השנה תמצאו פה את המבחר הרגיל של קממבר, ברי, סטילטון, אדם וגבינה כחולה כשלהי לצד גבינות עונתיות מספרד, כפרים קטנים בצרפת ועוד.
מאפי הבוקר חייבים להיות טריים, וחשוב מכל, עשויים מבצק שכל כך מסובך לעשות אותו, שחבל על הטירחה. ובאמת, למה לטרוח? אם פעם היה אפשר להשיג קרואסון טוב רק ביום שישי, בצפון דיזנגוף היום יש לנו מאפי בוקר מעולים על ימין ועל שמאל. קבלו את הטובים והמעולים ביותר
במקום משולשי גבינה צהובה סטנדרטיים, יגישו לכם כדורי לבנה רכים בשמן זית ריחני או גבינת שמנת בשומשום.במקום ירקות עייפים, תקבלו סלט אבוקדו או חצילים עם עדשים ורוטב רימונים, וסלט חסה ערבי קטן וטרי מתובל בשמן זית, נענע, מלח גס ושומשום
מי שרוצה לעשות סתם זיתים, כדי לאכול אותם עם לחם וקוטג' בבוקר, מוזמן לנסות את המתכון הבא
אמרו עלינו שאנחנו עם הספר, אבל האמת אנחנו עם המנגל. אוהבים על האש. בקיץ ממנגלים, ביום העצמאות ממנגלים בחופשות ממנגלים. 4 מסעדות עם בשר, שישמחו את כוווולם
ילדים מתים על לביבות, זאת עובדה. גם מבוגרים יאכלו את זה יהיה בסביבה והם לא יותר מידי בדיאטה והאמת היא שאין אוכל משמח לבב כמו לביבות.
רגע לפני פרוץ החגים חייבים לומר משהו בזכות יופיים של ימות החול. קמים, מתלבשים ויוצאים לרחוב. בימים כאלה, אין כמו בית קפה ליד הבית לספק לך את החוויה השפויה הנקראת בית קפה.
''הדרך הכי טוב להתכונן לחג'' היא לא במטבח אלא בטלפון. עושים כמה טלפונים, ומכינים מקום אצל מישהו אחר. אם הצליח והוזמנתם, יהיה לכם זמן לבוא לסדנה בשביל הכיף, ואם לא, בואו לסדנה כדי ללמוד מתכונים ופטנטים חדשים לקראת האורחים שיגיעו אליכם''.