מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

סדנת שוקולד לילדים בספייסס


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

  לרגל סוף החופש הגדול לקחה ליאורה חוברה את בתה גל לאחר צהריים של כיף בסדנת שוקולד לילדים של SPICES. הבילוי התגלה כזמן איכות אמיתי, גם אם לא משותף.

כל ייסורי המצפון ההוריים ששלחו אותי בחגיגיות יד ביד עם בתי בת התשע לסדנת ממתקים, נעלמו כשנעמדתי מול ארז שרזיאן , השף שהנחה את הסדנא, שכבר בתחילתה הודיע להורים באלגנטיות שהם מוזמנים לצאת החוצה. אחרי שנרגעתי מהגירוש התבוננתי מסביב והבנתי שSPICES הוא דווקא אחלה מקום להעביר בו שעה של נחת כשהזאטוטה רכונה בריכוז מלא מעל בצק השוקולד ולא זורקת אפילו מבטון לכיוון הדלת דרכה ניסיתי להציץ.

תמיד ידעתי שבמשתלות ובספריות אני הולכת לאיבוד ויכולה לבלות שעות ארוכות. לשתי אלה נוספו עתה גם חנויות תבלינים ועזרי בישול כמו SPICES. קל וכייף ללכת לאיבוד בין רטבים אקזוטיים, תבניות סיליקון קטנטנות וגדולות, כלי בישול מקצועיים, ושפע ריחות של תבלינים וקפה, ולרכוש מתנות נחוצות יותר או פחות לאחרים ולעצמי.

סדנת השוקולד והממתקים שבה בילתה בתי בזמן שנפשתי, היא אחת מהסדנאות השונות הנערכות במקום. רעיון סילוק ההורים, יש לציין, היה מצוין והילדים הסתדרו נפלא בלעדינו. בינינו, סביר שאם לא היו מגרשים אתנו, הנוכחות שלנו רק היתה פוגמת בהנאתם.

גל, בתי, סיכמה בסוף הסדנא ש''היה כיף'' ואני לא מתקשה להאמין לה. היא הכירה חברה חדשה, יחד הן יצרו אורנומנטים מבצק מלוח (שלא אוכלים) שאחרי אפייתם שימשו לקישוט האריזה, גלגלו כדורי שוקולד מצוינים ולמדו להכין בצק שוקולד ממנו עיצבו קעריות שהכילו בנוחיות את כדורי השוקולד. אלו היו בהחלט שעתיים מתוקות.

כדורי שוקולד לבן של השף ארז שריזיאן

החומרים הדרושים:
100 מ''ל שמנת מתוקה
250 גרם שוקולד לבן
חבילת פתיבר מפורר
50 גרם חמאה רכה

אופן ההכנה:
1. מרתיחים את השמנת בסיר קטן, מורידים מהאש ומוסיפים את השוקולד, הפתיבר המפורר ואת החמאה ומערבבים עד שהשוקולד והחמאה נמסים ומתקבל מרקם אחיד.
2. מצננים את התערובת לטמפרטורת החדר, יוצרים כדורים ומכניסים לקירור. שומרים במקרר עד ההגשה.


ספייסס spices
קהילת סלוניקי 11, הדר יוסף , ת''א
טלפון: 03-6475555