הערב נפתח בסבב בו התבקשו המשתתפים לספר מהו המאכל שלא יאכלו לעולם. הדבר היחיד שיכולתי לחשוב עליו היה מקקים. גם השף שיתף אותנו במוצר שאינו מסוגל אפילו להסתכל עליו. השף שלנו, מתברר, לא סובל אבוקדו
בראנץ' האוס באילת יש תחושה של ''ללכת על בטוח'' עם חומרי גלם פשוטים אך מוקפדים בטריותם ואיכותם. כאן לא תמצאו את עצמכם נבוכים מול תפריט יומרני. זהו כנראה ה''גרין קארד'' המהיר ביותר שתוכלו לקבל בשנים הקרובות, ובאמריקה כמו באמריקה, ההתאקלמות מהירה, השפה מוכרת, הלקוח תמיד צודק וכל אחד בוחר לעצמו את החלום האמריקאי. גם את גודל הסטייק
מסעדת מזה היא מסעדה שקטה, נעימה וביתית כך שקל לשכוח שהיא ממוקמת בלב תל אביב. המסעדה צמחונית ומציעה ארוחות משביעות גם לנמנעים מגלוטן, לשוחרי הבריאות ולשומרי המשקל. בין השעות 08:00-18:00 מוצעות במזה ארוחות עסקיות מגוונות במחירים מפתיעים.
דברים רבים הגיעו לעולם מאירלנד, הכדורגלן הידוע ג'ורג' באסט, להקת U2 ועוד, אבל רק מעטים יודעים שגם הוויסקי נולד שם. טור למי שבאמת אוהב את ''מי החיים'' הזהובים, ובסופו, הזמנה לערב טעימות וויסקי אירי במסעדת קלואליס, שילווה במנות חורפיות של השף ויקטור גלוגר
''בית מספר 3'' שביפו הוא לא מסעדה רגילה בשום מובן. האירוח במקום הוא פרטי ובלעדי, בהזמנה מראש ובאווירה שלקוחה מאגדות ''אלף לילה ולילה''. מקום למי שאוהבים להתרגש
אחרי הסברים רוויי תיאורים מצד מלצרנו החביב, הזמנתי מנת שרימפס בשום ושמן זית. מנה פשוטה עם מצרכים מועטים. יש המוסיפים לה גם יין לבן, בשלנו הוסיפו לימון. למרות שזו מנה פשוטה לכאורה, איכות המרכיבים צריכה להיות מוקפדת כיוון שכולם בעלי נוכחות בולטת. המנה שלנו הייתה טעימה, מאוזנת ועשויה במידה נכונה
מחפשים מקום לאירוע משפחתי חצי אינטימי אבל שירגיש מכל הלב? שפרה צח ממליצה בחום על ''הבלינצ'ס של שושנה'' שם חגגה לבתה בת מצווה יחד עם חמישים בני משפחה בעלי אידיאולוגיות קולינאריות מגוונות. אפילו המתבגרת הצעירה היתה מאושרת
אינגליש קייק פתח תקווה מפנקת את גולשי אתר 2eat בארוחות עסקיות מפנקות שמתאימות לימי החורף הקרים והגשומים. בקניון אבנת המחומם והמקורה תוכלו ליהנות מארוחה עסקית טעימה ומשביעה ב-29 ש''ח בלבד. כדאי אגב לקרוא עד הסוף כי אינגליש קייק שומרת גם דובדבן מתוק לסוף הארוחה.
מסעדת ה ''עונות'' של מלון ''מצודת דוד'' מגישה שילוב נדיר של אווירה אלגנטית, מנות יצירתיות ושירות מקצועי ומוקפד.
