מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

שף בשקט עם סבינה ולדמן מ''ננה''


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

סבינה ולדמן, אישה צעירה ומוכשרת, הצליחה להתברג לצמרת השפים הפועלים היום בארץ, בזכות עבודה קשה ומידה לא מבוטלת של כישרון. הרזומה שלה שכולל עבודה במסעדות כמו כפות תמרים, קורדליה ולילית, מבטיח שזוהי רק ההתחלה

שם: סבינה ולדמן.

מקום מגורים: תל אביב.

מסעדה: ננה.

לימודים: ''ביה''ס בישולים''.

סגנון בישול: ''ישראלי''.

עבודות קודמות: ''כפות תמרים, תמוז, ג'ויה, אוכל שתיה גבר אישה, ברברסקו, קורדיליה, לילית''.

זיכרון ראשון שקשור באוכל: ''ההורים שלי מכינים בעצמם נקניקיות משובחות ביום שבת בבוקר''.

אם לא הייתי שף הייתי: ''היסטוריונית''.

מנה אהובה: ''נפוליאון של אימא''.

חומרי גלם אהובים: ''עגבניות, לימון, צ'ילי, שמן זית, דגי ים''.

לעולם לא אבשל: ''חיות מחמד''.

מנת דגל: ''כולם היו בניי''.

מסעדה אהובה: ''יועזר בר יין, בית תאילנדי, אונמי, לילית, אדורה''.

השראה: ''הכול, השוק, השכנה, ספרים, חברים, חלומות''.

חלום: ''להצליח ולהמשיך לאהוב את מה שאני עושה''.

קלמארי ממולא על סלט עדשים שחורים
(מתכון ל- 4 סועדים)
החומרים הדרושים:
12 קלמארי בינוניים , נקיים
החומרים למילוי:
200 גרם גבינת עזים רכה
4 כפות פרמזן איכותי מגורד
חצי כוס עשבי תיבול קצוצים (פטרוזיליה, טרגון, כוסברה ועירית)
4 כפות שמן זית

החומרים לסלט העדשים:
כוס עדשים שחורים מבושלים
בצל סגול קטן חתוך לקוביות
עגבנייה גדולה חתוכה לקוביות
מיץ מ-2 לימונים
כפית כמון טחון
6 כפות שמן זית
2 כפות עלי פטרוזיליה

אופן ההכנה:
1. מערבבים את חומרי המילוי ומתקנים תיבול. ממלאים כל קלמרי עד לחצי בלבד. שומרים במקרר.
2. מערבבים את כל חומרי הסלט.
3. מחממים מחבת לחום גבוה עם מעט שמן זית ומטגנים את הקלמארי עד שהמילוי נוזל החוצה.
4. בצלחת הגשה מניחים מעט סלט עדשים ומעליו את הקלמארי החם. מזלפים מעט שמן זית . מגישים מיד עם רבע לימון.

ננה
אחד העם 1, נווה צדק, תל אביב
טלפון: 03-5161915