שף בשקט עם תהל ארז מתהל


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

  

הפעם החלטנו להכנס פנימה, לתוך הקרביים של המסעדות והברים ולשלוף משם את הכוכבים האמיתיים. מצאנו את המוח והידיים מאחורי המנות הטעימות, אלה שבגללם אנחנו פותחים ארנקים ורשמנו מה יש להם להגיד על האוכל ועלינו. קבלו את תהל ארז.


שם: תהל ארז
מסעדה: תהל- טפאס בר ומסעדה ספרדית, בעלים
עבר: בארוד- בר מסעדה בירושלים
לימודים: למידה עצמית ורכישת ניסיון במשך שנים
סגנון: ספרדי

מנת הדגל: זרזואלה פירות ים- מיקס פירות ים ברוטב עגבניות, רוזמרין ולימון

לעולם לא אבשל: אין כזה דבר כל עוד זה מסוג המאכלים וחומרי הגלם הנפוצים במחוזותינו.

השראה: מסעדות שוק- כאלה בהן ''פותחים שולחן'' ומכינים אוכל מחומרי גלם טריים וזמינים, באווירה קלילה ולא מחייבת, דוגמת ''פינוקיו'' הנמצאת באמצע השוק המקורה בברצלונה. כמו כן פינצ'ו ברים בספרד המציעים ללקוחות מנות מיניאטוריות הקטנות יותר מטאפסים ובסיום הארוחה המחיר מחושב לפי מספר הקיסמים שנותרו לסועד בצלחת.

השראה בישראל: מסעדות שונות בשוק מחנה יהודה בירושלים

חומרים גלם אהובים: חצילים

פותחת את היום עם: פירות, בעיקר תפוחים, ואת הקפה שותה מאוחר יותר.

הדבר הכי מוזר שאכלה אי פעם: דווקא שתייה- שייק לימון ופרחים (אמנון ותמר וכובע הנזיר) בבר בספרד.

הקהל הישראלי: אנשים שנסעו בעולם, ראו דברים ופתוחים לנסות טעמים ומאכלים חדשים ולא מוכרים.

חלום: לא מהחולמות, מעדיפה להתרכז בהווה.

נחלת בנימין 30, תל אביב
טלפון: 03-5168410