מראש
אוויר הרים צלול כיין, נוף עוצר נשימה, אווירה בשמיים והאוכל...האוכל! השבוע- דייט לילי בלינק קסטל שורש
הקופסאות מאמא נגמרו ואין זמן להעמיד סירים על הגז? קבלו 5 מקומות שימלאו לכם את הקיבה (והמקרר) באוכל ביתי ומנחם שבא טוב בחורף.
יצאנו לאכל במסעדת באדולינה בזמן הרצתה, בישוב שכניה אשר בחבל משגב.
השבוע עלינו למקום הכי גבוה בתל אביב ונהנו מאוכל טעים ואווירה מיוחדת
קונספט ארוחה מיוחדת שנרקחה במיוחד בהשראת הסדרה הקוריאנית המצליחה בעולם.
לרגל יום הטבעונות הבינלאומי החלטנו לפנק אתכם במתכון להומלט טבעוני
כל המבצעים והחדשות החמות לרגל יום הטבעונות הבינלאומי שחל במסעדות בראשון לנובמבר
ענבל לורן ביקרה בסושי בר בקומה העליונה במגדל עזריאלי וחזרה כשליבה טוב בדגים וביין.
השבוע יצאנו מזרחה למסעדת רנזו החדשה שבקריית ענבים וחזרנו עם טעם של עוד!
מתפאורה ירושלמית לסעודה טבעונית בתאנים דרך חומרי הגלם האיכותיים והמחוברים לטבע בקפה לואיז ועד פנינה איטלקית מיוחדת בטאבולה. המסעדות שכל טבעוני (אבל ממש לא רק) מוזמן להכיר
הפעם, שמנו בצד את ההמבורגרים והסטייקים ויצאנו לחפש מסעדות חלביות וכשרות ששוות ביקור – התוצאות בפנים.
אספנו עבורכם את רשימת המסעדות לחג הסוכות
השבוע נסענו לסניף החדש של לחם ארז בגבעת שמואל
ענבל לורן יצאה השבוע לבדוק את המסעדה החלבית הכשרה החדשה בהרצליה פיתוח וחזרה עם קריאות התפעלות מהאפייה, המשקאות והאירוח.
ביקור שני בתוך חודש במזכרת בתיה הוא בהחלט דבר ראוי לציון. ארוחת השבוע בגפן בר יין של השף עמוס חיון.