ואם בכל זאת מחליטה השמש שהיא ממאנת לעזוב, אין טעם להתנגד לה. אספנו בשבילכם ארבע מסעדות (ובתי קפה) שמציעים לכם ישיבה נעימה בחוץ, בחצר, בגן או בטבע. ואם בכל זאת יהיה קר – תמיד תוכלו להיכנס פנימה. עד החורף הבא
פסטיבל החג של החגים בחיפה מציע למבקרים ארבעה סופי שבוע של סבלנות וסובלנות בין שלוש הדתות לצד אירועי אמנות, תרבות וקולינריה. השף גיל חובב תכנן סיור בין הפנינים של ואדי ניסנאס ולרעבים מומלצות גם מסעדות בסביבה
פסטיבל חמשושלים נפתח הערב (חמישי) בירושלים ואנחנו ממשיכים לעדכן עם כל מה שקורה בעיר. אירועי חוצות, שדרות מוארות, סיורים מודרכים, מוזיאונים מזמינים ומיטב המסעדות עם תפריטים מיוחדים. מומלץ להזמין מקום מראש באתר
במהלך חג החנוכה ייערכו ברשת ספייסס כלים וטעמים סדנאות מיוחדות לילדים. משניצל ועד קאפקייקס, מפסטה ועד המבורגר, מסושי ועד שוקולד, מלביבות ועד פיצה – מה הילדים שלכם אוהבים לאכול? פירוט כל הסדנאות כבר כאן
"סושי ממולא בבשר סרטנים ובמיונז פיקנטי עם פרוסות לוקוס מעל, סושי ממולא סלמון אפוי ומעליו גבינת פילדלפיה מותכת וסושי עם פרוסת טונה אדומה ועליה טובקו במילוי ספייסי טונה ואבוקדו..." אמיר נהרי, פריים רמת החי"ל
ארז שבת לוקח יום של סתיו כדי לבקר במסעדת שיפודי רון שבקריית שמונה – מסעדת בשרים כשרה למהדרין בסגנון מזרחי, שופעת אווירה חמה וביתית, ניקיון וסדר שניכרים בכל פינה ושיפוד אנטרקוט שמומלץ בחום שלא לוותר עליו
הביסטרו בר היפני שבהוד השרון פתוח מעתה גם בשעות הצהריים עם תפריט חדש. השף איה אימטני, שמאחוריה קריירה עשירה ביפן ובארץ, מציעה תפריט גורמה יפני מסורתי ומודרני עם נגיעות אישיות האופייניות לה. מוזמנים לצהריים
הוא כבר ממש כמעט כאן, מה בא לכם לעשות? קנו סופגניות במגוון צורות וטעמים, השתתפו במבצעים ובתחרויות, גשו לפסטיבל הקרוב לביתכם (או הרחוק ממנו), או שפשוט תישארו בבית ותכינו את סופגניית הבית של מסעדת סקאלה
פסטיבל חמשושלים נערך במהלך שלושה סופי שבוע בדצמבר: 2-4, 9-11,16-18. בתכנית – תרבות, אמנות וקולינריה בכל פינות העיר. מיטב המסעדות מציעות לכם תפריט מיוחד ב-78\118 ₪ ומרק ירושלמי מיוחד בפרשנות אישית ב-20 ₪
פסטיבל "החג של החגים" נערך זו השנה ה-17 בחיפה. במהלך סופי השבוע של דצמבר נחגגים כאן החגים חנוכה, חג המולד ועיד אל אד'חא עם אירועי תרבות, ומסעדות בוואדי ניסנס ובמושבה הגרמנית מציעות לכם ארוחות ב-55 ₪
"יצירתיות המתמודדים הרקיעה שחקים ביצירות כגון אספרסו צ'ילי חריף של בועז שחורך את הגרון בדרכו מטה בארומת קינמון באדיבות מקל קינמון המציץ ממנו" שיר כידן משתתפת בתחרות הבריסטה של אילן'ס שנערכה ברמת גן – לא רק קפה
"בין כל הפסטיבלים שחנוכה מתהדר בהם, יש אחד שאני לא מחמיצה שנה אחר שנה: פסטיבל האוכל 'טעם כנרת'..." שפרה צח יודעת הכול על האטרקציות המרכזיות שמציע פסטיבל טעם כינרת שייערך בחנוכה, בין התאריכים 2-11 בדצמבר
