חיים גרשון מאלפרדו הוא פריק של אוכל איטלקי אמיתי. חומרי גלם טריים וים תיכוניות בלתי מתפשרת.
הפעם החלטנו להיכנס פנימה, לתוך הקרביים של המסעדות והברים ולשלוף משם את הכוכבים האמיתיים. מצאנו את המוח והידיים מאחורי המנות הטעימות, אלה שבגללם אנחנו פותחים ארנקים ורשמנו מה יש להם להגיד על האוכל ועלינו. קבלו את איתי רפאלי
הפעם החלטנו להיכנס פנימה, לתוך הקרביים של המסעדות והברים ולשלוף משם את הכוכבים האמיתיים הטבחים והשפים. מצאנו את המוח והידיים מאחורי המנות הטעימות, אלה שבגללם אנחנו פותחים ארנקים ורשמנו מה יש להם להגיד על האוכל ועלינו.
שאול בן אדרת עומד כבר שנים רבות מאחורי ההצלחה של קימל, מסעדת המעדנים הכפרית שליד נווה צדק וכלבו שלום. כמו בצרפת הכפרית, מככבים במטבח של קימל עדשים, נקניקים כפריים ירוקות שורש והרבה שמן זית. אוכל שמחמם את הלב והבטן. ויש גם מתכון למרק חורפי משובח.
מי שהביא את בשורת האוכל היפני לארץ וממשיך לקיים אותה בנחישות בירושלים וגם בתל אביב. בועז צאירי
הפעם החלטנו להיכנס פנימה, לתוך הקרביים של המסעדות והברים ולשלוף משם את הכוכבים האמיתיים הטבחים והשפים. מצאנו את המוח והידיים מאחורי המנות הטעימות, אלה שבגללם אנחנו פותחים ארנקים, ורשמנו מה יש להם להגיד על האוכל ועלינו. קבלו את מנחם כץ.
הפעם החלטנו להיכנס פנימה, לתוך הקרביים של המסעדות והברים ולשלוף משם את הכוכבים האמיתיים. מצאנו את המוח והידיים מאחורי המנות הטעימות, אלה שבגללם אנחנו פותחים ארנקים ורשמנו מה יש להם להגיד על האוכל ועלינו. קבלו את מייקל רנטיסי מטו-סי
הפעם החלטנו להיכנס פנימה, לתוך הקרביים של המסעדות והברים ולשלוף משם את הכוכבים האמיתיים. מצאנו את המוח והידיים מאחורי המנות הטעימות, אלה שבגללם אנחנו פותחים ארנקים ורשמנו מה יש להם להגיד על האוכל ועלינו. קבלו את אביב רגב
הפעם החלטנו להיכנס פנימה, לתוך הקרביים של המסעדות והברים ולשלוף משם את הכוכבים האמיתיים. מצאנו את המוח והידיים מאחורי המנות הטעימות, אלה שבגללם אנחנו פותחים ארנקים ורשמנו מה יש להם להגיד על האוכל ועלינו. קבלו את ניר צוק מקורדיליה (ומנעה, ומג'אפה בר)
הפעם החלטנו להיכנס פנימה, לתוך הקרביים של המסעדות והברים ולשלוף משם את הכוכבים האמיתיים. מצאנו את המוח והידיים מאחורי המנות הטעימות, אלה שבגללם אנחנו פותחים ארנקים ורשמנו מה יש להם להגיד על האוכל ועלינו. קבלו את ירון קסטנבוים
הפעם החלטנו להיכנס פנימה, לתוך הקרביים של המסעדה והקייטרינג המרוקאי מרקש. מאחורי המנות הטעימות מצאנו את פיני אלהרר שעוסק במלאכת ההסעדה המורכבת ומפיק מנות עשירות וצבעוניות, כמיטב המסורת המרוקאית
הפעם החלטנו להיכנס פנימה, לתוך הקרביים של המסעדות והברים ולשלוף משם את הכוכבים האמיתיים. מצאנו את המוח והידיים מאחורי המנות הטעימות, אלה שבגללם אנחנו פותחים ארנקים ורשמנו מה יש להם להגיד על האוכל ועלינו. קבלו את רונן כהן
סונן, בת למשפחת מסעדנים תאילנדית פתחה לפני שנים יחד עם בעלה הישראלי יריב מלילי את בית תאילנדי, שהפכה להיות אחת המסעדות הטובות בישראל, מסעדה של מסעדנים.
הפעם החלטנו להיכנס פנימה, לתוך הקרביים של המסעדות והברים ולשלוף משם את הכוכבים האמיתיים הטבחים והשפים. מצאנו את המוח והידיים מאחורי המנות הטעימות, אלה שבגללם אנחנו פותחים ארנקים, ורשמנו מה יש להם להגיד על האוכל ועלינו. קבלו את שי עשהאל.
עבור רלי שולמן, השפית הצרפתיה של ''אלגונקווין'', פרופיטרול גלידה עם רוטב שוקולד צרפתי זו מנה שהיא הביאה מהבית שלה בצרפת ונכנסה לתפריט המסעדה מיד עם פתיחתה, לפני כשש שנים.
כשבית היוצר של אורי בורי וכרמלה בנחלה, החליט לפתוח לשתי המסעדות מסעדה צעירה בנמל קיסריה, הוכתרה זו מיד ''האחות הפרחית'' של כרמלה בנחלה. קבלו את עמוס שיאון, העומד בראשה.
אבי ראובני, פריק של הים התיכון שבישל כבר על כמה מחופיו מציג את עצמו ונותן מתכון לקבב אלוהי.
בשר ופסטה, שניהם יחד וכל אחד לחוד הם המומחיות של דימיטרי ברגין מהאיטלקיה של רמת החייל, מזטי. קבלו את האיש ופועלו.
מניפולטור קולינרי, זאת ההגדרה המדויקת של ארז שטרן. הוא יזמין אתכם לביתו המעוצב, לחוויה קולינרית- עיצובית טוטאלית, שתותיר אתכם מוקסמים. למי שכבר אכל הכל.
סביר להניח שגם ביום העצמאות הקרוב ימצא את עצמו דורון וודקה, השף של אסאדו דון לאון, ליד הגריל. אפילו כשחברים מזמינים אותו לאכול, הוא אומר, הוא תמיד מוצא את עצמו בסוף שם. לבוש בחולצה ארוכה כדי לא להיכוות בזרועות ועם מאוורר צמוד (בשבילו, לא בשביל הגריל).
לפני 9 שנים הוא פתח מסעדה בקונספט חדש בארץ, מסעדה המתמחה בדים סאם, הכיסונים הסינים המצוינים והפופולריים. שלוש שנים ניהל אותה ועזב. עכשיו הוא סוגר מעגל וחוזר לדים סאם. כרטיס ביקור עם אורי בייטנר.
הוא מעריץ את ג'ימי אוליבר ואת יונתן רושפלד. מעריך את מפעלו של ישראל אהרוני ומת על אוכל ספרדי, ''כי הוא ים תיכוני כמונו, אבל גם אירופאי ומתוחכם''. כרטיס ביקור עם השף חי דוד, מתהל.
פעם בשבוע יוצאים איאד אגאבריה, השף של מסעדת אושן בר פירות ים, וירון לוי, הבעלים של המסעדה, לאכול אצל מתחרים. יחד הם מזמינים כמה שיותר מנות מהתפריט, טועמים, לומדים את השוק ועל הדרך נהנים מהחיים. מה רע? כרטיס ביקור אישי עם שף מבסוט.