היום ניסע צפונה - לצפון העיר. מה נראה בדרך? המון בתי קפה. תל אביב, מספרים, היא עיר של בתי קפה, ואכן קשה למצוא יותר מכמה מטרים רצופים נטולי מקום רביצה אחד לפחות. הכנו לכם מסלול הליכה קצר וטעים
ארוחת צהריים עסקית בחצר הנעימה של ננה בר בשכונת נווה צדק בתל אביב – וכל טרדות היום יחלפו להן. עם מנות מפתות ומבריקות שבשבילן שווה להגיע גם מרחוק
"אז ישבנו על הבר, ונהנינו מהאירוח, שתמרן בהצלחה בין רמה גבוהה של מקצועיות לרמה גבוהה לא פחות של חום והומור..." אדם בר במסעדת השף בניולה החדשה ברחוב השרון בתל אביב
"לוקוס מאודה, רך ומתובל בצורה הולמת, עטוף במעטפת של פרוסות דקות של זוקיני ירוק על מצע איולי שקדים, אספרגוס ומחית אפונה צעירה..." שירלי רחמים באווירה הקלאסית של מסעדת הירקון 99 שבמלון דן, תל אביב
גם בתל אביב, מתברר, לא כל כך קל למצוא מסעדות שפתוחות בשבת. זאת אומרת, עד עכשיו זה לא היה קל. הכנו לכם רשימה מכובדת, כדי שיהיה לכם טעים
פסטיבל ישראל בירושלים נפתח היום ומביא אתו הרבה הופעות. בין כוורת חוזרת לברי סחרוף, שלומי שבן ודוד ד'אור תוכלו גם לאכול בהרבה מסעדות טובות בעיר. הנה המלצות והזמנות, תיהנו
רעבים לארוחת לילה אבל המקרר ריק? אספנו בשבילכם כמה המלצות למסעדות שפתוחות גם בשעות הקטנות. של הלילה.
אנחנו מתכבדים בזאת להכריז על פתיחת עונת המנגלים. נאה דורש נאה מקיים – הבאנו אתנו המלצות לקצביות מומלצות. ומי שיש לו אטליז יותר טוב מזה, שיספר לנו
אנחנו לא מקנאים באלו מכם שיש להם קצת זמן חופשי בצהריים לסיבוב בין הסמטאות של נווה צדק ועצירה במסעדת דלאל. מה פתאום מקנאים, להפך. אפילו הבאנו לכם המלצות לארוחה עסקית
במיוחד בשביל אלו מכם שמתלבטים גם השבוע, הכנו מתכונים לארוחת שישי. מתחילים עם לבבות ארטישוק מוקפצים, עוברים לחזה מולארד עם ריזוטו דלורית ומסיימים במלאבי. ותודה למסעדות באריו דה טאפאס, Meat and Wine ומושבוצ
"מנה נדיבה של סרטנים חצויים, שמזמנים לסועד חוויה מתגמלת של פיצוח השריון וכרייה של הזהב הלבן מתוך גוף הסרטן והזרועות. בונוס מיוחד: טבילה מושחתת של הלאפה ברוטב החמאה והשום..." אדם בר, הזקן והים, יפו
"אחרי שטעמתי מגוון גדול מאד של מנות וגם הערכתי את עניין העקביות, אני יכול להגיד בפה מלא שזוהי אחת המסעדות הטובות בעיר..." יונתן שטרנברג חוזר למסעדת החצר של השף מוטי אוחנה בירושלים
"הריזוטו, שהיה אל-דנטה, תובל בזעפרן ובעלים טריים, והורכב כמגדל בלב הצלחת כשבראשו חצי סרטן מהביל שהפיץ ניחוחות ים..." דן תורן חוגג יום הולדת לבת זוגו במסעדת טורקיז שבמתחם סי-אנד-סאן בתל אביב
"בלי לערב דיאטניות ובלי לספור קלוריות יצר השף של המקום, בימים כתיקונם סטייק-האוס מעוצב בסגנון אמריקאי, שש מנות קלילות ובריאות, במחירים שווים לכל נפש..." גיא סופר זמרני על התפריט הדל-קלורי של מיט בול בראשון לציון
ספיישל שבועות: הכול על היוגורט ועל הכנת יוגורט מאת הדיאטנית הקלינית ליאורה חוברה. למה הוא טוב לנו? בגלל כל מני סיבות כמו אחוזים נמוכים של שומן וגבוהים של סידן - וגם בגלל הטעם. אז איך מכינים יוגורט? הנה לכם
מסעדת בוקצ'ו שוכנת בצומת הרחובות פרישמן והירקון בתל אביב, כאן היא מגישה אוכל איטלקי משובח. בארוחה העסקית שמוגשת בשעת צהריים, תוכלו ליהנות מהמטעמים של ניצה, הבעלים
בכל השנה אנחנו עורגים לסטייקים ולפרגיות. סוף-סוף מגיעה ההזדמנות המיוחדת לתת כבוד למסעדות החלביות. כי יש המון מהן, ותמיד יש להן מנות כל כך יצירתיות
ארוחה חלבית משובחת, מהסוג שנהוג להכין בדיוק עכשיו. אספנו בשבילכם מתכונים משפים וממסעדות. דגים על מצע פטריות? כדורי לבנה ממולאים? פאי לימון? יהיה טעים
יובל בלנקובסקי ממליץ על יינות לבנים ורוזה המתאימים למאכלי גבינות ודגים לקראת חג השבועות 2013 – חידושים מיקב הרי גליל, יקב טוליפ, יקבי כרמל ויקבי בנימינה. שתו צונן ותיהנו. חג שמח!
איזו מסעדה מכינה לכם ערב גבינות, טאפאס, קישים ויין ואיפה תוכלו לקנות עוגות ומאפים לחג? אספנו בשבילכם המלצות למסעדות ולקונדיטוריות, כי זה החג שלכם
בבירת הקולינריה של ישראל אפשר למצוא גם אוכל זול, והנה לכם ההוכחות. לא פלאפל, לא קפה ומאפה, לא מנה ראשונה, לפניכם אוכל זול באמת: מנות עיקריות במסעדות שמחירן אינו עולה על 50 ₪. בתיאבון
דקה לפני שבועות, הזדמנות אחרונה לארוחת בשר גדולה, כאילו הייתם קניבלים. איפה עושים את זה? במיטב המסעדות, הכנו לכם רשימה
מאז שנות ה-80 של המאה הקודמת, מסעדת הסינית האדומה מאכילה את קהל צפון דיזנגוף באוכל סיני אותנטי, עם השפעות נוספות מהמזרח הרחוק. בשעת צהריים היא מציעה עסקית נודלס מיוחדת. בתיאבון!
מסעדת מודרן בירושלים פותחת במסורת "שני צמחוני", מסעדת ברטי בתל אביב מציעה תפריט אביבי חדש והשף-קונדיטור אורן בקר מבטיח מסעדה חדשה ביולי ב"גני שרונה"
"אבל עוד נגיע לפרגיות, כי קודם כל הגיעו הסלטים. בניגוד למקומות אחרים, במפגש לא מכריחים אותך לקחת אותם, אבל אם כבר לקחת, אתה צריך להיזהר לא להתמלא..." עופר פרוסנר הולך למפגש הסטייק בתל אביב