ג'וני חיל, השף של Ocean בר פירות ים, אוהב את האביב אבל הכי אוהב פירות ים. לכבוד האביב הוא מגיש פסטיבל שלם של דגים ופירות ים, עם ארוחות מלאות ב-79 שקל לסועד. מומלץ בחום
שם: ג'וני חיל.
מקום מגורים: תל אביב.
מסעדה: אושן בר פירות ים.
לימודים: ''קאסה קולינרי'' במילאנו ובקולומביה.
סגנון בישול: פיוזן.
עבודות קודמות: ''מיקה, באריו דה קובה, אודיאון, מנדי'ס, מסה, ביסטרו 56''.
זיכרון ראשון שקשור באוכל: ''שהרגתי ארנבת בגיל 15 בשביל לעשות על האש''.
אם לא הייתי שף הייתי: ''צייר''.
מנה אהובה: ''לאכול סושי ולבשל, פירות ים''.
חומרי גלם אהובים: ''חומרי גלם אסיאתיים ודרום אמריקאיים שמערבבים יחד''.
לעולם לא אבשל: ''אין כזה דבר, הכל הולך''.
מנת דגל: ''ים-יבשה, סינטה עם שרימפס ברוטב צ'ויה יפני''.
מסעדה אהובה: ''סושי סמבה בניו יורק, מיקה בישראל''.
השראה: ''היצירתיות נמצאת אצלי בדם כל הזמן''.
חלום: ''לפתוח את המסעדה שלי שתהיה שילוב של מטבח יפני ומקסיקני''.
ים יבשה
החומרים הדרושים:
2 סטייקים 300 גרם של בשר סינטה מיושן היטב
חומרים לפירה שרימפס:
5 כפות פירה בסיסי
2 בצלי אשלוט קצוצים
חצי גזר קצוץ
50 גרם סלרי קצוץ מוקפץ במחבת עם שום ושמן זית
8 שרימפס חתוכים גס
אופן הכנת הפירה:
1. מקפיצים את הירקות והשרימפס עם קצת שמן זית, מלח, פלפל ושום עד שהשרימפס משנים את הצבע, כדקה וחצי.
2. מוסיפים למחבת את הפירה ומערבבים.
אופן הכנת הסטייק:
מתבלים את הסטיק במלח ופלפל. מחממים מחבת ברזל כבדה עד שמתלהטת וצולים את הסטייק 40 שניות מכל צד ומעבירים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ל-4 דקות.
אופן הכנת הרוטב:
1. מבשלים כוס של רוטב טריאקי, חצי כוס צ'ויה וכף חמאה.
הרכבת המנה:
1. פירה, סטייק, רוטב ומעל עלי תרד יפני (בוקצ'וי) שתובלו במעט שמן זית ומיץ לימון.
Ocean בר פירות ים
משכית 30, הרצליה
טלפון: 09-9511219
-
מיקס פירות ים ואספרגוס
-
מרק פירות ים עשיר. פיוז'ן אסיאתי-דרום אמריקאי
-
-
מסעדת Ocean בר פירות ים