''זוג האגרולים היו פריכים, ושודרגו בעזרת רוטב ורדרד חמוץ מתוק. לכיסוני הוון-טון המטוגן ברוטב חריף צורף גם רוטב הבית, תערובת של כוסברה, שמן זית, שום ובצל ירוק. הרוטב, שיש לו לוק ישראלי ירקרק, השתלב נפלא עם הוון-טון הסיני, ולא רק איתו...''. מיה בר לא סומכת רק על עצמה, ומכריזה: אם גם סינים ''אמיתיים'' אוכלים בצ'יינה קורט - היא חייבת להיות טובה
''במסעדה מזרחית, הכי חשוב הניגוב הראשון – הפיתה, הזית, החומוס''. כך טוען אבו סאלח, ותפסיתו ניכרת היטב במסעדה שלו שבצומת עמיעד, באוכל הפשוט והטעים, בעיצוב הנינוח, בשירות הבלתי-אמצעי, ואפילו במוטו של המקום
''חיכיתי הרבה זמן למקום שיחזיר לי את האמונה במסעדות, ובלי ששמתי לב - מצאתי אותו. ההמבורגר מגבינת החלומי היה מצוין, והדג היה לא פחות ממדהים...''. נדב אבידן מסביר למה נחשב היקב לקפה-מסעדה מוביל בתחומו בנתניה
נכון שביום כיפור מצווה לענות את נפשותינו. אבל לפחות את חלקנו, מה שמחזיק אותנו לאורך הצום זה לאו דווקא ההתפלשות בעינוי, אלא יותר הזיכרון של ארוחה אחת, מוצלחת באמת, והשאיפה לאכול אותה שוב. הנה כמה מסעדות שכדאי להתחרע בהן לפני הצום הגדול. כאלה שרק זיכרון המטעמים שלהן יוכל להחזיק אתכם עד צאתו של הצום וגמר החתימה הטובה
''קריספי בטטה, שיפודי חזה עוף עטופים ברצועות בטטה, ברוטב צ'ילי מתוק, גרמו לי לתהות - אם אני וזוגתי נפרד באותו רגע, האם אני עדיין אצטרך לתת לה שיפוד? אחרי הרהורים לא קלים בחרתי בבחורה, אבל הייתה התלבטות קשה....''. שי וקנין נחשף לרעיון הטאפאס במסעדת סאקויה ברמת ישי, והתאהב. גם בקונספט, וגם במסעדה
''את הקינוחים ליווינו עם מוחיטו חמצמץ-מתקתק בשבילה, וודקה-רדבול בשביל הגבר (אני), שבהתאם לאווירה שבמקום - עשו לנו שמח''. שי וקנין המתיק את החופשה הרומנטית בצפון בבילוי בדיוינו, בר-מסעדה עם אוכל טוב ואווירה עליזה
''המנות היו מתובלות, טעימות, בכמויות מכובדות, עם טעם אמיתי של בית. ולא פלא - צוות המטבח במקום מורכב, רובו ככולו, מבני המשפחה...''. ענת מאור גילתה את הטברנה של דינו, מסעדה משפחתית עם אווירה, ואוכל, של בית
במפגש הסטייק שבנשר מתחילים את העסקית כבר ב-9:00 בבוקר, מסיימים אותה ב-16:00, ומציעים ארוחה הכוללת מרק לבחירה, מנה עיקרית לבחירה ממגוון של בשרים אפויים, צלויים או מבושלים, שתי תוספות, קפה וקינוח. אולי בכל זאת כדאי לרכז את כל השפע הזה בארוחת הצהרים
וגיה שריף, הבעלים והשף של מסעדת רים אל בואדי ביפיע, מספר איך ולמה גדל במטבח, במה הוא מתמחה, למה הוא נמנע מלאכול במסעדות בארץ, איך נערכה המסעדה שלו לחודש הרמאדאן, ומהו החלום חוצה המגזרים שלו
"מולי הונח הר אדיר של פסטה צבעונית ברוטב שמנת עדין ונחתי עוף עסיסיים, שעוטר אף הוא בתפרחת הפלפלים הצבעוניים והעירית שהפכו את הצלחת לאביבית ושמחה....''. אדווה גן סתיו הרגישה בבית בבראון קפה שבכפר סבא
בבית אבן מדהים בעין כרם הוקסמה קרן ויזנר מסיפורים על השוקולד, למדה להכין טראפלס, בראוניז וממתקים על מקל, התענגה על התוצרים, מעשה ידיה להתפאר, ויצאה מדיפה ניחוחות מתוקים. נחשו איזה שיר התנגן ברדיו בדרך חזרה?
