רואי גרשון מציג מתכון חורפי ומיוחד- ''קראמבל בננות ופקאן'', מאת השף קונדיטורית אדווה בן עזר. אדווה עבדה כקונדיטורית במקומות מובחרים בארץ והיום היא אחראית על פיתוח מוצרים וצוות קונדיטורים ושוקולטיירים ברואי שוקולד
''נהנינו מאגרול פריך וממרק חמוץ חריף מהביל, אשר ערב לחיכנו מאוד והרווה את צימאוננו ביום חורף קר. נדהמתי לגלות עד כמה מהר המנות יכולות להגיע לצלחתי...'' קרן ויזנר עשתה אתנחתא קצרה בפיקנסין, לאחר יום שופינג מטורף
מסעדת פרימוורה הירושלמית מציעה תפריט עסקית צהרים כשרה. בפרימוורה תוכלו ליהנות מנוף ירושלמי עוצר נשימה הכולל את מגדלי דוד והעיר העתיקה. בתפריט: מנה ראשונה לבחירה ומנה עיקרית לבחירה, במחיר 65 ₪ לאדם
מי לא מכיר את המשפט שמגיע ישירות לאחר ארוחה דשנה ''אילו רק יכולתי עכשיו ללכת לישון...'' לפניכם ארבע מסעדות מגוונות, השוכנות בתוך מלון או מתחם לינה. מה שנשאר זה רק לבחור האם לאכול ואז לישון או לישון ואז לאכול
''יכולתי פשוט לטבול את הפסטה ברוטב הפיקנטי שחריפותו מעקצצת בלשון, לעבור לאלי אוליו שטעמו המעניין מחליק בגרון, להמשיך לשמנת פטריות שעטפה את הפסטה והפטריות...'' שיר כידן נהנתה מיצירתיות מופלאה בפסטה פרסטו
''סאצ'מו בר הוא מקום עם אישיות. זה לא מגה בר ולא דנס-בר, אלא מקום שלא מתיימר להיות משהו מעבר למה שהגדיר לעצמו בר שכונתי, אפלולי ואינטימי, אליו באים (בעיקר) כדי לשתות...'' אדם בר גילה מקום בעל אישיות מיוחדת, סאצ'מו בר
''על הצלחת הונחו בהרמוניה אסתטית כובשת פילה, צלע וגלילי סינטה ברוטב הבית. פלפלים קלויים, אורז וצנוברים קישטו בטעם ובצבע את המנה...'' רותם רוזן ובעלה סיימו סופ''ש מוצלח במסעדת סודפה בנצרת ונהנו מכל דקה
רוצים לאכול, אבל בדרך הקלה? אגף המשלוחים של אתר 2eat פורס בפניכם, בסדרת כתבות, את שירותי המשלוחים של מיטב המסעדות בארץ, כולל אפשרות לסווג לפי שם המסעדה, עיר, סוג ובאמצעות מי להזמין. והפעם: מסעדות בשפלה
''תופעה חשובה שהופכת את היין הישראלי לאופנתי בימינו, לראשונה מתעניינים צרכניו בנסיבות הגיאוגרפיות. בעבר עניין את הצרכן רק מחירו, כשרותו וזמינותו'' חיים גן, מומחה יינות סוקר יינות שהתחבבו לאחרונה על קהל היין הישראלי
''על מצע של ירקות טריים מגיעות המון המון המון קוביות מטוגנות של גבינת חלומי, והמון המון המון פטריות מוקפצות ברוטב סויה ודבש, וגם אגוזי מלך וקרוטונים...''. גלי בן נון העבירה בקפה ברטה החיפאי, החלבי והכשר, ערב טעים ועליז ונחמד
''כיצד יודעים שהבשר טרי? מה זה בשר מיושן? אומרים לכם שזה בשר עגל. איך תדעו שלא מדובר בפרה זקנה?...'' יעל עפר השתתפה בסדנת ניחוחות חורף מהבילים בלגעת באוכל, וקיבלה טיפים וכלים מעשיים כיצד להתנהג ולעבוד עם בשר
מסעדת צ'יינה קורט התל אביבית, המתמחה במטבח הסיני המסורתי, מציעה ללקוחותיה בשעות הצהריים ארוחה עסקית, הכוללת מרק לבחירה, אגרול, מנה עיקרית לבחירה המוגשת עם אורז מטוגן, ושתייה קלה. כל זה במחיר 47-55 ש''ח בלבד
"קבלנו מנה של צלעות כבש. בניגוד למקובל, מנות הכבש לא היו חתוכות דק ועל כן כל צלע הייתה נתח עבה ובשרני של בשר משובח...". יובל בלנקובסקי נפגש פנים מול פנים עם צלעות איכותיות וסטייקים עסיסיים במסעדת הבשרים קורוס על האש
