"מעל בצק דק, פריך ולא שומני מתנוססת תפארתה של הג'מבון קווי – שינקן, פרמזן, זיתי טאסוס וחלמון ביצה, שבמרכזו של עיגול הפיצה הא-סימטרי הזה, הוא מושך אליו את תשומת הלב..." אורית איציק ופיצה גוסטו - להלן פיצה גורמה
יונתן שטרנברג בוחן את הקונספט של ברים איכותיים בבתי מלון. במלון הבוטיק ממילא שבירושלים הוא מבקר במירור בר, דוגם קוקטיילים מרעננים, מנות טאפאס מגוונות, קינוחים איכותיים וחדר סיגרים מעוצב. חוץ לארץ כבר אמרנו?
משנכנס אדר מרבין בשמחה, וגם במשלוחי מנות. במיטב מסורת הנתינה והאכילה היהודית, בפורים אנו מעניקים איש לרעהו מכל טוב, ולשמחתנו יש לנו השנה קצת יותר מאזן המן המסורתית הממולאת בפרג, וזאת חרף כבודה, שבמקומו מונח
עוזי בשן מבקר במסעדה הלבנונית, תנורין, השוכנת למרגלות הר הארבל שבצומת מגדל. הוא מוצא בתנורין שילוב נדיר של מסורת וחידושים מודרניים, אך בעיקר מגלה כי חשיבה ותכנון הם שהופכים כל מנה במסעדת תנורין למנת הדגל
הדיאטנית הקלינית ליאורה חוברה מוצאת לנו 10 סיבות חשובות לאכילת דגני בוקר. סיבים, תחושת שובע, שילוב חלבון עם פחמימה, מיעוט שומן וסוכר, סידן, ויטמינים ומינרלים – וכל זה בקערה אחת קטנה עם חלב שמכינים בשנייה
אדי רון והבן אביתר במסעדת הפינג'אן הסמוכה לשוק מחנה יהודה. הצ'יפס ("מהסוג הביתי מאד: קלופים וחתוכים ביד אוהבת, בלתי אחידים בגודלם ומטוגנים למידת הפריכות שמשאירה אותך עם חשק לעוד") לא מפריעים למנת הראש המנצחת
שירלי רחמים נהנית מבראנץ' בופה עשיר בקפה בלמונט שבמלון בלמונט, קיבוץ צובה, הרי ירושלים. אל מול הנוף ההררי המפעים היא מסדרת מקום לעוד קצת סלט בצלחת, מתלבטת האם לקחת צלחת גבינות נוספת וסופרת את הקינוחים
רשת כלי המטבח קוק סטור מציעה מוצרים חדשים שיקשטו לכם את המטבח ויכינו אתכם לפורים. סדרת מטחנות צבעוניות המעוצבות בהתאמה למגוון רחב של תבלינים ושל גרגירים, ומולטי מסחטה שסוחטת הדרים ורימונים, מגלענת וחותכת
בביסטרו בריאות ביאלה שברחוב הארבעה בתל אביב משלבים בין מזון איטי לבישול גורמה, ומגישים לכם ארוחת בוקר, צהריים או ערב שהיא כיפית, טעימה, ומשמחת את החיך ממש כמו שהיא משמחת את הגזרה. הצעה עסקית לשעת צהריים
ברית? בר או בת מצווה? חתונה? אירוע עסקי? מסיבת השקה גדולה? לא משנה מה הסיבה לחגיגה, מדובר באירוע מורכב שדורש הכנות רבות מראש, ואחת הדאגות היא המיקום (עוד לא דיברנו על האוכל). מצאנו לכם ארבע אפשרויות, לבחירתכם
אורלי פרש-אזולאי מבלה את יום שבת במסעדת דה אוליב טרי שנמצאת בכפר ראמה, ומתחברת לשורשים – מטעי עץ הזית, האדמה, המטבח המסורתי והמתובל של סבתא והאירוח הביתי והחם שובים אותה ומבטיחים שתשוב לכאן עוד פעמים רבות
אפרת רוזן לא עוברת על החוקים: את סוף השבוע מתחילים בבראנץ' עשיר, והפעם בקפה-קונדיטוריה קראנץ' אצולת המאפים שבראשון לציון. מדפי הקונדיטוריה עמוסים במבחר לחמים, עוגות, מטבלים וממרחים, והיא לא נכנעת לדבר