החלטתם לוותר על שמלת הנשף והלימוזינה ולחגוג את הסילבסטר בבית? זו לא סיבה לוותר גם על האלכוהול. מיטב הברמנים בארץ מציעים קוקטיילים ופונצ'ים במיוחד לסילבסטר
בפיקוליני יש אמנם תפריט סנדביצ'ים אבל למעשה יכול כל לקוח להרכיב לעצמו את כריך חלומותיו, משפע הפרודוקטים שבמקרר. בעקבות תשאול קצר של הברמן התברר לנו שהמקום באוריינטציה בריאותית, שהלחם מחיטה מלאה ושהירקות אורגניים! אלוהים בכל זאת אוהב אותנו
לעיקריות בחרנו במנת שרימפס וברוסיני, שעל שמה נקראת המסעדה, נתחי פילה עגל וכבד אווז ברוטב יין פורט. שתיהן הוגשו בצלחות דקורטיביות ומעוצבות כל כך, שהיה חבל לקלקל ולאכול. בכל זאת אכלנו ולא הצטערנו. המנות היו עשויות היטב וסגנונו של השף הורגש בכל ביס
קשה להאמין אבל גם בצלחות יש חידושים. כמו למשל, צלחת מיוחדת עם שקעים לאיסוף רוטב השוקולד או צלחת הגשה לעוגה שמגיעה עם המתכון. על קולקציית 2007 של ''בן זוהר עיצובים'', כפי שהוצגה בתערוכת ישראפוד 2006
האינדיאנים גילו אותו כבר לפני מאות שנים אבל אנחנו נזקקנו למחקרים מדעיים כדי להבין שמדובר בפלא. על נפלאות החמוציות, שהן בכלל מתוקות
בין שתי הרצאות באוניברסיטה קפצה עיינה גל, הסטודנטית שלנו לטלוויזיה ולקולנוע, לאכול ב''לה פואל ד'יור'' הצרפתית שברמת החייל. וכך, בין טרין חצילים עדין לסינטה מעולה ביין אדום, היא פינטזה על היום שבו תגיע ללה פואל ד'יור כדי לחגוג את הפיילוט הטלוויזיוני הראשון שלה
מה עושה דיאטנית באיטליה? מחפשת פטריות כמהין, מבקרת במפעלי שוקולד, טועמת פסטות ומלקקת גלידות. רק לא סופרת קלוריות
השף ארז שטרן בטור על הסילבסטר עם תפריט חגיגי לארוחה בלתי נשכחת לשנה החדשה. ויש גם מתכון לקינוח אישי של קרם ערמונים ומסקרפונה
אבי הלוי בטור מלומד על השמפניה, מלכת המבעבעים, עם המלצות לשמפניה לערב השנה האזרחית החדשה
רוצים לקבל את השנה החדשה בגדול? ארבע המלצות על מסעדות שחוגגות בענק
ארוחת גורמה במחיר שווה לכל כיס אינה מדע בדיוני. בגוסטו שבגני תקווה מבחר גדול של ארוחות עסקיות במחירים שבין 12-59 ש''ח.
בסמוך למגדל שלום שוכנת מסעדת סתווים הכשרה. המסעדה מתמחה במאכלים ביתיים ממטבחים שונים, וביניהם הטורקי, הכורדי, הפרסי, והעיראקי.
למנה ראשונה הוגשו פטריות מוקפצות על טריזי פוקאצ'ה ופסטו. הפוקצ'ה נקלתה קלות על הפלנצ'ה, הפטריות תובלו בעשבי תיבול יבשים והמנה היתה עצומה. עם הזמן הבנו שזו הנורמה בפפרדלה, המנות עצומות. שתי נערות בטרנינג שישבו לידינו, התחלקו במנת פסטה אחת. אין חכם כבעל ניסיון
העיצוב האילתי הלוהט בצבעי אדום-זהוב, הפך בגרסה התל-אביבית של סנטה פה, לאדום-שחור מאופק יותר, כראוי לסביבה ההיי-טקיסטית של רמת החייל. תפריט האוכל והמשקאות, לעומת זאת, זהה לחלוטין, ומציע מבחר נאה של בשרים, דגים ופירות ים עשויים בסגנון מקסיקני. ביקור בסניף החדש של מסעדת סנטה פה
אם כבר משקיעים 500 קלוריות בסופגנייה, כדאי שזו תהיה אחת ששווה כל קלוריה. ארבע המלצות על סופגניות טובות במיוחד
לרגל פסטיבל חמשושליים בחר יובל אופק, כתבנו הירושלמי הסוציאליסט, לסקר את מסעדת לוגאר, זו שנבחרה על ידי אחד העיתונים היומיים הגדולים לאחד מעשרת המקומות הטובים בארץ. רשמיו מהביקור כוללים התפעלות מהעיצוב, התלהבות מטרטר הפילה שהוגש למנה ראשונה והתעלפות מעוגת השוקולד החמה שקינחה את הערב, והגיעה, שימו לב, בעציץ