"הפסטה, אורקייטה מופלאה, מבושלת כאן אל דנטה, בדיוק כמו שצריך, והרוטב... אוי, איזה רוטב... תרד, זיתים, עגבניות מיובשות וכמובן צ'ילי..." גיל ח' עמית מתמוגג מהתפריט האיטלקי המשובח של ג'ויה, רמת החייל, תל אביב
המטבח הגלילי הוא אחד המטבחים בעלי הפוטנציאל הרב ביותר, ובפרט כשמי שמופקד עליו הוא שף מיומן שניחן באישיות מובהקת וביכולת לממש את הרצונות הקולינריים שלו. זהו בדיוק המצב במסעדה החדשה (יחסית, היא נפתחה כבר ב-2013) והמצוינת של אחד השפים המבטיחים, וגם המקיימים, בארץ - יוסוף חנא.
מצד אחד לב ליבו של שוק הפשפשים היפואי, שכולו ססגוניות אותנטית וחיבור הדוק לסביבה. מצד שני, תפריט איטלקי מוקפד אבל נגיש, מעניין אבל לא מתחכם - אין פלא שמסעדת איטלקיה בפשפשים היא אחת מאבני היסוד של המתחם הקולינרי שהתפתח בשוק הפשפשים (ושביחד עם שלל המסעדות בנמל יפו הסמוך יוצר רצף מרשים של אפשרויות בילוי).