"הפנוקטה עוברת בקלות את מבחן הקינוחים, שהוא אכילה עד תום, בלתי תלויה בתחושת השובע שמותירה העיקרית. האיטלקים אומרים שהליכה אחרי ארוחה עוזרת לעיכול. אנחנו לקחנו מונית." אמיר נהרי על מסעדת מקרוני, ירושלים
עוזי בשן מגיע לפאב הסליק שבחיפה, ובמקום שהיה מסתור כלי נשק הוא מוצא בר עשיר עם די ג'יי שמנגן רוק רך, תפריט שלא מאכזב את הקרניבורים כמו גם את חובבי הגבינה, שלא נדבר על חובבי האלכוהול שנהנים מסליק וודקה ואן גוך
שפרה צח מבקרת בפסטיבל יואב יהודה שמתקיים בימים אלו. בין המטבחים האותנטיים, יצרני המזון העצמאים, יקבי הבוטיק, מבשלות הבירה, החוות האורגניות, הלחמים, הקינוחים, קיבוץ הגלויות ושאר ירקות – היא מתרשמת כל פעם מחדש
אמיר נהרי זולל ערמות של קפלות בבית הקפה (ועוד) קפלה שבמודיעין. את ההכלאה האלגנטית של הבלינצ'ס עם הפנקייק ממלאים בתרד, בפטריות, בירקות, בגבינה בולגרית, בגבינה מותכת, בשוקולד, בשברי אגוזים – מה בשבילכם?
שף אדר קפלן מור עם טיפים חדשים בנושא בחירת סירים והתאמתם לסוג התבשיל ולאופן הבישול
שף אדר קפלן מור עם טיפים חדשים בנושא חגים ואירועים במסעדות
אפרת רוזן מוציאה את בן זוגה למסעדת פורמג'ו בראשון לציון, ומגלה שאין ממש צורך לעבור את הפקק של יום חמישי באיילון צפון בשביל לאכול פסטה או לזניה גדושת גבינות בערב סגרירי ואפור, כשיש פורמג'ו במרחק קצר מהבית
שאול ברדה, שף קייטרינג ארץ גשן – אמנות קולינרית, עונה בחפץ לב על השאלון שלנו. בעוד הוא התחיל ללמוד את רזי הבישול אצל אימא וסבתא, אנחנו מקבלים מתכון מוכן לנתחי אסאדו צלויים בגריל היישר ממטבחו של שף ארץ גשן
בית הקפה אנג'לו במודיעין, שבשני סניפיו נערכים אירועים, מוכר בסביבה בזכות האוכל הטרי, השירות האדיב, האווירה הנעימה וארוחת הבוקר שישנם כאלה שמגיעים מרחוק במיוחד בשבילה. וגם אנחנו מציעים – בוקר בקפה אנג'לו
גם אם חורף וקצת קשה להוציא את האף מתחת לפוך, ערב ולנטיין מתקרב אלינו, והוא מביא אתו סיבה טובה למסיבה ולחגיגה. ולרגל ההזדמנות הממשמשת ובאה, אספנו בשבילכם ארבעה ברים ומסעדות שישמחו לחגוג יחד אתכם את האהבה
בטור הבירה מרחיב הפעם יואב עלון על ההיסטוריה של הבירה הטרפיסטית הנדירה, המיוצרת על ידי נזירים במנזרי שתקנים באירופה, ושיוצרת עניין רב בעולם ובארץ. סמל האותנטיות, מתברר, ניתן רק לבירה שמיוצרת ללא מטרות רווח
שירלי רחמים מבקרת במסעדת סמיר ברמלה, השוכנת בתוך מבנה עתיק בן 700 שנים שעל קירותיו חזון אחרית הימים: יונת השלום מרחפת לצד מסגד, עץ אשוח ומנורה. והיחנה, שמתברר שהיא חזה עוף עם עגבניות ובשר לא מפסיקה להפתיע
ערב ולנטיין בפתח, ולרשותכם ארבע הזדמנויות מצוינות לחגוג את ערב האהבה עם מתנות מתוקות, שיותירו את בני הזוג שלכם כמהים לעוד (שוקולד). רק אל תשכחו שמותר לכם לאהוב כל השנה, לא חייבים לחכות ל-14 בפברואר