הבית התאילנדי חוגג בקרוב יום הולדת עשר ועדיין שומר על הטעמים האותנטיים שהופכים את המסעדה לחביבת השפים הישראליים. ניר דודק היה שם, טעם את הטום קא גאי, קדירה ענקית של חלב קוקוס עם נתחי עוף, פטריות וירקות, ונדבק בהתלהבות
יותר מכל דבר אחר מסמלת השמפניה את ליל הסילבסטר. רובנו רגילים לשתות אותה אבל מסתבר שאפשר גם לאכול. לרגל השנה החדשה, מנות עם שמפניה
זה הזמן להתחיל לשבץ ביומן פעילויות לשמונת ימי חופשת החנוכה: סדנת סופגניות, ביקור בבית קפה לילדים, סדנא להכנת נרות, וזה לא הכול. פרויקט חנוכה מדליק במיוחד
בגלל האמונה שארוחת הסילבסטר מנבאת איך תיראה השנה כולה, הרכיב השף יניב גור אריה מ''לגעת באוכל'' ארוחה קלה ושמחה ממרכיבם אציליים שאינם מכבידים כמו כמהין, כבד אווז ושוקולד. תפריט ארוחת סילבסטר למשקיענים שחוגגים בבית
לאחרונה החלה המסעדה לפעול במתכונת שונה מבעבר, ומעבר לפעילותה במשך היום כמסעדה בשרית היא מציעה מעתה בערבים תפריט חלבי הכולל בעיקר פסטות, פיצות ומנות חלביות נוספות כמו תפוחי אדמה מוקרמים, בלינצ'סים ואפילו מספר דגים.
אירועי סילבסטר במסעדות השונות - פרויקט מיוחד לסילבסטר 2006
אלון כהן, בשלן ורומנטיקן, רכש לעצמו את טבעת הלב ופנטז על ארוחת בוקר לבבית במיוחד לבני משפחתו. התוצאה, איך לומר זאת בעדינות, השאירה הרבה מקום לדמיון
רגע לפני הישמע הגונג מגלה הדיאטנית ליאורה חוברה כמה קלוריות יש בכוסית דרינק ומנגד, כמה קלוריות אפשר לשרוף בנשיקה. המסקנה: כדאי להתנשק באריכות ובתשוקה
אין קול אופייני יותר לסילבסטר מזה של הפקק הנחלץ מבקבוק שמפניה, באנחה חרישית או בבום גדול המלווה ברסס קציפתי של יין מבעבע. אבל איך בוחרים את סוג השמפניה? כמו תמיד ביום פקודה, חיים גן, איש הענבים, נחלץ לעזרתנו
אבנר מירב, בריסטה מדופלם שכבר חגג סילבסטר או שניים, יודע שחוקי מרפי לא פוסחים גם על הלילה הזה. מי יתנשק עם מי (ומי לא יתנשק), מי ייתקע בשירותים בדיוק בחצות ומה אסור לכם לשתות גם אם זה על חשבון הבית. הסילבסטר על פי מרפי
ממולאות בשוקולד, ריבת חלב, פיסטוק ואפילו קרם ורדים, עם חור באמצע או בלעדיו, מי יכול להתאפק מלזלול אותן? חמש המלצות חמות ומתוקות למי שהחליט החנוכה הזה לחגוג ובגדול
שפרה צח התוודעה השבוע ל- ISIO4, השמן הצרפתי החדש שמסתמן כחלוץ המהפכה התזונתית: לא רק שאין בו כולסטרול הוא אפילו מפחית כולסטרול, והוא עשיר במרכיבים תזונתיים חיוניים. מפלאי הנדסת המזון המודרנית (ויש גם מתכון בסוף)
''זלילה מופרזת בשעות אחה''צ והערב הינה האוייב הקשה ביותר בשמירה על משקל תקין. שעת משבר קשה זו, מצויה בקרב רב הנשים מעל גיל 40 ומהווה את הסיבה העיקרית לעליה במשקלן'', מסבירה דליה קולדהם, יועצת כושר ותזונה ממכבים.
