רצינו לומר לאובמה ולרומני: "יום אסל, יום באסל" – ובעברית: יום דבש, יום בצל. מצד שני, אולי הכול עניין של פרשנות ובצל זה לא כל כך רע? בכל זאת, תראו כמה מאכלים אי אפשר להכין בלעדיו. אספנו בשבילכם מתכונים עם בצל משפים ומסעדות
בוקר הבחירות לנשיאות ארצות הברית, הבאנו לכם את המאכל הכי אמריקאי: פאי תפוחים. תמצאו אותו בכל דיינר, קונדיטוריה או מסעדה בארצות הברית, ואם תהיו טובים תלווה אותו גלידת וניל. ובכן: מתכונים לפאי תפוחים
למה כדאי לאכול דגים? הדיאטנית הקלינית ליאורה חוברה מסבירה הכול על היחס בין חומצות השומן אומגה 3 לחומצות השומן אומגה 6. לא רק דיבורים, גם מעשים: קבלו שני מתכונים לדגים ללא טיגון – לבריאות
דרך קיר הזכוכית הגדול של מבנה האבן העתיק של מסעדת ברברוסה, השוכנת בדרך יפה נוף בחיפה, רואים את נוף המפרץ. בפנים מתקיימת מסורת קולינרית משובחת שמציעה לתושבי הצפון ולמבקרים בילוי איכותי. ובצהריים? ארוחה עסקית כמובן
דברים שחשוב לדעת על סניף קקאו ברמת החייל: הוא פתוח עד מאוחר, מגיש מנות קלאסיות וגם ייחודיות, כולל חלל מרווח בתוך בית הקפה ועוד רחבה חיצונית, ועורך בכל שבוע ערבי שירה, ריקודים ובוזוקי. תיהנו
הנה מגיע סוף השבוע, ואתו צהרי שישי. אתם כבר יודעים שהמקום להיות בו הוא תל אביב, ואם להיות מדויקים – דרום העיר. אספנו בשבילכם המלצות לבתי קפה בדרום תל אביב, ואם תנסו, אולי תצליחו גם אתם להיות חלק מהסצנה
Halloween, הלאווין, ליל כל הקדושים – איך שלא תקראו לזה, מדובר בסיבה טובה להיזכר בקיומה של הדלעת ולהכין ממנה מטעמים. לפניכם שלושה מתכוני דלעת: מרק דלעת, קיש-ביס-דלעת וקציצות פראסה ברוטב דלעת. שיהיה חורף חם
אורלי פרש-אזולאי במסעדת פסטה פקטורי שבחיפה, שמתבררת כגן עדן לאוהבי האוכל האיטלקי: פותחים עם קרפצ'יו עגל, עוברים דרך רביולי בטטה ברוטב פונגי לפיצה עבה עם גבינה חמה ומבעבעת, ומסיימים בעוגת לימון-שקדים. ככה טוב
בדיוק על התפר שבין אמצע השבוע לסופו, אפשר כבר להתחיל לשמוח, ולכן לפניכם המלצות למסעדות יין. מה כבר יש לכם לעשות שם? נכון, לשתות עוד יין, ולאכול הרבה אוכל טוב. תיהנו.
