לחם בשר הרצליה

לבבות מתוקים


מוקד הזמנת אירועים במסעדות


מתכון ללבבות ריבה שעושה טוב בלב ומזמין אפייה מיוחדת עבור מישהו אהוב. עוגיות כאלה אפשר היה פעם לאכול אצל סבתא (מעדות מסוימות ולאו דווקא בצורת לב) עם בצק פריך להפליא וכל סוג של ריבה טובה, ריבת תות תהיה קלאסית במקרה הזה.

לבבות ריבה

מתכון של אסנת רוט, שפית קונדיטורית ב''טושה''- בית קפה פטיסרי ברמת החייל.

200 גרם חמאה
1 כוס סוכר
3 ביצים
תמצית וניל
1 כפית אבקת אפיה
21/2 כוסות קמח

1. מערבבים במיקסר את הסוכר והחמאה עד שהתערובת תפוחה ואוורירית. מוסיפים את הביצים, הוניל, וממשיכים לערבב עד שהחומרים מתאחדים.
2. מוסיפים את אבקת האפייה והקמח ומערבבים זמן קצר, רק עד לקבלת בצק חלק. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים.
3. מרדדים לדפים דקים של בצק אותם מכניסים להקפאה לחצי שעה. מוציאים וקורצים מהבצק צורות של לב כאשר במחצית מן הלבבות קורצים גם עיגול קטן במרכז.
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות 10 דקות או עד שהעוגיות זהובות. מוציאים ומקררים.
4. מזלפים ריבה על הלבבות השלמים ומכסים עם הלבבות בעלי החור האמצעי. מפזרים מעט אבקת סוכר מלמעלה ומתאהבים..

לחם בשר הרצליה אירועים חדש