פצחנו בדיאטה. עד כמה אבטיח הוא דל קלוריות? האם אוכל חריף שורף שומנים במהרה? בכתבה שנייה מסדרת הכתבות של ליאורה חוברה, דיאטנית קלינית, אנו ממשיכים לנפץ מיתוסים, והפעם: מזונות שנדמה לנו שעוזרים לרדת במשקל
דוכני אוכל ומשקה, תזונה ובריאות, אמנות ודוכני הפעלה לילדים, תחרות אפיית עוגות ומפגשי נטוורקינג הם רק חלק משלל הפעילויות שמציע פסטיבל טעמים וצבעים 2009 במרכז הקהילתי ''דרור''. והרי חדשות הפסטיבל
''בסיום זמן סביר של מנוחה מאכילה מופרזת, הוגשו לשולחננו העיקריות. אני בחרתי בנתח האנטריקוט: הבשר נצלה על האש, הומלח ופולפל במקצוענות והתוצאה נסכה חיוך רחב ומרוצה על פני...'' קרן ויזנר חוזרת קצת בתשובה בל'אנטריקוט
כמה פעמים קרה לכם שהתחלתם להכין מנה כלשהי ולבסוף מצאתם עצמכם בעיצומו של תהליך עבודה ארוך ומייגע? המנדולינות החדשות ברשת החנויות The Cook Store יפתרו את הבעיה ויהפכו את תהליך הבישול לחווייתי
בערב היא בר-מסעדה מעוצב עם אלכוהול משובח ובצהריים מסעדת בשרים כשרה, המציעה ללקוחותיה ארוחה עסקית אטרקטיבית, הכוללת מנה ראשונה, עיקרית, קינוח ושתייה חמה, ב- 79 ₪ בלבד. מסעדת מיתוס נהנית משני העולמות
אין מקום בישראל שהוא יותר חו''ל מאילת: מלונות מפוארים, ים, שמש, שפע מקומות בילוי וכמובן- מסעדות משובחות. בואו לגלות אילו מסעדות הן הכי מומלצות, מהן המנות הכי אטרקטיביות ואיפה הכי כדאי לראות ולהיראות באילת
''פלטת גבינות מעוררת תאבון הגיעה לשולחן ולצידה סלסלת בייגלס, אותם בררנו מתוך המבחר הגדול. לא ידעתי את נפשי וגם לא ידעתי מה לבחור...'' אדווה גן סתיו מבקרת בכרמלי'ס בייגל ומספרת על הבייגל, החור ומה שביניהם
''הפתעה לא קטנה נחתה על חברתי כשהחלטתי לגוון ולהזמין אנטריקוט עם פירה בצל. הסטייק היה גדול ועסיסי ותובל ברוטב טריאקי מתקתק...'' שיר כידן וחברתה סיימו יום עמוס חוויות ברפאלו והצליחו להפתיע אפילו את עצמן
''את מקום השוקו בקייטנה מחליף מבחר מגוון ברזי בירה: היינקן, פאולנר, Maredsous ועוד. את הלחמנייה מחליף לחם מרוקאי שנעשה במקום, חם, טעים ומוגש עם קונפי שום...'' אדם בר ממהר להירשם לקראת הקיץ לקייטנה של הלנה
''לטעמנו, גולת הכותרת היא פלטת הממולאים. בזו שלנו היו עלי גפן ממולאים באורז, פרוסות חציל מגולגלות סביב מילוי בשר טחון בתיבול פיקנטי ובצל ממולא מבושל במיץ רימונים...'' שפרה צח מגלה במטעמי התאומות אוכל לבנוני מהו
בטור היין הנוכחי מציג יובל בלנקובסקי את סדרת הרזרב של יקב רקאנטי, סדרה הכוללת יינות אדומים מבציר 2006 ויינות לבנים משנת 2008, שחלקם אף נותנים תמורה מעולה למחיר. בכתבה שלפניכם, כל המידע החיוני על הסדרה החדשה
''למנות העיקריות החלטנו להזמין סלט תאנים, המורכב ממבחר חסות בוויניגרט הדרים עם רצועות תאנים טריות, גרעיני חמנייה וגבינת עיזים חמה בציפוי עדין...'' יובל בלנקובסקי משקיף על העולם מהמפרסת המפורסמת של פיתויים
''מגדלור השווארמה, שהזמנו למנה עיקרית, גנב לו את ההצגה, ובוודאי שאת הבכורה. כשמו כן הוא, מגדלור בשרי שהיה עשוי משכבות של חזה עוף, פרגית וקבב...'' קרן ויזנר מרגישה שהיא מוכנה לצאת לרקוד סלסה בפתח תקווה
