"אנחנו אהבנו את הרביולי שהוכן במקום מבצק מצוין ושלושה סוגי מילוי - תרד, בטטה וגבינה - שקועים ברוטב עגבניות איכותי עם זיתים שחורים, בצל, רצועות אנשובי ועשבי תיבול..." גיא סופר-זמרני באיטלקית של יבנה, פורטבלו
"יובל בלנקובסקי על תחרויות יין: האמנם הדרך הטובה ביותר לעמוד על כישוריו של אדם היא להכניס אותו במחיצת אנשים רבים אחרים המתחרים בו? כולנו מכירים אנשים ביישנים שמבט שני והיכרות מעמיקה מגלים את עומקם ויופיים"
"קפה טאטי – אאוט, ביסטרו טאטי – אין..." שפרה צח מבקרת בביסטרו טאטי המחודש שנמצא בגבול תל אביב-גבעתיים. השטח, היצע האלכוהול והתפריט התרחבו, ויש המון הפתעות לקראת הקיץ. תתחדשו!
רק עכשיו סיימתם את הדיאטה, ירדתם כמה קילוגרמים ולא בא לכם לעלות אותם בחופשה המתקרבת? הנה הטיפים שיעזרו לכם לעשות את זה בלי לסבול ובלי לוותר על טעימות חו"ל מיוחדות. ליאורה חוברה, דיאטנית קלינית
אירוע אפשר לחגוג בכל מקום, אולם ישנם חללים שהחגיגות הנערכות בהם משודרגות בזכות אופייה הייחודי של האווירה. במבנה ירושלמי המיועד לשימור בשדרות ממילא, ענבל גרזון מוצאת את אגדה – בית לאירועים
פסטיבל "אוכלים כשר" נערך בתאריכים 6-22 ביוני 2013 ומציע ארוחות גורמה במגוון מסעדות כשרות ב-79 ₪. בין המשתתפות: גבריאלה, מונטיפיורי ולה בוקה בירושלים, אתניקה וקולומבוס הכשרה בהרצליה ועוד הרבה אחרות. בתיאבון
"בעוד 5 שנים ובעוד 10 שנים אנחנו נהיה אותו המקום ונגיש בדיוק את אותו האוכל. דארנא היא מסעדה מרוקאית מסורתית ומטבח לא משתנה סתם כך..." יונתן שטרנברג משוחח עם אילן סיבוני, האבא של מסעדת דארנא בירושלים
מסעדת סומסה היא מסעדה חדשה שנפתחה בקניון די-מול שברחוב ז'בוטינסקי 1 ברמת גן ופורשת לפני הסועד הישראלי את המטבח הספרדי עם מנות טאפאס מגוונות – בגרסה כשרה, כמובן
מסעדת ויסטה היא בולטת בנוף הקולינרי של חופי אשקלון, עם תפריט שף, עיצוב מהודר, תצפית לים ומרפסת הסמוכה לקו המים. בשעת צהריים מוצעת כאן גם ארוחה עסקית
אוכל מבושל על פתיליות, מנות שמזכירות את הידיים של סבתא וטבחית מבוגרת מעמיסה על הצלחת - שלא תהיו רעבים. אוכל של בית, רק במסעדה
טראפלס שוקולד של השף צ'ארלי פדידה למסעדת אוליב ליף, שוקו מקסיקני ממסעדת מקסיקנה, פאי תפוחים של השף מוטי בוחבוט ממסעדת סופיה וגם בסבוסת קוסקוס של קפה 48. סתם ככה, מתכונים מתוקים
בעיר העתיקה של ירושלים ייערך בתאריכים 5-13 ביוני 2013 פסטיבל האור. בין השיטוטים שלכם ברחובות הציוריים, המיצגים האמנותיים והקרנות הווידיאו על חומות העיר העתיקה, תוכלו גם ליהנות ממבצעים טובים במסעדות. המלצות
"ההליכה מהבית ברמת-חן דרך הגבעה הלבנה ועד למתחם שביט, רק בשביל מילקשייק וניל סמיך-סמיך..." דן תורן חוזר למחוזות הנוסטלגיה בקפה וניס שבמתחם שביט, גבעתיים
היום ניסע צפונה - לצפון העיר. מה נראה בדרך? המון בתי קפה. תל אביב, מספרים, היא עיר של בתי קפה, ואכן קשה למצוא יותר מכמה מטרים רצופים נטולי מקום רביצה אחד לפחות. הכנו לכם מסלול הליכה קצר וטעים
ארוחת צהריים עסקית בחצר הנעימה של ננה בר בשכונת נווה צדק בתל אביב – וכל טרדות היום יחלפו להן. עם מנות מפתות ומבריקות שבשבילן שווה להגיע גם מרחוק
"אז ישבנו על הבר, ונהנינו מהאירוח, שתמרן בהצלחה בין רמה גבוהה של מקצועיות לרמה גבוהה לא פחות של חום והומור..." אדם בר במסעדת השף בניולה החדשה ברחוב השרון בתל אביב
"לוקוס מאודה, רך ומתובל בצורה הולמת, עטוף במעטפת של פרוסות דקות של זוקיני ירוק על מצע איולי שקדים, אספרגוס ומחית אפונה צעירה..." שירלי רחמים באווירה הקלאסית של מסעדת הירקון 99 שבמלון דן, תל אביב
גם בתל אביב, מתברר, לא כל כך קל למצוא מסעדות שפתוחות בשבת. זאת אומרת, עד עכשיו זה לא היה קל. הכנו לכם רשימה מכובדת, כדי שיהיה לכם טעים
פסטיבל ישראל בירושלים נפתח היום ומביא אתו הרבה הופעות. בין כוורת חוזרת לברי סחרוף, שלומי שבן ודוד ד'אור תוכלו גם לאכול בהרבה מסעדות טובות בעיר. הנה המלצות והזמנות, תיהנו
רעבים לארוחת לילה אבל המקרר ריק? אספנו בשבילכם כמה המלצות למסעדות שפתוחות גם בשעות הקטנות. של הלילה.
אנחנו מתכבדים בזאת להכריז על פתיחת עונת המנגלים. נאה דורש נאה מקיים – הבאנו אתנו המלצות לקצביות מומלצות. ומי שיש לו אטליז יותר טוב מזה, שיספר לנו
אנחנו לא מקנאים באלו מכם שיש להם קצת זמן חופשי בצהריים לסיבוב בין הסמטאות של נווה צדק ועצירה במסעדת דלאל. מה פתאום מקנאים, להפך. אפילו הבאנו לכם המלצות לארוחה עסקית
במיוחד בשביל אלו מכם שמתלבטים גם השבוע, הכנו מתכונים לארוחת שישי. מתחילים עם לבבות ארטישוק מוקפצים, עוברים לחזה מולארד עם ריזוטו דלורית ומסיימים במלאבי. ותודה למסעדות באריו דה טאפאס, Meat and Wine ומושבוצ
"מנה נדיבה של סרטנים חצויים, שמזמנים לסועד חוויה מתגמלת של פיצוח השריון וכרייה של הזהב הלבן מתוך גוף הסרטן והזרועות. בונוס מיוחד: טבילה מושחתת של הלאפה ברוטב החמאה והשום..." אדם בר, הזקן והים, יפו
"אחרי שטעמתי מגוון גדול מאד של מנות וגם הערכתי את עניין העקביות, אני יכול להגיד בפה מלא שזוהי אחת המסעדות הטובות בעיר..." יונתן שטרנברג חוזר למסעדת החצר של השף מוטי אוחנה בירושלים