"קבלנו מנה של צלעות כבש. בניגוד למקובל, מנות הכבש לא היו חתוכות דק ועל כן כל צלע הייתה נתח עבה ובשרני של בשר משובח...". יובל בלנקובסקי נפגש פנים מול פנים עם צלעות איכותיות וסטייקים עסיסיים במסעדת הבשרים קורוס על האש
למי שמחפש סיבה טובה לנסוע לצפון – אם זה בגלל הולנטיין, אם זה בגלל שהצפון הוא עדיין האזור הרומנטי ביותר בארץ, או סתם כי התחילה עונת החרציות – הנה ארבע מסעדות משובחות בצפון הארץ, שרק בגללן שווה לקום מהכורסא
רוצים לאכול, אבל בדרך הקלה? אגף המשלוחים של אתר 2eat פורס בפניכם, בסדרת כתבות, את שירותי המשלוחים של מיטב המסעדות בארץ, כולל אפשרות לסווג לפי שם המסעדה, עיר, סוג ובאמצעות מי להזמין. והפעם: מסעדות באזור חיפה
''מנה מעולה של כבדי עוף רכים להפליא ברוטב יין אדום, כרישה וצימוקים נעלמה כלעומת שבאה. דניס שלם מטוגן ברוטב שום ועשבי תיבול היה עסיסי וטעים מאוד..''. אדווה גן סתיו הוציא את אחיה, שאוכל אבק בצבא, לארוחה במסעדת מיגל בת''א
''תוך כדי ענטוז יוני הזמין לעצמו מנה של קפטן מורגן – רום כהה ומתקתק, ובין לגימה ללגימה ראיתי שהוא כבר מצא לעצמו כמה חברות חדשות...''. דניאל לוין מצא לעצמו חברים חדשים בבר המשבעה. חברו יוני מצא לעצמו חברות חדשות
"הדג הגיע פתוח, מכוסה שכבה דקה של תיבול גריל במליחות עדינה, שנתן לטעמו של הדג את הכבוד הראוי לו, והשתלב יפה גם כשהוספתי לימון, כנהוג במחוזותינו...". שיר כידן וחברתה ביקרו במסעדת הצדף, מסעדת דגים ופירות ים בראשל"צ
טונה בתוספת מיץ לימון, פלפל חריף או שמן קנולה; חוטי חלבה מסולסלת בטעמים; תה ירוק בתוספת מרווה או ארל-גריי; שמן זית חדש בכבישה קרה; ושמן קוקוס אורגני לבישול ולאפייה. אתר 2eat חונך את מדור צרכנות האוכל - חדש במטבח
''אנחנו בחרנו במנת תערובת פירות ים בשמן זית, עם שום, בזיליקום ופטרוזיליה. 500 גרם של בשר לובסטר עסיסי, צדפות המחליקות בפה, סרטנים, מולים וקלמרי..''. מיכל אדר הרגישה הכי בדרום איטליה, דווקא במסעדת קרמיינס בניו יורק
''שיר בחרה מנה מרשימה מאוד של פילה אמנון, שהכילה שני נתחי דג בציפוי של עגבניות, פטריות קצוצות ואגוז מוסקט. התיבול הלם את הטעמים הטבעיים של הדג...''. דניאל לוין וחברתו נהנו מארוחה איטלקית רומנטית במסעדת לה טוסקנה
מאפיות וקונדיטוריות, על מראות העוגות העוגיות והקישים המפתים, והריחות המשגעים הנודפים מהן, עלולות לגרום לאובדן שליטה קל אצל כל אחד כמעט, ועל אחת כמה וכמה אצל אוהבי הבצק. לכבוד אלו, הנה ארבע קונדיטוריות משובחות ברחבי הארץ
תהל, טאפאס בר ומסעדה ספרדית ברחוב נחלת בנימין מתל אביב, נסגרת בסוף החודש, ומציעה ללקוחותיה ארוחת פרידה, הכוללת מרק, מבחר טאפאס משתנה, קדירה פאייה זוגית וקנקן סנגרייה, במחיר 240 ש''ח לזוג. בנוסף, הנחות על מגוון האלכוהול
''כבר הספקנו לשכוח עד כמה המנות של יטבתה גדולות. גדולות, אמרתי? ענקיות! מולי הונחה קערה של פטוצ'יני מוקרם, לבקשתי עם שני סוגי רטבים - שמנת ועגבניות...''. נדב אבידן קינח מסע שופינג עם האוכל המוכר והטוב של מסעדת יטבתה בעיר
''על מצע של פטריות יער בקרם כמהין נח רול גבינת עזים מטוגן בציפוי עדין, שכל נתח ממנו, כשהוא טבול היטב בקרם הפטריות, משחק על הניגוד שבין הפריך לחלקלק ובין סוגי הטעם השונים...''. שפרה צח חגגה יומולדת איכותי במסעדת דרוקר'ס