''לאכול בריא פירושו לשלב בין זמן איכות, חברה נעימה, שלווה, אוכל מושקע ויין משובח...'' השף עדו ניידרמן, המייסד והבעלים של ארומה מסעדת שף, בזכרון יעקב, עונה על שאלון השפים שלנו ומציג מתכון פשוט ומיוחד לריבת בצל
בורוכוב 88 ברעננה, מזמין אתכם לעשות הפסקה קטנה בשעות הצהרים וליהנות מעסקית אטרקטיבית הכוללת מנה ראשונה, עיקרית וקינוח (המחיר נקבע עפ''י המנה העיקרית). מלבד העסקיות, קיימות בבורוכוב ארוחות בוקר מפנקות
כולם יודעים שארוחות בוקר אסור לפספס. מה שלא כולם יודעים, זה היכן ניתן להשיג ארוחות בוקר במחיר אטרקטיבי, ארוחות שהן לא רק עשירות אלא גם מזינות. אמרו די לקורנפלס! ובואו לגלות היכן ניתן לאכול ארוחות בוקר, כיד המלך
''בחרנו בגאו ספיישל, שמפתיע את החיך בעושר טעמיו: המנה מורכבת מאטריות ביצים ירוקות, שהוקפצו עם עוף, ברווז, בקר, בצל ירוק ושעועית ירוקה...'' שפרה צח מספרת, ביותר משישים שניות, על האוכל התאילנדי המרשים בגאו נודלס
''הרשו לי בכל זאת לאזכר כמה הברקות שגורמות לי לרייר על המקלדת עד כדי סכנת קצר חשמלי - סלט סלק בוניגרט בלסמי צנוברים, נתחי דניס ברוטב לימונים כבושים, ונתח קצבים נהדר..'' אדם בר מגלה את סוד הקסם בקימל
''לעיקריות בחרנו מנה אחת מתוך התפריט היפני העשיר. הפור נפל על קומבינציית סשימי, שכללה נתחים נאים (תרתי משמע!) של טונה אדומה, סלמון ודניס...'' אדם בר וידידו המסעדן מופתעים מרמת האוכל והשירות בריבר נודלס בר
קפה בסטודיו הוא מקום שבו יוצרים, נוגעים וטועמים. למקום מגיעים מבקרים שרוצים להתנתק מהרעש וההמולה ולהתחבר לאווירת הטבע והרוגע. בקפה בסטודיו מציעים מפגש של אוכל איכותי ואומנות- שני דברים שתמיד הולכים טוב יחד
''בתחילת הטיול, כל מה שהיה לי בראש היה דים-סאם. במסעדת Jade Garden פתחתי שולחן ומנות דים סאם זרמו אל השולחן - עם כרוב, שרימפס, כוסברה ועוד...'' נעמה הלוי מספרת על חויותיה הקולינאריות מסין בסדרת כתבות מרתקות
''הפטוצ'יני היו עשויים היטב והרוטב היה קרמי וסמיך, כפי שמצופה מרוטב שמנת. בנוסף, הוא הצטיין במרקם עשיר של פטרוזיליה, בזיליקום ועשבי תיבול...'' דניאל לוין מתפעל מנוף עוצר נשימה, הנשקף מקפה אינגאלע בנתניה
''המנה הראשונה שקיבלנו הייתה החריימה- דג ברוטב חריף ואדום. הדג היה עשוי מעולה והרוטב היה במינון חריפות מדויק...'' נדב אבידן החליט לקיים תחרות בין שורשיו הטריפוליטאים לבין הטברנה של דינו. נחשו מי ניצח...
''מעולם לא נתקלתי בדבר כזה. לאחר מספר דקות, הפחמים בוערים, פותחים את המנגל ואת רגלי המתכת, מניחים רשת לחימום ומתחילים למנגל...'' רונן סלמי מספר וממליץ בחום על המנגל החדש שרכש - Smart Start Grill
בכל יום, קורים בקוקה המון דברים. קוקה היא מסעדה חלבית כשרה וגם משתלת פרחים, הנמצאת ברחוב רוטשילד בראשל''צ. במקום מתקיימות עסקיות צהריים, המוגשות כל השבוע, וארוחות בוקר במחירים אטרקטיביים במיוחד