מעל 700 יינות וכהלים מ-25 מדינות מרחבי העולם, 30מהשופטים החשובים בעולם, 3 ימי שיפוט, אירוע גאלה יוקרתי וסוף שבוע של תענוגות בפסטיבל היין והגורמה המוביל של ישראל. כל זאת באווירה המיוחדת של מלון דניאל ים המלח
רנינג סושי הוא סושי בר יפני בלב הסיטי של הרצליה פיתוח. הוא מעוצב בקווים נקיים ובתאורה רכה, וממסוע הסושי ניתן לקטוף מנות מהמטבח היפני עם נגיעות מערביות. בשעת הצהריים מומלצת ארוחה עסקית הכוללת סושי אבל לא רק
לפעמים אתם צריכים רק פינה שקטה במסעדה, שתוכלו להחזיק בה ידיים בשקט, אולי לאור נרות ואולי לאור הירח. אספנו בשבילכם ארבע מסעדות שמציעות לכם אווירה רומנטית אבל גם אוכל טוב. כי תמיד כדאי לאהוב לאכול – ביחד
"הסטייק היה עסיסי ומשופע במיצים, נעשה בדיוק במידה הנכונה והפיץ את הריח המשכר של בשר מיושן היטב שאך הרגע ירד מן האש..." יובל בלנקובסקי אוהב בשר במסעדת השף הצרפתית La Marjolaine שבמלון הבוטיק וילה גליליי, צפת
ארז שלום מבקר בסניף באזל של מסעדת רוסטיקו – איטלקייה בתל אביב. בימים אלו ממש חוגגים כאן יום הולדת חמש עם תפריט הנודד בין ארצות המגף שימשיך עד חגיגות השנה האזרחית החדשה. איטליה עם טוויסט ישראלי-מקומי
עונת מסיק הזיתים בעיצומה ובכרם הזיתים ובית הבד ארץ גשור של קיבוץ גשור בדרום רמת הגולן מציגים בפניכם את סודות גידול הזיתים והפקת שמן הזית המשובח, זוכה תחרות טרה אוליבו 2010. שפרה צח טועמת שניים עשר זנים
מסעדת רפאלו נשארה צעירה, בלתי מעורערת, עם אותה הפיצה המוכרת והמרק הביתי, נאמנה לעצמה עם קצת סימני תחכום ובגרות..." אפרת רוזנטל מעלה רגשות נוסטלגיים במסעדת רפאלו שבראשון לציון, שעדיין מרגישה כמו בית
הברון: רסטובר באווירה אירופית במרכז ראשון לציון המציע בר קלאסי עם התמחות במגוון ויסקי וסיגרים. שף אלעד יצחקי אמון על המטבח שמייצר מנות פיוז'ן בהשפעת מטבחי העולם עם בשרים, דגים ופירות ים. ובצהריים – עסקית
לפעמים צריך רק משהו קטן ליד. ליד מה? ליד הבירה. אספנו בשבילכם ארבעה ברים-פאבים-מסעדות (מה זה משנה, העיקר שיהיה שמח) שמציעים לכם בירה צוננת לסוף היום או לסוף השבוע, ובסוד נגלה, שבירה אפשר לשתות גם בצהריים
"הפרגית שלי הייתה מלווה בקרם למון גראס וחלב קוקוס על מצע אורז ואגוזי מלך..." אורלי פרש אזולאי מגיעה עם בן זוגה בשעת צהריים אל מסעדת וילה כרמל שבמלון הבוטיק החיפאי. מתברר שיש בחיפה גם וילות מפוארות עם שף טוב
"עודכנתי בכך שעלינו לחזור לאל גאוצ'ו. לא היו לי כל התנגדויות וגם אם היו, הן היו נהדפות על ידי סטייק אנטרקוט עסיסי, פרימיום מאזור דה לה פמפה הנחתך רק מהאמצע כדי להימנע מהשוליים..." שיר כידן, אל גאוצ'ו, הרצליה
זה אולי לא נראה כך במשך היום, אבל כשהערב מגיע מתחילה לנשוב כאן קצת רוח צוננת. כבר צריך להוציא סוודר קל מהחלק העליון של הארון וגם המזגן נותר נעלב בצד. ובמסעדות מברכים על הגעת הסתיו-חורף עם כמה הצעות מעניינות
"לפתע נכנס לזירה מתמודד נוסף: אספרגוס עם ניוקי בפסטו ושמן זית ומעל כל הפלא מנת דניס. הדג הפתיע בעדינות, בנינוחות ובתחושה הנעימה שהותיר בפה והוא גם זה שלקח את הקופה..." שירלי רחמים, קרב סכינים, פפרדלה, רחובות