''האוכל טעים ומקורי, מוקפד - אבל לא מוקפד מדי, כך שתרגישו ממש בנוח לחלוק את קדירת הטלה ביוגורט המוגשת למנה עיקרית, או לצלות על חלוק נחל לוהט את נתחי הברווז שנתיישנו במקום...''. יובל בלנקובסקי על חווית האכילה בהמטבח של רמה
''בשלב זה הבר כבר היה מלא עד אפס מקום, האלכוהול כבר הפעיל את קסמו, ובין שנאפס לפיג'לינג או מרטיני פצחנו במחול סוער...''. שיר כידן מנסה לשחזר, ממוחה הלום האלכוהול, את עיקרי הדברים של הערב שבילתה באוקונור, פאב אירי בראשל''צ
העולש, כתחליף לקפה (ציקוריה) או כרכיב בסלט, משופע בסגולות בריאותיות: הוא עשיר בויטמינים ובסיבים מסיסים, ומסייע בספיגת סידן, בעיכול ובהפחתת רמות הכולסטרול והסוכר בדם. הדיאטנית ליאורה חוברה מסבירה, ומצרפת מתכון בריא
''הפרלינים עשויים כולם משוקולד משובח ובטעמים מיוחדים ומגוונים, כגון קרם חלבה, הל ולימון, ג'ינג'ר, דבש וקרמל, אלכוהול, פירות, נוגט, מרציפן ועוד....'' השוקולטייה רואי גרשון ביקר בבוטיק השוקולד של הקולגה, מישי בלוג, בקריית טבעון
''בשבילי, פוקצ'ת אנטיפסטי פריכה, שנאפתה בתנור ועליה הונחו שלל ירקות קלויים בזילוף שמן זית ופרמזן. בשבילו, חציל קוקה, שבטנו מולאה בגבינת ריקוטה מתובלת ברוטב עגבניות...''. קוקה, בית קפה חלבי וכשר, הוא מקום שמתאים לאהבה חדשה
רוצים לאכול, אבל בדרך הקלה? אגף המשלוחים של אתר 2eat פורס בפניכם, בסדרת כתבות, את שירותי המשלוחים של מיטב המסעדות בארץ, כולל אפשרות לסווג לפי שם המסעדה, עיר, סוג ובאמצעות מי להזמין. והפעם: מסעדות באזור ירושלים
קסמיה של הודו ידועים לנו, הישראלים, כבר שנים רבות. הטיול הגדול למזרח כבר אינו נחלתם של יוצאי צבא בלבד, והאוכל ההודי המתובל והססגוני אינו מוגבל רק לתרמילאים. הנה ארבע הזדמנויות לאכול, פה בארץ הקודש, אוכל הודי כהלכתו
''הדג היה נדיב מאד בגודלו, ושהה זמן מדויק על גריל הפחמים. עור פריך ושחום מבחוץ, עסיסי ולוהט, לבן ורך בפנים...''. זיו תפוז ורעייתו החליטו לשבור את השגרה ביום טיול, שהסתיים בארוחה כיד המלך במסעדת כפר נחום, שלחוף הכנרת
''הארוחה באל אסאדור סובבת סביב הבשר: המנות הראשונות מעוררות את התיאבון לקראתו מבלי למלא את הסועד, והתוספות באות כדי לגוון ולהעשיר, אבל לא לגנוב את ההצגה...''. אדם בר נתן דרור לנטיותיו הקרניבוריות במסעדת אל אסאדור
''אותנו מעסיקות כנפיים אחרות לגמרי – קערה ענקית ומהבילה ובה חצי קילו של כנפי עוף, שהושרו ברוטב צ'ילי חריף-מתוק וטוגנו בווק עד שעטו זיגוג שחמחם ומבריק...''. שפרה צח ובתה על הארוחות הכשרות והמהירות של בורגרס בר בפתח תקווה
''אנחנו פותחים עם בירה מהחבית – טובורג לאבא והוגרדן בשבילי. אחר כך מגיעים הטאפאסים: איקרה חמצמצה; חצילים מצוינים, מטוגנים עם שפע שום ועשבי תיבול, וסלט קולסלאו...''. מיכל זמרני ואביה נשטפו בגל נוסטלגיה, בפאב העוגן בחיפה
''אני מתחילה עם מדליוני פילה בקר, צלויים בגריל פחמי עץ אורן, עסיסיים ומתובלים במדויק, ומוגשים לצד דלורית ופטריות מוקפצות בטריאקי...''. מיכל זמרני למדה במסעדה של אחוזת הספא יערות הכרמל עד כמה תפריט בריא יכול להיות גורמה