במסעדה תהל הכינו לכם בסתיו 3 סוגי עסקיות, כדי לחמם לכם את הבטן. אם רציתם משהו קליל, יש ארוחה עסקית ב 35, ואם יש לכם חשק להוציא קצת יותר, יש עסקית ב 55, או עסקית הכוללת מנה ראשונה, עקרית, תוספת ושתיה קלה, והכל במחיר המנה העיקרית!
עד לפני שמונה שנים היה עופר אבגיל, 37, חוקר פרטי, עד שהבין שהוא לא ממש מוצא את עצמו בתחום והחליט ללכת אחר נטיות לבו, למטבח. בחמש השנים האחרונות בהן הוא השף של מסעדת בויה, הוא מאושר מכל רגע, ואפילו הכיר בין הסירים את אשתו הסינית, כשהגיעה לשמש כמתורגמנית לסושי-שף.
אפשר להדליק תנור כדי להתחמם, אפשר להתכסות בפוך עד הצוואר, אבל השפית אדר קפלן-מור שמאמינה בפתרון בעיות דרך הפה, מציעה לשכלל את רפרטואר המשקאות החמים. טור אישי קצר שבסופו שני מתכונים למשקאות חורפיים שאפשר להכין בקלות בבית
ניר צוק, השף של מסעדות קורדליה, ביסטרו נועה והג'אפה בר ביפו מביא את משנתו הקולינרית לחג החנוכה, שיותר מכל דבר אחר משכנעת בטעמה הטוב
נראה לי שתומר, הברמן של הגוזניק פאב, חושב שאני ממש תינוקת אם הוא הצליח לשכר אותי בשלושה קוקטיילים עלובים של בחורות. מה לעשות, ככה אני, יש לי קיבולת אלכוהול של ילדה בת ארבע, וברמנים יכולים לעשות בי כרצונם
כבר לפני מאה שנה אובחן באירופה דיכאון החורף, דכדוך המתאפיין במצב רוח ירוד ומתוח, חוסר חשק לצאת מהבית ומשיכה למיני מאפה, פסטות, שוקולדים ומתוקים.
חיכינו חיכינו, ציפינו ציפינו ומי לא בא? אז זהו, למרות שכבר ביכינו אותו, החורף מגיע סוף סוף ולפי החזאים זה יקרה בגדול. ארבעה חמינים מצוינים ממסעדות, שכדאי לנסות כל עוד קר וגשום.
החורף הוא עונה של קפה, אבל משום מה השנה הוא הגיע רק לכוס קפה והמשיך הלאה. לא שזה משנה לי, הרי יש בכינרת מספיק מים בשביל להכין אספרסו לכו-ל-ם, ובכל זאת, יש משהו בחורף שגורם לקפה להיות יותר טוב.
בתקופה זו של השנה, מסעדות מציפות אותנו בפסטיבלי פירות ים למיניהם. מסעדת הים הסיני מציעה עד סוף דצמבר, ארוחה מלאה במסעדה, במחיר המנה העיקרית!
בין האורחים מסתובב/ת, בשמלת תחרה אדומה וחושפנית, רמי/רמה ומארגנ/ת ביד רמה (מין חידוד לשוני שכזה) את סדרי הישיבה, לפי סדר החשיבות של האורחים. ראשונה להם הדיווה, לכבודה נערך ערב מיוחד זה אליו נקלענו, זהבה בן האלמותית.
הטורטייה היתה קלילה וטרייה אבל מנת השרימפס היתה מעולה. לא להאמין מה שטיפת אניס ברוטב יכולה לעשות. טוסטים קטנטנים עזרו לנו לחסל סופית את הרוטב המעולה ולהשאיר צלחת נקייה כמו שכל אמא פולנייה היתה שמחה למצוא.
השבוע חוגגים בולגריה בויטושה, המובילה במסעדות הבולגריות ביפו, עם ארוחה מלאה ומיוחדת לגולשי האתר - דיל אטרקטיבי במיוחד, ב 69 ש''ח ליחיד, הכולל מנה ראשונה, עקרית, אחרונה ושתיה קלה וחמה!