למי שמחפש סיבה טובה לנסוע לצפון – אם זה בגלל הולנטיין, אם זה בגלל שהצפון הוא עדיין האזור הרומנטי ביותר בארץ, או סתם כי התחילה עונת החרציות – הנה ארבע מסעדות משובחות בצפון הארץ, שרק בגללן שווה לקום מהכורסא
רוצים לאכול, אבל בדרך הקלה? אגף המשלוחים של אתר 2eat פורס בפניכם, בסדרת כתבות, את שירותי המשלוחים של מיטב המסעדות בארץ, כולל אפשרות לסווג לפי שם המסעדה, עיר, סוג ובאמצעות מי להזמין. והפעם: מסעדות באזור חיפה
''מנה מעולה של כבדי עוף רכים להפליא ברוטב יין אדום, כרישה וצימוקים נעלמה כלעומת שבאה. דניס שלם מטוגן ברוטב שום ועשבי תיבול היה עסיסי וטעים מאוד..''. אדווה גן סתיו הוציא את אחיה, שאוכל אבק בצבא, לארוחה במסעדת מיגל בת''א
''תוך כדי ענטוז יוני הזמין לעצמו מנה של קפטן מורגן – רום כהה ומתקתק, ובין לגימה ללגימה ראיתי שהוא כבר מצא לעצמו כמה חברות חדשות...''. דניאל לוין מצא לעצמו חברים חדשים בבר המשבעה. חברו יוני מצא לעצמו חברות חדשות
"הדג הגיע פתוח, מכוסה שכבה דקה של תיבול גריל במליחות עדינה, שנתן לטעמו של הדג את הכבוד הראוי לו, והשתלב יפה גם כשהוספתי לימון, כנהוג במחוזותינו...". שיר כידן וחברתה ביקרו במסעדת הצדף, מסעדת דגים ופירות ים בראשל"צ
טונה בתוספת מיץ לימון, פלפל חריף או שמן קנולה; חוטי חלבה מסולסלת בטעמים; תה ירוק בתוספת מרווה או ארל-גריי; שמן זית חדש בכבישה קרה; ושמן קוקוס אורגני לבישול ולאפייה. אתר 2eat חונך את מדור צרכנות האוכל - חדש במטבח
''אנחנו בחרנו במנת תערובת פירות ים בשמן זית, עם שום, בזיליקום ופטרוזיליה. 500 גרם של בשר לובסטר עסיסי, צדפות המחליקות בפה, סרטנים, מולים וקלמרי..''. מיכל אדר הרגישה הכי בדרום איטליה, דווקא במסעדת קרמיינס בניו יורק
''שיר בחרה מנה מרשימה מאוד של פילה אמנון, שהכילה שני נתחי דג בציפוי של עגבניות, פטריות קצוצות ואגוז מוסקט. התיבול הלם את הטעמים הטבעיים של הדג...''. דניאל לוין וחברתו נהנו מארוחה איטלקית רומנטית במסעדת לה טוסקנה
מאפיות וקונדיטוריות, על מראות העוגות העוגיות והקישים המפתים, והריחות המשגעים הנודפים מהן, עלולות לגרום לאובדן שליטה קל אצל כל אחד כמעט, ועל אחת כמה וכמה אצל אוהבי הבצק. לכבוד אלו, הנה ארבע קונדיטוריות משובחות ברחבי הארץ
תהל, טאפאס בר ומסעדה ספרדית ברחוב נחלת בנימין מתל אביב, נסגרת בסוף החודש, ומציעה ללקוחותיה ארוחת פרידה, הכוללת מרק, מבחר טאפאס משתנה, קדירה פאייה זוגית וקנקן סנגרייה, במחיר 240 ש''ח לזוג. בנוסף, הנחות על מגוון האלכוהול
''כבר הספקנו לשכוח עד כמה המנות של יטבתה גדולות. גדולות, אמרתי? ענקיות! מולי הונחה קערה של פטוצ'יני מוקרם, לבקשתי עם שני סוגי רטבים - שמנת ועגבניות...''. נדב אבידן קינח מסע שופינג עם האוכל המוכר והטוב של מסעדת יטבתה בעיר
''על מצע של פטריות יער בקרם כמהין נח רול גבינת עזים מטוגן בציפוי עדין, שכל נתח ממנו, כשהוא טבול היטב בקרם הפטריות, משחק על הניגוד שבין הפריך לחלקלק ובין סוגי הטעם השונים...''. שפרה צח חגגה יומולדת איכותי במסעדת דרוקר'ס