וגיה שריף, הבעלים והשף של מסעדת רים אל בואדי ביפיע, מספר איך ולמה גדל במטבח, במה הוא מתמחה, למה הוא נמנע מלאכול במסעדות בארץ, איך נערכה המסעדה שלו לחודש הרמאדאן, ומהו החלום חוצה המגזרים שלו
חורחה קפלן, השף והבעלים הארגנטינאי של הקייטרינג אסאדו אמיתי, מספר איך היה מבלה את ימיו כילד במטבח, איך הוא הכי אוהב לעשות את הבשר שלו, למה הוא לא יוצא למסעדות ומה החלום שלו בשביל עצמו, ובשביל המדינה
מושיק אהובי, הקונדיטור והבעלים של הקונדיטוריה פיס אוף קייק ביפו, מספר איך נחשף לאוכל טוב דווקא בבית חולים, באיזה תחום יצרי אחר היה בוחר לולא היה קונדיטור, ואיך תורמים הלקוחות שלו למאפים שהם עצמם קונים
לילך גרמן, המתמחה בקייטרינג מעוצב ואיכותי, מספרת באיזה גיל פתחה את העסק, למה היא מסתובבת בשווקים ואיך הייתה עובדת בתחום האירועים גם אם לא הייתה שף
פנינה מס, השפית של חוות התבלינים בגלבוע, מספרת איפה למדה לעבוד עם תבלינים, מהי מנת הדגל שלה, ואיך היא בתחום למרות שהזכרון הראשון שלה מאוכל לא מלהיב
השף סיון אמסלם מהדרל'ה, המסעדה הצרפתית שעל גדות אגם מונפורט, מספר מה הזיכרון הראשון שלו שקשור באוכל, מהי המנה האהובה עליו, ועם מי הוא חולם לבשל
ענת שמעוני ממסעדת מטרו ביסטרו בכפר סבא מספרת לאיזה אירוע הכינה בפעם הראשונה אוכל, מה נותן לה השראה, היכן מברה ניסיון, ומה הקשר של כל זה ללימודי יהדות
אילנית שבו שגב, שפית של שתי מסעדות בצפון, במקביל, מגלה איך השפיעו עליה ארוחות ימי שישי בבית הוריה, מה נותן לה השראה ומה היא לעולם לא תבשל. כנראה
לכבוד טו'' באב, מספר השף של המסעדה הרומנטית בצפת על הצעת נישואין פרטית במסעדה, איזה אוכל הוא יזמין לעצמו בארוחה רומנטית, ומה הוא מבשל לאשתו בבית
דפנה דריאל, הגבנית, האוצרת והקניינית של בוטיק הגבינות של ספייסס מספרת איך הגיעה לתחום ומה יודעים הברזילאים שאנחנו עוד לא גילינו...
מוסקט, המסעדה שעליה מנצח השף חיים טיבי, היא מותג של איכות. מהירקות האורגניים שגדלים בגינה הצמודה ועד השירות ששמעו יצא למרחוק. אלגנטיות קסומה היא כנראה ההגדרה הקרובה ביותר למציאות של החוויה שמייצר טיבי. את השאלון השבוע העברנו אליו...
כשהוא יושב על הספסל ליד קולנוע גת ברחוב אבן גבירול בת''א, אלי טראב נראה כמו נער בדרכו הביתה מהתיכון. אבל האמת היא שמדובר באחד השוקולטיירים המבטיחים בארץ, בעל ידיים טובות וכישרון יוצא דופן לשילוב טעמים.
קימל שבנוה צדק, נכנסת בקרוב לשנתה ה-16, שיא בנוף המסעדות הישראלי. אם הצלחתם לפספס את המוסד הזה ב-15 השנים האחרונות, הלילה הלבן הוא הזדמנות טובה להתוודע אליו
אם לא היה שף, היה דוד גולדווסר, השף של מסעדת פסטיס, נגר. או אולי פסל ואולי גנן. ''העיקר לעבוד עם הידיים ורצוי עם עץ''. ולשאלון....
