מיתוס, מסעדת גריל בר כשרה ומעוצבת בלב ת''א, מציעה תפריט עסקי בשעות הצהריים, הכולל מנה ראשונה, עיקרית וקינוח במחיר 79 ₪. מלבד העסקיות, מיתוס מציעה תפריט בשרים ומנות פתיחה וכמו כן, מבחר עשיר של אלכוהול איכותי
''בחרנו בקציצות אנטרקוט עם עלי מנגולד וגרגרי חומוס, בציר בקר. המנה הוגשה במחבת ברזל עמוקה, והכילה שילוב מוצלח של רכיבים וטעמים, שציר הבקר מחבר ביניהם...'' אדם בר ביקר ב D-Restaurant והרגיש כמו איש העולם הגדול
היום שאחרי חגיגות יום העצמאות הוא תמיד היום הכי עמוס בישראלים המקיימים את מצוות הנפנוף, הספורט הלאומי. עבור כל מי שלא בא לו להשתתף במשחק, אספנו ארבע מסעדות, שהכנת הבשר עבורן היא משחק בליגה אחרת
''באמצע המרק החלה התקפה של מנות, כולן יפות, מוגשות באסתטיות רבה. ממש כמו מצעד דוגמניות על השולחן שלנו. מתברר שיש להן גם שם- אוצומאמי – אוכל קטן'' אורלי פרש אזולאי מגיעה לטאטאמי ועושה את זה פעם ראשונה, ביפנית
הכנה וטיפול בבשר זו אומנות. ובאומנות כמו באומנות צריך לדעת להשקיע, ללמוד ולטפח. השפים שאול בן אדרת ואיציק פיינשטיין מסבירים, כיצד ניתן להוציא מהבשר את המיטב ואיך אפשר להפוך את ''חג המנגל'' לאירוע של אסאדו אמיתי?
''קוקטייל האגס הרחובותי של ענת היה מצוין, מדויק במינונים, והשאיר אותה מחייכת למשך כל הערב. המרטיני שלי היה מתוק ועדין מבחינה אלכוהולית...'' סזאר ביסטרו בר סיפק לנדב אבידן, ללא קושי, את כל המרכיבים לערב משובח
דודו אוטומזגין ''הוציא מתוק מעז (תרתי משמע) והתמחה בהכנת עוגות ועוגיות מצוינות נטולות גלוטן, שאי אפשר לנחש שחסר בהן מרכיב משמעותי כמו קמח...'' ליאורה חוברה, דיאטנית קלינית, מספרת על הביקור המיוחד בקונדיטוריה
''החלטנו לקנח במרקיז שוקולד. המנה הזכירה לנו מעין ארמון מלכים, שבצריחו עומדים שבבי שוקולד לבן, ובכדי לשמור על הארמון, ציפו אותו בעדינות בשוקולד נוקשה...'' נטלי רז ובן זוגה סגרו את השבוע בבית הקפה ארנון ותמר בהוד השרון
"צעד אחר צעד, ראיתי את הבצק הדק מגולגל סביב "שיפוד גדול". עקבתי במבטי וראיתי איך הוא נמשח בקרמל מתקתק ומעליו נבזק סוכר שנמס במהלך האפייה..." רותם רוזן ובן זוגה גילו את סיפור ההצלחה העומד מאחורי הקיורטוש ההונגרי
''טעמנו את הגרנד וין 2006, שהוא כמו הבחור שמגיע בחולצה הנכונה לאירוע הנכון. זהו יין מכובד ומאופק. חווית השתייה שלו נעימה, אלגנטית ויוקרתית...'' יובל בלנקובסקי מקדיש את הטור האישי שלו, לשני היקבים האהובים עליו במיוחד
בוקאצ'ו, השוכנת ברחוב הירקון בת''א, הינה מסעדה וגלריה עם נוף לים. בבוקאצ'ו מבחר מנות יצירתיות מהמטבח האיטלקי ים תיכוני. בוקאצ'ו מציעה עסקיות צהרים אטרקטיביות, הכוללות מנה ראשונה ועיקרית במחיר 60 ₪, 75 ₪ ו – 85 ₪
אפשר לומר, רשמית, שעונת החתונות החלה. מכל עבר אנו שומעים את המתחתנים לעתיד מנהלים רישומים, משווים, מתייעצים, מתמקחים. רגע. עצרו. רכזנו עבורכם ארבעה מקומות, ברחבי הארץ שידאגו שיהיה לכם אירוע וקייטרינג מרגשים במיוחד
''אדי ריח משכר של כבד עלו לאוויר והספגטי השתלב מצוין עם השמנת והיין האדום המתקתק. חברי הגדיר את טעם הספגטי כפרוע ומסעיר, מי אני שאתווכח...'' רונית טל ביקרה ביום הבחירות באמורה מיו והרגישה שעשתה בחירה מצוינת
