לחם בשר הרצליה

טורטיה כן, גפילטע פיש לא


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

 מאלכסנדר וגן אורנים לטריאקי, מעריץ את חיים כהן וג'יימי אוליבר וחולם לאכול (במיטה) עם מדונה. קורדובי ראובן מטריאקי.

שם: קורדובי ראובן

מסעדה : טריאקי
עבודות קודמות:השף של רשת אלכסנדר/ שרי, קבוצת גן אורנים, יועץ לקבוצת מורג מזון, בזיליקו, ספייס

לימודים: תדמור, טכניון

סגנון: איטלקי, צרפתי, , אסיאתי, בצקים, לחמים וקינוחים

מנת הדגל: טורטיה ריזוטו פירות ים, כבד אווז צרוב בגריל על מצע עדשים וירקות שורש ברוטב קרמל

לעולם לא אבשל: גפילטע פיש

השראה: חיים כהן, ג'יימי אוליבר

חומרים אהובים: שמן זית, עגבניות, חצילים, בשר איכותי

הקהל הישראלי: התקדם מאוד מבחינה קולינרית בעשור האחרון וגם השתפר בהתנהגות

חלום: אני ומדונה בארוחת ערב אינטימית

,


לחם בשר הרצליה אירועים חדש