8 שנים בהיי טק ועוד כמה בבית היתה צריכה טל כץ כדי להבין שמה שהיא באמת אוהבת לעשות הוא עוגות ''טעימות בטירוף'' ומקושטות בבצק סוכר. כרטיס ביקור עם אחת הקונדיטוריות היצירתיות והמוכשרות בארץ
נמסטה היא ברכת שלום הודית שנאמרת בפגישה או בפרידה וזהו גם שמה של ההודית של אשדוד, המסעדה שהקימה משפחת סוגאוקר שהגיעה לארץ מבומביי ב-83. השאלון הפעם עם יפת סוגאוקר, בן המשפחה, על משפחתיות, עסקים משפחתיים ועל אוכל הודי וישראלי...
חוות התבלינים, המסעדה של פנינה מס, נמצאת במקום הכי יפה בארץ וכאילו זה לא מספיק, יש בה חוץ מאוכל צבעוני, ריחני ונהדר גם מנות אורגניות (וגם סטייקים עסיסיים, אל דאגה) ושפית עם גישה הוליסטית שמבשלת אותן ברוחניות. שאלון מעורר השראה
קפה ''טל טלה'' שבמשק בלומנטל בבאר יעקב, מרחיב כעת את פעילותו גם לאמצע השבוע לטובת מי שרוצים ליהנות גם בימי חול משעה של שלווה כפרית מגובה בתפריט המבוסס על גבינות בוטיק. השאלון הפעם עם רחל ג'רבי בלומנטל, הגבנית
שמעתם פעם את המושגים ''מבשלים אורח חיים בריא'', ''מבשלים ומתופפים'', ''מבשלים יופי" או ''מבשלים ושרים''?. שף יובל שיפמן, מייצר טרנדים סדרתי, מארגן אירועי תוכן קולינאריים שממלאים את המשתתפים בתוכן מרתק לא פחות מאשר באוכל משובח, והכל, תוך כדי סיפורים, בדיחות ,טיפים ואנרגיה חיובית
הנה כמה דברים מפתיעים על קלאודיו ספוזניק, השף והבעלים של קייטרינג ''אסאדו גורמה'': הוא עלה לארץ לבד בגיל 18 ומיד ידע שיחיה פה את חייו; הוא עוסק במקצוע מאז מלאו לו 12; ולפני שנה נסע במיוחד לקובה להביא אביזרים לאירועי הקייטרינג הדרום-אמריקאיים שלו. שאלון עם בשר
ג'וני חיל, השף של Ocean בר פירות ים, אוהב את האביב אבל הכי אוהב פירות ים. לכבוד האביב הוא מגיש פסטיבל שלם של דגים ופירות ים, עם ארוחות מלאות ב-79 שקל לסועד. מומלץ בחום
לכל שף יש את חומר הגלם האהוב עליו. מירית הראל, מקולינרי שבירושלים, אוהבת כבד. כבד עוף, כבד ברווז ובמיוחד, כבד אווז. השאלון הפעם עם שפית שחולמת להכין ארוחה בת אחת-עשרה מנות לשגריר בריטניה, לפחות אחת מהן מכבד
סבינה ולדמן, אישה צעירה ומוכשרת, הצליחה להתברג לצמרת השפים הפועלים היום בארץ, בזכות עבודה קשה ומידה לא מבוטלת של כישרון. הרזומה שלה שכולל עבודה במסעדות כמו כפות תמרים, קורדליה ולילית, מבטיח שזוהי רק ההתחלה
את פורים יחגגו במסעדות סנטה פה בהילולה מקסיקנית צבעונית, מלצרים מחופשים ומנת ''נשנושי אחשוורוש'' - משלוח מנות משודרג הכולל טעימות מכל סוגי הראפים של המסעדה. בתוך ההכנות תפסנו את אדי לוגסי, השף והבעלים, לשיחה
חוויית הבישול הראשונה של סילבה וינר התרחשה כשהיה בן שבע והכין לאמו חביתה. בעקבות ההצלחה והמחמאות, גילה את ייעודו. השאלון הפעם עם השף של מסעדת אויאמה היפנית לרגל חגיגות שנה למסעדה