''הקינוח האחרון שקיבלנו נקרא ''פה או שוקולה''. מדובר בקרואסון שוקולד, מעין בצק פריך ונימוח הממולא בכמות בלתי חוקית בעליל של שוקולד חם ונוזלי. מנה שמשאירה אחריה שובל של שוקולד סביב הפה...'' נדב אבידן ליקק את השפתיים בחלוה
''נתח הסטייק היה עשוי בדיוק במידה הנכונה, רך ועסיסי, כזה שניתן לנעוץ בו את השיניים. התיבול, העדין במליחותו, נותן לבשר לעשות את העבודה ולהציג את עצמו על איכויותיו הרבות...'' שיר כידן פגשה נתח סטייק עסיסי ורציני במיט מי
בברוהאוס מייצרים שלושה סוגי בירות שנבדלות זו מזו בגוון, בטעם, באחוז האלכוהול, ברכיבים ובתהליך הייצור. כל אוהב בירה ימצא כאן את בת הלוויה המושלמת שלו לארוחה שבדרך...'' אדם בר גילה עולם שלם של בירות בברוהאוס
אלון גל וגיא מרוז חברו עם מועצת זכרון יעקב, להפקת פסטיבל המוקדש לנגני ותרבות הרחוב .לצד אווירת הפסטיבל מציעה זכרון יעקב מבחר מסעדות שישמחו לארח אתכם. מה שנשאר זה ליהנות ממוזיקה טובה ואוכל משובח. לא צריך יותר מזה
ה''ברדסקי'' הוא קוביות לחם קלוי ופריך שנאפו עם זיתים, שום, גאודה, שמן זית ומרווה. לדעתי, מדובר בנשנוש האולטימטיבי...'' בדרך לבית הקפה והמאפה, לה מולאן, בת''א, דניאל לוין מנסה להבין מדוע בנות מתרגשות כ''כ משמלות כלה
''כחובבת שוקולד, היה ברור לי, מה אזמין לקינוח. מוס שוקולד, בעל סמיכות מוצקה ואוורירית בטעם שוקולד מריר איכותי, הוגש בגביע גבוה, כשאגוז מלך מתנוסס מעליו ככתר מלכות...'' שיר כידן ביקרה בקרוסל , מסעדת שף קטנה ברעננה
מה נשתנה הלילה הזה מכל הלילות? פעם היינו מכינים לבד חרוסת, היום כבר אפשר לקנות. פעם היינו מכסים את המצות בכיסוי בד פשוט, היום חייבים להפתיע ו''להלביש'' את המצות בכיסוי חגיגי. קבלו את החידושים וההמצאות לפסח 2009
מסעדת מיגל, השוכנת בתוך מלון בוטיק אירופאי המשקיף לים, מציעה ארוחת בוקר אטרקטיבית בכל ימות השבוע, במחיר 39 ₪ ליחיד ובמחיר 70 ₪ לזוג. מלבד תפריט בוקר, המסעדה מציעה תפריט קלאסי עשיר של ביסטרו ים תיכוני
פסח 2009 כבר כאן: אביבי יותר, חמים יותר וטעים הרבה יותר. אז לפני שהוא חולף לו כה מהר, רכזנו עבורכם ארבע מסעדות בכל הארץ, המציעות אטרקציות שונות לחג, תפריטים חגיגיים, עוגות ועוגיות מיוחדות, תפריט ילדים ועוד
''הרביולי היו ממולאים גבינות עיזים ברוטב שמנת ופסטו, בתוספת ממרח עגבניות מיובשות וזיתי קלמטה. טעם הזיתים השביח את הרביולי, הטובים בפני עצמם...'' אדוה גן סתיו נסעה לאלפרדו בפ''ת ולרגע חשבה שהיא נמצאת ברמת הגולן
''הפנה הוגשו ברוטב שמנת, פטריות צלויות, פטריות ושמן כמהין, בצל ופרמזן. הפפרדלה הוגשה ברוטב מעולה של עגבניות, שבבי עוף, פלפלים, זיתים ועוד...'' אדווה גן סתיו ביקרה בכרמלה סופרנו והרגישה שהיא חיה בסרט איטלקי
''אני לקחתי את הדובה פריזר, המבוסס בעיקר על רום. מירב, חברתי, לקחה את הסופר דובה 4X4 – משקה הבית, הכולל הרבה מאוד אלכוהול עם חמוץ מתוק, ספרייט ונענע...'' גלי בן נון וחברתה יצאו מתנדנדות, אך שמחות, מפונדק הדב