שף בשקט עם דימיטרי ברגין ממזטי


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

 בשר ופסטה, שניהם יחד וכל אחד לחוד הם המומחיות של דימיטרי ברגין מהאיטלקיה של רמת החייל, מזטי. קבלו את האיש ופועלו.

בשר ופסטה, שניהם יחד וכל אחד לחוד הם המומחיות של דימיטרי ברגין מהאיטלקיה של רמת החייל, מזטי. קבלו את האיש ופועלו.


שם- דימיטרי ברגין

מסעדה - מזטי

עבודות קודמות- לה פונטנה

לימודים- תדמור

סגנון- איטלקי

מנת הדגל- ניוקי ויטלו ממולא בטטה מתוקה עם רוטב שמנת וציר בקר ורצועות בקר צלויות מעל

לעולם לא אבשל- צ'ולנט

השראה- ספרות ובעל המסעדה גל הראל

חומרים אהובים- שמן זית, רוזמרין, פטריות יער אמיתיות, בשר חזיר לחלקיו,

הקהל הישראלי- פתוח לחידושים ומקוריות, אך לא תמיד אדיב ומנומס

חלום: להיות שף גדול

,


קציצות טלה עם רוטב עגבניות וזיתי קלמטה

1 ק''ג בשר בקר טרי לטחינה (כתף או צוואר טחון)
200 ג' שומן בקר
1 בצל קצוץ דק
1 כפית מלח
מעט פלפל שחור
20 ג' פירורי לחם
1 ביצה

לרוטב העגבניות
5 עגבניות אדומות
10 שיני שום פרוסות לפרוסות
100 ג' רסק עגבניות
מלח, פלפל, סוכר – לפי הטעם
200 ג' זיתים שחורים

1. מערבבים את הבשר יחד עם שאר מרכיבי הקציצות, מכינים מהם קציצות קטנות ומטגנים במחבת עם מעט שמן. שמים בצד
2. מכינים את הרוטב: מבשלים את מרכיבי הרוטב (לבד מהזיתים) כחצי שעה. מוסיפים את הזיתים , יוצקים על הקציצות ומגישים חם.

מזטי
ברזל 34,רמת החייל, תל אביב
טלפון: 03-6475969