"השנייה, שגם סימנה את להיט הערב, הייתה פאד קפאו – בשר בקר קצוץ מוקפץ עם רוטב הוייסטר גמבה, בצל, צ'ילי וריחן, מוגש על מצע של אורז מאודה..." גיא סופר חוזר לטעמים האסייתיים בריבר רמת גן
דן תורן אוכל המבורגר מושלם במסעדת המושבה 54 שבראשון לציון. לצד בירה צוננת, אפשר לומר שזהו מתכון ליום מנצח
למרגלות הר כרמל והגנים הבהאיים שוכנת המושבה הגרמנית, מובלעת אירופית קטנה באמצע הלבנט. בשדרות בן גוריון, שהן הציר הראשי של המושבה, תמצאו מסעדות רבות שכדאי לבקר בהן כשאתם מסיירים בין המבנים הטמפלריים
מסעדות חדשות צצות כמו פטריות אחרי הגשם ומביאות אתן את האביב. נעים להכיר: ריבר חדשה ברמת גן, פפרדלה ורוטשילד 1 בתל אביב, זיגל הגדול ביפו והסושיה שהגיעה עד ירושלים
טיול פסח: שפרה צח ממליצה על ביקור בחצרות משקים באזור כרמלים – בין הים לכרמל – שיפה לטיול בכל השנה, ועכשיו במיוחד, כשהוא ירוק ופורח. וגם – כמה מסעדות באזור
לא מתכוונים לנקות, לטחון ולבשל לחג? לשמחת כולנו, קבוצה מובחרת של מסעדות ומעדניות מכינות לנו אוכל מוכן לחג. רק לבוא ולקחת
הצעות לטיולי פסח מעניינים, המשולבים במסעדות טעימות. מטיילת תל אביב דרך רחוב הנביאים בירושלים ועד למרגלות הר חרמון
לכבוד חג היין הישראלי, 4 כוסות ושיהיו בסטייל. יינות מומלצים במיוחד לפסח 2013 מאת יובל בלנקובסקי
די לעוף בפירות היבשים, נמאס ממרק עם קניידלעך, לא רוצים עוד סלט פירות לקינוח. לחידוש הארסנל ולרענון הארוחה, אספנו בשבילכם המון מתכונים לפסח. חג שמח וכשר!
בפסח, כשתסעו בכבישי הצפון ותחפשו לכם מסעדה טובה, "הכבש", ששוכנת בכניסה ליישוב הדרוזי דליית אל כרמל, תחכה לכם עם סלטים, פיתות דרוזיות כשרות לפסח, מנסף, ממולאים, בשר וגם פולקלור דרוזי אותנטי
שני סניפי רשת יטבתה בתל אביב החליטו להציע לכם אופציה כשרה לפסח. איך עושים את זה? מאד פשוט: מכינים תחליף מצה-בריי שמוכן ממצה וגבינת מוצרלה, ומסתמכים על מרכיבים טריים כמו דגים, ירקות ופירות, שהם כשרים כל השנה
"מיקס השיפודים כלל קבב ביתי עם מעט שומן כבש ותערובת ירוקים (שלא רואים אבל הוסיפו המון טעם), לבבות מהטובים שאכלתי בזמן האחרון, פרגית וכבד עשויים היטב, כמה טוב שבאנו הביתה..." גיא סופר, גריל 443 בצומת שילת
מסעדת טוקו במתחם יס פלאנט שבראשון לציון, מבית היוצר של השף ניצן רז, מחברת את המטבח האסייתי עם המטבח הדרום אמריקאי. בימות השבוע, עד השעה 17:00, מוצעת כאן ארוחה עסקית של 15% הנחה על כל התפריט
סניפי פראג הקטנה בתל אביב, בבת ים ובאשדוד חוגגים את יום סנט פטריק ב-17 במארס עם צ'ייסרים של ג'יימסון ובירה אוהר'ס, וגם מקבלים את פני האביב ב-24 בחודש עם מסיבת בירה. תיהנו
