Skip Navigation Linksראשי > סדנאות בישול > סדנאות בישול> סדנאות בישול פורשף בישול למתחילים
לחם בשר הרצליה

בישולים למתחילים


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

רוצים להיכנס למטבח ולא יודעים איך? מתים לבשל ארוחה רומנטית, אבל בקושי מצליחים להרתיח מים לקפה? סדנת בישול לרווקים של פורשף תלמד אתכם את יסודות הבישול הפשוט והבסיסי. מכאן ועד ארוחות גורמה הדרך קצרה

רוצים להיכנס למטבח ולא יודעים איך? מתים לבשל ארוחה רומנטית, אבל בקושי מצליחים להרתיח מים לקפה? סדנת בישול לרווקים של פורשף תלמד אתכם את יסודות הבישול הפשוט והבסיסי. מכאן ועד ארוחות גורמה הדרך קצרה

סדנאות בישול, זאת יודע כל מי שמתעניין בנושא, הן סוג של פינוק שנועד לתת לחובבי הבישול והאפייה מבט מעמיק, טיפים וכלים לבישול בתחום מסוים – אם זה שוקולד, סושי, פיסול בבצק סוכר וכדומה. אבל מה יעשו אלה, שאפילו חביתה לא יודעים להכין? לאן יוליכו עצמם אנשים, שמפחדים, פשוטו כמשמעו, להיכנס למטבח? האם ניתן להירשם לסדנת סושי, מבלי שאנחנו יודעים אפילו להעמיד על האש סיר של אורז?

חברת פורשף (4chef), המתמחה בשיווק כלי מטבח מקצועיים ובסדנאות בישול, מציעה פתרון קסמים לאלה מאיתנו שהמטבח נראה להם ממלכת קסמים מרוחקת. ביום שני, 29.10, תיערך בסניף קרליבך של הרשת ''סדנת בישול לרווקים'', שמהותה – מתן יסודות בישול. ''זו סדנה שמיועדת לאנשים שלא יודעים לבשל או איך לגשת למטבח'', מסביר אלעד קמחי, מנהל סדנאות הבישול של פורשף. ''זה לא חייב להיות רווקים – זה יכול להיות גם זוגות צעירים, או סתם אנשים שלא ידועים מה לעשות. הגישה היא לתת איזושהי נגיעה בכל סוגי הארוחות במשך היום: מסוגי ארוחות בוקר, מגוון של ארוחות בוקר, ועד הכנה של כיבוד לאורחים, איך לעשות מטבלים ופלטות, איך עובדים עם אורז. דברים כביכול מאוד בסיסיים מצד אחד, אבל הם האלף-בית בלשבור את הקרח ולגשת למטבח ולהתחיל להכין בבית, בלי הצורך לקנות בחוץ כל הזמן''.

את הסדנה הולך להעביר השף הצעיר בן נרושביץ, בוגר הפרנץ' קולינרי בניו יורק, שלו ניסיון בכמה מסעדות בעבר, ובהווה הוא משמש כשף של שגריר אוסטרליה בישראל. הסדנה הולכת להיות סדנה מעשית, אם כי לדברי אלעד – ההתנסות במהלך הסדנה תלויה בעיקר בדינמיקה שבין משתתפיה. ''יש כאלה שביישנים ולא רוצים להשתתף, וזה לגיטימי'', הוא מסביר. ''אבל יש כאלה שדווקא להוטים לנסות. כאן, תהיה אפשרות למי שרוצה בכך להתנסות''.

סנדת הבישול לרווקים תחל בשעה 17:00, תימשך כארבע שעות, ומחירה למשתתף - 240 ₪. במהלכה ילמדו תהליכי ההתמודדות עם המטבח מא' עד ת', כולל כניסה למטבח, מה קונים, איך מארגנים אותו ואיך מכינים בו אוכל. הסדנה תעביר מדגם מייצג של מנות לכל הארוחות השונות של היום:
ארוחות בוקר: הכנה של מגוון של ארוחות בוקר שונות, החל מחביתות ועד פריטטות, פנקייקים ופרנ'ץ טוסט.
ארוחות צהריים: הכנה של סוגי קטניות כגון אורז, פסטות ורטבים, וכן סוגי בשרים כולל קציצות וכדומה.
כיבוד לאורחים: מטבלים, פלטות שונות, אוכל מקסיקני וקינוחים.

בפורשף מעבירים סדנאות בישול נוספות, למתחילים ולמתקדמים, כמו: בצק שמרים, מאכלי רחוב דרום אמריקאיים, סושי, סדנת שוקולד, מפרו באהבה, המטבח הצרפתי ועוד.

פורשף
קרליבך 11, תל אביב.
03-5611803

לחם בשר הרצליה אירועים חדש