מקושקשת, גבינה לבנה, צהובה וירקות חתוכים? לא ממש. נסו גבינות צאן טריות שמגיעות היישר מהמחלבה, עין הפוכה בפוקאצ'ה, ביצים בנוסח בנדיקט, לחם שאור ובלאדי מרי. קחו לכם המלצות לארוחת בוקר במסעדה
היישר מצפון הארץ – קחו לכם אוויר הרים צלול כיין, נוף בלתי נשכח, סמטאות צרות, בתי אבן, קברי צדיקים ואווירת קודש. רק שבין הסמטאות מצאנו גם מה לאכול, ואספנו בשבילכם כמה המלצות למסעדות בצפת. שיהיה טיול נעים
בבניין ירושלמי עתיק ברחוב הנביאים תמצאו את ואקירו - מסעדה כשרה שמתמחה בבשרים על הגריל בסגנון הגשה דרום אמריקאי של "אכול כפי יכולתך", ומתייחסת להצעתה ברצינות מרבית. בשעות 15:00-16:30 מוגשת גם ורסיה עסקית
אמנם את מוצאו של האוכל האיטלקי בוודאי לא נמצא בירושלים, ובכל זאת, מכיוון שהמטבח הזה מסתדר כל כך טוב עם אוכל חלבי, מסעדות כשרות רבות הרימו את הכפפה ועשו ממנה מטעמים. לפניכם המלצות למסעדות איטלקיות בירושלים
ענבל גרזון מבקרת בלינק שבירושלים – שילוב מושלם בין מסעדה, גן ובר, שאת כולם אופפת אווירה משפחתית חמה. בין קוקטייל ליין, מוגש כאן גם תפריט עשיר, שכולל הכול מרביולי נימוח ועד "קציצות לאה"
מסעדת בריאות חדשה במרינה של הרצליה פיתוח נפתחה בימים אלו תחת רשת דלוס ספא-מסעדה, והיא צמודה לספא. זוהי מסעדת הבריאות הראשונה של הרשת
"כבד האווז היה כל כך טוב, שהוא פשוט נמס כששמתי אותו על הלשון ומעכתי בעדינות עם החלק העליון של חלל הפה – סה מניפיק..." עופר פרוסנר במסעדת לה רלה ג'פה, כי אין כמו יפו בלילות
"צורת הניוקי הייחודית, שהזכירה פרח, הרוטב הסמיך והעשיר שנשפך מעליו ומילוי הגבינות החזק העניקו חוויה מיוחדת לכופתה הזו, שאם להיות כנה מעולם לא הפילה אותי, אבל הפעם כן..." אורלי פרש אזולאי במסעדת פסטו שבחיפה
עד שיוכרז אחרת, תל אביב היא בירתם של יוצאי הודו, שבגעגועם הרב לנופי המזרח פוקדים את המסעדות המקומיות בעיר. לפניכם המלצות למסעדות הודיות בתל אביב
ג'חנון, סלוף, לחוח ומרק רגל – מטעמים מהבית התימני הוותיק, גם אם זה לא באמת הבית שלכם. אספנו בשבילכם כמה המלצות למסעדות תימניות
"חדר עבודה", שאנחנו מכניסים תחת קטגוריית בתי הקפה החדשים בתל אביב, הוא ספרייה, בופה וקפה – פיתרון לסטודנטים ולעצמאים בתל אביב שאין ברשותם משרד. שיהיה בהצלחה
הכירו את אל התקווה שבקריית שמונה - בשרים על גחלים ואוכל ביתי: חומוס עם טחינה, ירקות ממולאים, צלעות כבש, טחול ממולא, שיפוד אנטרקוט ועוד הרבה מטעמים חמים. וגם - בשעת צהריים מוצעת ארוחה עסקית משתלמת
שפרה צח חוזרת מהחגים היישר לזרועותיה של מסעדת אמילין, שבמתחם הבורסה ברמת גן. בתוך המתחם של מלון סיטי טאוור היא מוצאת תפריט חלבי קליל ונטול יומרות – סלטים, כריכים, טוסטים, פיצות ופסטות – שיהיה בקלות
המסקנה הנחרצת של איתמר מישור, מבעלי הזאייצ'יק בתל אביב, היא שכולנו צריכים להיות חברים. ולמה? כדי שהבירה תעלה לנו פחות. קוקה קולה, מאחורייך
מסעדת קולוני בירושלים גוזרת את הסרט מאחורי הקונדיטוריה וחדר היין החדשים, רשת פראג הקטנה חוגגת יום הולדת לפילזנר, ובית מהא חוגגת יום הולדת בעצמה – חדשות מהמסעדות, אבל העיקר שיהיה טעים
יום הולדת לשכן, העלאה בשכר, סיום השיפוצים בבניין, שחרור משירות מילואים – חגיגות מיוחדות דורשות חדר פרטי במסעדה. אספנו בשבילכם כמה המלצות למסעדות עם חדר פרטי כדי שכשהמכתב מצה"ל יגיע, תדעו לאן ללכת