"האחת מהים והשנייה מהכפר: פילה דג לברק עשוי על פחמים, שהוגש על מצע ירקות צלויים, ופילה בקר שהוכן בדיוק מושלם, עם נגיעות עדינות של פורט מצומצם, ולצדו פירה מבטטות ותפוחי אדמה ירושלמיים..." דן תורן, חנדלה, גבעת חן
"ואחד קליספרה בניקוס גאליס..." עופר פרוסנר אוכל ושר ביוונית במסעדת ניקוס גאליס, מבית אגאדיר, בנמל תל אביב: סלט יווני, קציצות פראסה, צ'יפס, סופלאקי וגירוס. מה זה גירוס? מיד תגלו
"בפדרו מיישנים בעצמם את הבשר, ומלאכת המרכבה של שלל הטעמים והמרכיבים היתה כל כך מוצלחת, ששמחנו שלא בחרנו בסתם סטייק, שלא היה מביא לידי ביטוי את היצירתיות של השף ומזכה אותנו בעושר הטעמים הזה..." אדם בר בחופשה באילת
גם אם אתם מתכננים חופשת פסח לוהטת באילת, ארוחת ערב בבית המלון אינה גזירת גורל. ההיצע הקולינרי של העיר הדרומית ניצב בגאווה, גם מול מרכז הארץ. ואיפה תמצאו מסעדות כשרות באילת?
כבר אין לכם מקום בארון? הסיבה היא לא כמות הבגדים, אלא המידה שלהם. הדיאטנית הקלינית ליאורה חוברה לוקחת תפריט יומי של כמעט 3,500 קלוריות, ועושה בו קיצוצים. ולא, היא לא מחליפה לכם את השניצל בסלט חסה
השף משה בסון למסעדת אקליפטוס בירושלים לא פוחד מנחילי הארבה שמגיעים לארץ, אבל יודע לבשל עוד הרבה דברים טובים. כאן הוא מספר לנו על עצמו, ומוסיף מתכון למנת הדגל שלו – תאנים ממולאות
סניף קקאו בקריית אונו, ביסטרו קפה כשר למהדרין, מציע פסטות, דגים, סלטים, כריכים, קינוחים וגם תפריט ספיישלים משתנה. מי שמעוניין למתוח את סוף השבוע עוד קצת, מוזמן לארוחה עסקית בלב פארק ירוק, בספורטק קריית אונו
"אבל השאלה החשובה היא איך האוכל? זו שאלה מצוינת, וכמוה גם האוכל..." עופר פרוסנר אוכל במסעדת בוקצ'ו שבפינת הרחובות הירקון ופרישמן בתל אביב, וגם מביא לכם את היוטיוב עם המתכונים המיוחדים של ניצה
"אנחנו חיים בתרבות ציניקנית, והתגובה הראשונית שלי ושל העורך הייתה לבטח סרקסטית. אבל אז מצאנו את עצמנו מוחאים כפיים ומצטרפים לריקודים עם שאר המבלים..." עופר פרוסנר מוצא את הפאנץ' ליין של הפאנץ' ליין, תל אביב
שפרה צח ובן זוגה הסקפטי אוכלים "יופי של ארוחה" במסעדת רונימוטי שברחוב מאזה, תל אביב. ביום שני הקרוב, 11 במארס, תארח רונימוטי את השפית מרגרט תייר לארוחה יחידה מסוגה שמשלבת את כל טעמי אגן הים התיכון
ב"תמול שלשום", בית הקפה הוותיק בירושלים, חוגגים את הכניסה של "שקשוקה בלאדי" לרשימת עשר ארוחות הבוקר הטובות בעולם של מדריך הטיולים "לונלי פלאנט": ארוחת שקשוקה ותוספות ב-60 ש"ח, תיהנו