מחפשים כלים ייחודיים להגיש בהם את הקפה שאחרי ארוחת החג? מחפשים מתנה מרשימה למארחים ששווים את זה? סט הקפה של ברגהוף הוא מתנה שימושית, מתוחכמת – ויפהפיה
במסעדת ריטנגה שבמתחם הבורסה ניתן להכניס את כל מגוון הפסטות המרשים שבתפריט לארוחה עסקית, עם או בלי סלט/מרק. העסקית תקפה, למרבה השמחה, בכל שעות פתיחת המסעדה. פשוט ונוח. וטעים, כמובן
''אני התאהבתי בפאולנר, בירה מצוינת, שרק בגלל הכמות ששתיתי ממנה איני זוכר עליה פרטים נוספים, ויובל נשבה מייד בקסם של הגיוסר..''. נדב אבידן מנסה לדלות ממוחו המבוסם פרטים על לה מורס. דבר אחד בטוח – היה כיף
''אל הנוף הפסטורלי הוספנו מבחר סלטים למנה הראשונה: חומוס, טחינה, סלט ירקות קצוץ דק-דק, כרוב אדום, כרוב לבן, זיתים סורים דפוקים, מטבוחה, חצילים מטוגנים, סלט תירס עם פלפלים ופלפל חריף קלוי. בקיצור - משתה שמכבד את ראש השנה....'' מסעדת כפר נחום, עם הנוף המשגע והאוכל הטעים, מספקת מענה מושלם לטיולי החג
בראש השנה אנחנו נוהגים לאכול ראש דג, עוף בתנור ושאר ירקות. במסעדות הבאות, תוכלו ליהנות ממטעמי החג, בשדרוגים מיוחדים, כל השנה. חלקן אפילו מציעות תפריט מיוחד לארוחת החג עצמה, למקרה שלא בא לכם לארח. ובברכת שנה טובה וטעימה
חורחה קפלן, השף והבעלים הארגנטינאי של הקייטרינג אסאדו אמיתי, מספר איך היה מבלה את ימיו כילד במטבח, איך הוא הכי אוהב לעשות את הבשר שלו, למה הוא לא יוצא למסעדות ומה החלום שלו בשביל עצמו, ובשביל המדינה
דמיינו שאתם יכולים להתנתק רגע מטרדות היומיום, ולקפוץ לכמה שעות לאיטליה. לטייל בין עיירות ציוריות, ליהנות מהנוף, להתיישב במסעדה ביתית קטנה לארוחת צהריים, וליהנות ממטעמי המטבח הכפרי האותנטי של ארץ המגף. עכשיו תפסיקו לדמיין
זוהי תופעה מוכרת: הדיאטה הולכת טוב, אנו יורדים במשקל, ואז מגיע החג, ופתאום אנחנו עם שלושה קילו עודפים. במקום להתייאש מראש ולדחות את הדיאטה לאוקטובר – הנה כמה טיפים שיעזרו לשמור על המשקל בתקופת החגים
בין כל הקניות, הבישולים והארגונים, יכול החג המתקרב להכניס את האנשים הפחות שלווים מאיתנו לחרדות של ממש. הנה כמה מקומות שיכולים להוריד מכם קצת לחץ, ולספק לכם אוכל איכותי לכל סעודת החג, או לחלקה, בטייק-אווי. רק קחו את זה בסבבה
קפה-מסעדה בורדו שבכפר תבור מספק חוויה כפרית נעימה ומגיש יינות מהיקב הסמוך, מנות גליליות המורכבות מחומרי גלם ייחודיים, שירות אדיב ויחס אישי. המקום המושלם בעבור דניאלה בן משה לסעודה של יום כיף, אחרי היקב ולפני הספא
מסעדת מיטאס עומדת בכל הקריטריונים של קרן ויזנר לארוחת קלה ומהירה: אוכל טעים הכולל שפע של בשר, הגשה מעניינת, וישיבה שלא עולה על שעה. תוסיפו לזה עיצוב מדליק, ואווירה נעימה ונינוחה – מה עוד צריך בשביל נשנוש?
מדוע האמינו בני המאיה שמוצא האדם הראשון מקלח תירס? מה ההבדל בין נאצ'וס, טאקוס ואנצ'ילדס? וכמה שימושים, למען השם, אפשר למצוא לטורטייה? שפרה צח עברה שיעור מקיף על אוכל מקסיקני במסעדת קבלרוס שבתל אביב
כדיירת רחובות לשעבר הופתעה קרן ויזנר לגלות את פונדק קרל ברג, מסעדה רומנית אותנטית המספקת קלאסיקות כמו כבד קצוץ, איקרה, חציל, קבב רומני ובשר לבן, וגם קינוחים מגניבים ומגוון נרחב של אלכוהול, כיאה לרומנים
מושיק אהובי, הקונדיטור והבעלים של הקונדיטוריה פיס אוף קייק ביפו, מספר איך נחשף לאוכל טוב דווקא בבית חולים, באיזה תחום יצרי אחר היה בוחר לולא היה קונדיטור, ואיך תורמים הלקוחות שלו למאפים שהם עצמם קונים