שף בשקט עם ענת שמעוני ממטרו ביסטרו


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

ענת שמעוני ממסעדת מטרו ביסטרו בכפר סבא מספרת לאיזה אירוע הכינה בפעם הראשונה אוכל, מה נותן לה השראה, היכן מברה ניסיון, ומה הקשר של כל זה ללימודי יהדות

ענת שמעוני ממסעדת מטרו בכפר סבא מספרת לאיזה אירוע הכינה בפעם הראשונה אוכל, מה נותן לה השראה, היכן מברה ניסיון, ומה הקשר של כל זה ללימודי יהדות

שם: ענת שמעוני.

מקום מגורים: מושב בני עטרות.

מסעדה: מטרו ביסטרו, כפר סבא.

לימודים: לבשל למדתי בבית.

סגנון בישול: ביתי מעודכן.

עבודות קודמות: הייתי לי חברת קייטרינג במשך 20 שנה.

זיכרון ראשון שקשור באוכל: הכנה של לביבות לחנוכה בגיל 12. הכנתי אותם מספר שנקרא 365 שולחנות ערוכים, או משהו בסגנון. ספר הבישול הראשון שיצא בעברית. הכנתי את זה כי סבא שלי נפטר, ושלחתי את זה לשבעה.

אם לא הייתי שף הייתי: למדתי בבר אילן, בחוג המשולב למדעי היהדות, במגמה להיות מורה לתנ''ך ולספרות.

מנה אהובה: סלט ערבי עם טחינה.

חומרי גלם אהובים: אמממ...... ירקות טריים.

לעולם לא אבשל: מוח.

מנת דגל: יש הרבה מנות מצוינות. קשה לי לבחור. יש שניצל שאנשים מתים עליו, סלט עוף, סלט רוקפור ומרקים.

מסעדה מוערכת/אהובה: הקופי-בר ביד חרוצים.

השראה: ספרי בישול.

חלום: (צוחקת) שלילדים שלי יהיה טוב. זה הדבר היחיד שמעניין אותי כרגע.