עבור רלי שולמן, השפית הצרפתיה של ''אלגונקווין'', פרופיטרול גלידה עם רוטב שוקולד צרפתי זו מנה שהיא הביאה מהבית שלה בצרפת ונכנסה לתפריט המסעדה מיד עם פתיחתה, לפני כשש שנים.
כשבית היוצר של אורי בורי וכרמלה בנחלה, החליט לפתוח לשתי המסעדות מסעדה צעירה בנמל קיסריה, הוכתרה זו מיד ''האחות הפרחית'' של כרמלה בנחלה. קבלו את עמוס שיאון, העומד בראשה.
בשר ופסטה, שניהם יחד וכל אחד לחוד הם המומחיות של דימיטרי ברגין מהאיטלקיה של רמת החייל, מזטי. קבלו את האיש ופועלו.
עד גיל מבוגר יחסית עסק עמי דניאלי בצילום נופים ובצילום פוליטי ולא חשב בכלל על קריירה של שף. אבל איכשהו, גם לו עצמו לא לגמרי ברור איך ומתי, גילה את המטבח ועזב את המצלמה לטובת סכין השפים. כרטיס ביקור עם עמי דניאלי, השף של הגולף ביסטרו בקיסריה.
הנה משהו שעוד לא עשיתם בחופש הגדול – קטיף ליצ'י. יוצאים לשטח עם סלים וסולמות ומלקטים מזון. בפסטיבל הליצ'י במעברות אפילו לוקחים את הילדים לסיבוב במכונת קטיף אמיתית.
רוצים ללמוד לבשל? אתם לא היחידים. מערכת 2eat מגישה פרויקט מיוחד: סדנאות בישול
הקפה, התה והיין נפגשים למפגש גורמה תחת קורת גג אחת ב''איש הענבים''.
כשיורדים מנחלת בנימין, איך שנגמרות חנויות הבדים מציצה מהפינה הימנית פביאנה, מותק של מסעדונת עם שולחנות מרובעים, טרטוריה אמיתית של פסטה טרייה. פסטה ברוח הפסטיבל וברוח טובה בכלל.
פיוז'ן אאוט, אוכל צרפתי חם, עשיר ומפנק – אין. ארבע מנות מוצלחות מהצרפתיות המצטיינות בעיר.
מאלכסנדר וגן אורנים לטריאקי, מעריץ את חיים כהן וג'יימי אוליבר וחולם לאכול (במיטה) עם מדונה. קורדובי ראובן מטריאקי.
מסעדת טרין ביבנה פוצחת בפסטיבל פירות ים שימשך 14-26 בפברואר, אז אפשר יהיה ממש לשבוע מפירות ים במחיר מצחיק של 78 שקלים לסועד. לרגל האירוע מתכון אחד מיני רבים המשתתפים בחגיגה של יוסי סויסה, מפצח המולים והמבשל במקום
הנה מתקרב לו עוד יומולדת ובשלל הפעילויות והליצנים תוכלו להזמין לילדכם גם עוגה כמו שהוא רק חלם עליה: מינימום מאמץ, במקסימום מקצועיות.
הוולנטיינס, מה שהפך בשנים האחרונות לחג האבסולוטי של המסעדות והתפריטים, נמצא איתנו שוב להנעים את זמננו. בררנו עבורכם מה קורה בחלק ממסעדות העיר (ולא רק) והרי התוצאות.
לא חייבים לשתות בערב נס. אפשר גם יין ואפילו חם ומתוק. מתכון של פונץ' חורפי ומפנק מיקב צרעה
חושבים שכבר ראיתם הכל? פלטות הסושי המיוחדות לט''ו בשבט שמכינים ביוקו אונו לעיני הסועדים כוללות חוץ מסושי, סשימי ועוד גם תאנים, תמרים,שזיפים, צימוקים, משמשים, אגוזי מלך ושקדים. רעיונות ומתכונים נוספים לט''ו בשבט לפניכם
שום חוויה קולינרית לא דומה לחוויה של ארוחת טעימות שנמשכת ערב שלם, אבל זה בתנאי שמדובר בארוחת טעימות טובה . לפניכם שש ארוחות מעולות, מרגשות ומרטיטות.
אין כמו גשמים טובים כדי להחזיר אותנו לצלחת מרק....עם קרעפלך. הקור והגשמים הם הזדמנות מצוינת לפסוע אל המסעדות היהודיות הפזורות בתל אביב ולהזמין בנחת כבד קצוץ, גולש רך ומזמין, חמין שחום וקומפוט לקינוח. סקירה רגעית של הטובות במסעדות היהודיות בעיר. פרויקט חורף
בין אם אתם מכינים סופגניות מבצק אשל, כמו של הדודות שרוצות לגמור עניין מהר ובין אם אתם ממתפיחי השמרים המעטים שעוד נותרו, תשמחו בוודאי לשמוע שיש מי שמשקיע ה- מון עבודה בסופגניות שלכם. באסף ארטיזנל הלכו על כל הקופה ופצחו החג הזה בסופגניות בריוש ובעיברית- הכי קשה ומושקע שיש. הנה המתכון.
בחוץ שורקות רוחות ונרות החג מהבהבים ובתוך בית הספר לבישול ''תותים'' , סדנת חורף חגיגית להכנת סופגניות מסביב לעולם.
חנוכה זאת הזדמנות מצוינת להשתחרר ממחויבות ולהביא אותה בשחיתות לא אחראית . בזמן שכולם יאכלו סופגניות, תוכלו אתם לחגוג חנוכה פרטי ומטוגן משלכם, עם קינוחים מטוגנים מכל הסוגים והמטבחים. שוטטנו בין מתכוני השפים והמסעדות וליקטנו עבורכם את המתוק והמטוגן שאיננו סופגניה. קבלו אותם בלי ייסורי מצפון.
מה שיש ליפו להציע, לא מסתיים בשקיעות ובסמטאות בפסטיבל ''טעימות יפו'' המתקיים בימים אלו ממש אפשר לטעום מנות ייחודיות למסעדות העיר, ללא תשלום.
ארבעה בתי קפה מחוץ לעיר הגדולה, שגם אם לא חייבים לנסוע אליהם במיוחד, שווה להכיר למקרה שתקלעו לסביבה.
בפודסטפס כל הסדנאות, הן סדנאות פעילות. במילים הכי פשוטות, ידיים בבצק, סינרים מלוכלכים, כפות בוחשות בסירים, ועיניים בורקות....
אירופה, כן כן היבשת הקרובה אליה אנחנו מנסים בכל הכח להשתייך, מרוצפת במקומות שעל דלתם חרוט השלט נוסד בשנת..... .