קבלו מאתנו מתכו לסודי לעוגת שוקולד טעמה במיוחד משלושה מרכיבים בלבד!
שנת הלימודים מגיעה לסיומה וזה אומר מסיבות סיום (והרבה)! אז אם גם אתם נמצאים בחרדה מרשימות הכיבוד אשר נשלחות בקבוצות ההורים, שמא לא תספיקו להירשם במוצרים שניתן לקנות כגון: חטיפים ושתיה ותיאלצו להכין *עוגה*, המתכון הזה בדיוק עבורכם. אל חשש ואל פחד! להלן מתכון מנצח, מהיר, קליק והכי חשוב משלושה מרכיבים בלבד!
מצרכים: (לתבנית עגולה 24 ס"מ)550 גרם שוקולד מריר5 ביצים L250 גרם חמאה
אופן ההכנה:
במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את הביצים במשך 8 דקות עד שמתקבל קצף בהיר ותפוח.ממיסים את השוקולד והחמאה יחד בפולסים קצרים במיקרוגל עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.מקפלים פנימה את תערובת הביצים, (שימו לב שהשוקולד לא חם) ומערבבים בעדינות.מעבירים את הבלילה לתבנית אפייה, מניחים את תבנית העוגה בתבנית גדולה יותר (אפשר בתבנית של התנור) עם מים חמים.מגבירים את חום התנור ל-190 מעלות ואופים כ-20 דקות. לא יותר ולא פחות זה מאוד חשוב.העוגה תראה לא אפויה, אל דאגה הכל בסדר.מצננים לפחות כשעה ומעבירים לקירור לפחות ל-5 שעות.