שף בשקט עם יעל אהרונסון (קלימן) מיול


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

  הפעם החלטנו להיכנס פנימה, לתוך הקרביים של המסעדות והברים ולשלוף משם את הכוכבים האמיתיים. מצאנו את המוח והידיים מאחורי המנות הטעימות, אלה שבגללם אנחנו פותחים ארנקים ורשמנו מה יש להם להגיד על האוכל ועלינו. קבלו את יעל אהרונסון

שם: יעל אהרונסון (קלימן)
מסעדה: יול
עבר: היה לי קייטרינג ומסעדה קטנה ביפו פט-יול
לימודים: אוטודידקטית. לקחה קורסים בקורדון בלה
סגנון: פיוז'ן

מנת הדגל: הבשרים האיכותיים
לעולם לא אבשל: אהיה פחות טובה באוכל מרוקאי. אין הרבה אנשים שיכולים לעשות אוכל מרוקאי טוב.
השראה: חומרי הגלם
השראה בישראל: אוהבת את כל הירקות
חומרים אהובים: יין, בשרים, ירקות
הקהל הישראלי: קשה
חלום: החלום של כל שף, לא להסתכל על התמחור ולהכניס את מה שבא. לא להיות מוגבל.

שדרות רוקח 2, תל אביב
טלפון 03-7414949