תמיד חלמתם להשאיר מאחור את שולחן החג בבית של הדודים ולאכול ארוחת ערב רגועה במסעדה? מצוין, כי יש מי שמגשים את אותו החלום להרבה אנשים כמוכם. אספנו בשבילכם מסעדות לערב ראש השנה
סלמון בקראסט, פילה לברק בחמאת רוזמרין, בורי ממולא עשבי תיבול - נבחרת שפים משובחת מכינה לכם ארוחת דגים מפוארת. תנו כבוד לאורי ירמיאס (אורי בורי), באבאי (באבאי), ויקטור גלוגר (קלואליס), מוטי אוחנה (החצר)
"בסך הכול, ברמת הבילויים שהעיר הזו מציעה, אפשר עדיין להתייחס אליה כאל דף חלק שאפשר לצבוע בפעילויות צעירות, מסיבות, השקות, חגיגות והרבה קפה טוב – ובדיוק לכאן נכנס נח קפה..." אורית איציק מגיעה עד תיאטרון גבעתיים
סניפי רשת לחם ארטיזן באזור השרון מציעים למכירה מוצרים רבים לראש השנה כמו חלת דבש מזוגגת ופאי תפוחים. בנוסף - חדש מאתמול - החלו למכור מוצרים נטולי גלוטן בכל חנויות הרשת. שתהיה שנה טובה ומתוקה
ענבל גרזון על הולי בייגל בקניון רמות, ירושלים: בית קפה מעוצב ברוח מודרנית, סניף אחד מתוך כמה של הרשת, ששומר על אינדיבידואליות תוך הגשת מנות ייחודיות והצעת אווירה שמבטלת את נוף הקניון הטיפוסי
העסקים כרגיל, ואנחנו אוכלים ארוחה עסקית. הפעם בחרנו בפאשה, מסעדה ברוח תורכית, שממוקמת ברחוב הארבעה בתל אביב. התפריט שלה כולל מעדנים תורכיים אותנטיים עם השפעות סוריות-חלאביות, ובקיצור - יהיה טעים
לא פעם שואלים אותנו לאיזו מסעדה כדאי לקחת את החברים. התשובה שלנו תלויה, כמובן, בסוג החברים שלכם. האם אתם חבורה של קרניבורים? אוהבי טבע? ים? נוף? או שאולי אתם כמונו, פשוט רוצים להיפגש? אספנו בשבילכם מסעדות לחברים
שני עדכונים חשובים על אירועים מעניינים במסעדות: מסעדת ים 7 שבהרצליה סוגרת את הקיץ עם פסטיבל יין ואוכל, ומסעדת NG שבתל אביב חוגגת בסגנון משחקי הכס עם ארוחת ברברים לאכילה בידיים בלבד. בתיאבון!
גיא סופר מבקר בכוורת מבית שי ספקטור שבכפר רות. מה בשבילכם בראש השנה? דבש אשל? דבש זעתר? דבש אקליפטוס? את כל אלו ועוד מציעים כאן, בנוסף ליינות ולמוצרים נלווים, כמו מכשיר מיוחד שמחזיר את הדבש לקופסה אחרי המריחה
לפי חכמינו, מה שאדם עושה בראש השנה הוא סימן לשנה כולה. מכאן שמי ששותה יין טוב בראש השנה, ישתה יין טוב כל השנה. טור זה מוקדש ליינות מיוחדים – בעלי איכות יוצאת דופן ביחס למקובל בשוק הישראלי – שנשתה כמותם כל השנה
אז מה זה פיצ'ונקה? יונתן שטרנברג מגלה, כשהוא אוכל מנת כבדי עוף ורדרדים, עסיסיים עם זיגוג ערמונים אסייתי מתוק. כל זה קורה במסעדה ששוכנת בנס הרים, מול הנוף מסיח הדעת של הרי יהודה ונחל קטלב
יוון היא הטורקיה החדשה? ומה לגבי בשורת הבריאות? מישהו כבר הביא אותה? הדיאטנית הקלינית ליאורה חוברה ממליצה על ארבע מסעדות בכרתים – קטנות, יווניות אמתיות, עם אוכל מקומי וטעים. חופשה נעימה
בשבוע שעבר נפתח ברחוב אחד העם בתל אביב סניף של מוסד הבשר המשובח - מרינדו מרמת הגולן. גיא מור הולך לבדוק במה מדובר, ומבשר שמבחינתו המעדנייה של מרינדו, שמוכרת נתחים איכותיים, היא רק הבסיס לסנדוויץ' בר
