שף בשקט עם בני סיידא


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

  

הפעם החלטנו להכנס פנימה, לתוך הקרביים של המסעדות והברים ולשלוף משם את הכוכבים האמיתיים. מצאנו את המוח והידיים מאחורי המנות הטעימות, אלה שבגללם אנחנו פותחים ארנקים ורשמנו מה יש להם להגיד על האוכל ועלינו. קבלו את בני סיידא

שם: בני סיידא

מסעדה: מעביר סדנאות בישול, כתב 32 ספרי בישול והיד עוד נטויה.

עבר: עבד כפיזיותרפיסט ובמקביל בישל ופיתח מתכונים עבור ספריו. לפני כשנה התמקד בהדרכת קורסי בישול וכתיבת ספרים.

לימודים: למידה עצמית- הרבה ספרים, תוכניות בישול בטלוויזיה, שוטטות במסעדות, בדיקת מתכונים.

סגנון: בישול ים תיכוני.

מנת הדגל: חציל ממולא גבינות, מעליו שכבת פסטו, אפוי 5 דקות בתנור ומעליו רוטב פטריות בשמנת.

לעולם לא אבשל: רגל קרושה.

השראה בעולם: מסעדות שף בהם ביקר.

השראה בישראל: המטבח של סבתא.

חומרים אהובים: ירקות, גבינות.
פותח את היום עם: יוגורט מחלב צאן, בקיץ תאנים.

הדבר הכי מוזר שאכל אי פעם: אכל נחש בתאילנד בלי לדעת מה הוא אוכל. בדיעבד, למרות שהיה בסדר, אין סיכוי שהיה אפילו טועם ממנו.

הקהל הישראלי: למד בשנים האחרונות להבין מה זה אוכל טוב ואוכל אנין. מגלה פתיחות גדולה באוכל. למד ומעיז לשאול שאלות מורכבות ומדויקות בשיעורים.

חלום: שיהיה לו כוח להמשיך ולגדל דורות רבים של
תלמידים עוד שנים רבות.