חדשה בתל אביב: "רפאל קצבים" היא מעדניית בשרים חדשה בשוק התקווה, שגם מפעילה אתר אינטרנט המאפשר הזמנת משלוחים עד הבית. בתפריט – בשר בעבודת יד: בקר, כבש, הודו, עוף, נקניקיות וקבבים – והכול כשר
מסעדת לה קוויזין שבבית אביחי, ירושלים, מציעה בופה צהריים שכולל סלטים צבעוניים, לחמים ומאפים חמים, ירקות טריים בתיבול מיוחד, גבינות משובחות ועוד, כשהתפריט והמנות מתחלפים מדי יום
אנחנו יודעים, זה לא שבאמת אכפת לכם לאכול במסעדה כשרה, להפך, אתם דווקא לגמרי בעד הלכות השחיטה היהודיות. העניין הוא אחר: לפעמים אתם נוסעים לטיול ביום שבת ובסך הכול רוצים לאכול. אספנו בשבילכם מסעדות לא כשרות בצפון
"ליד הבר נמצא גם ארון נעול ומאובטח שבו נמצאים קוניאקים שכוסית אחת מהם עולה כמו חודש שכירות בתל אביב..." עופר פרוסנר והיפה מגיעים בתחבורה ציבורית לפתח תקווה, שם הם נהנים מהקום איל פו של אוסקר ווילד
"אחרי שקיבלנו דוגמאות מכל 12 סוגי הבשרים, המלצרים חזרו והציעו תוספת שנייה ושלישית ורביעית – בוואקריו מתייחסים ברצינות רבה להצעה 'אכול כפי יכולתך'..." יונתן שטרנברג חוזר לוואקירו הירושלמית
"ככל שהערב מתקדם האווירה נעשית יותר תוססת טברנה-סטייל. בהחלטה אמיצה אנחנו מחליטים לוותר על עיקריות עם שמות מפתים כמו קבב קצבים או סינטה סופלקי, לטובת עוד כמה נציגים ממשפחת הקליל-אבל-אחר..." שפרה צח, יאסו תל אביב
מסעדת מקסיקנה – המקסיקנית של רחוב בוגרשוב פינת בן יהודה בתל אביב – חוגגת הערב (חמישי, 30 באוגוסט) את יום הולדתה השישי. בתכנית: טקילות, מרגריטות, נשנושים ודי-ג'יי שיעשה שמח. חברי מועדון הלקוחות והפייסבוק מוזמנים
"אנחנו, בכל אופן, בחרנו את שתי המנות האחרונות מעולם הים: שרימפס וקלמרי מטוגנים ומלווים ברוטב איולי ומולים נהדרים עם רוטב משכר של יין לבן, שמנת וחמאה..." שירלי רחמים במסעדה החדשה (בערך): בריו דה טאפס בראשון לציון
עופר פרוסנר: "ניב אדם נעים הליכות וכזה שכיף לדבר אתו, שמפנק וממתיק סוד. לניב הייתה הילת חשיבות של אדם שבאמת אין לו תחליף. אתם מבינים: ניב הוא האדם היחיד במדינת ישראל שיודע להכין את הקיורטוש של 'קיורטוש'..."
ניחוחות של איטליה ביפו: מסעדת איטלקיה בפשפשים מכינה מנות איטלקיות עממיות חמות וטעימות – כל הפסטות, הניוקי, הפיצות, הבשר, הדגים ופירות הים שתרצו. ובשעת צהריים מוצעת, כמובן, ארוחה עסקית משתלמת
"אני לא יודע איך הצלחנו לאכול את כל זה אבל אומרים שתמונה שווה אלף מילים, אז עכשיו דמיינו לעצמכם איך החזרנו את המחבת ריקה..." עוזי בשן לוקח את האישה למסעדת האר"י 8 בצפת. יש מה לחפש שם מלבד קברי צדיקים
תכף יבואו עלינו החגים, ונאכל שפע של דגים ובשר ממיטב המתכונים של כל הדודות. בינתיים אלו הם ימי חול וקיץ אחרונים, ואפשר להמשיך לאכול במסעדות חלביות בתל אביב – בשקט, בלי שהן ישימו לב