''הגיעו הקינוחים: רביולי אפרסק חם בליווי פרוסות אפרסק טרי ורוטב חלב קוקוס ושבבי קוקוס קלוי. בצלחת אחרת: גלידת טחינה עם טוויל ממולא בקרם פיסטוק ודבש, ברולה לימון על בסיס בצק פריך...''אדי רון מלקק את האצבעות בקנלה
אם השנה לא ממש בא לכם להפשיל שרוולים בכדי להכין גפילטע משובח או רגל קרושה, יש מי שיעשה זאת עבורכם. לפניכם ארבע מסעדות ברחבי הארץ שישמחו לארח אתכם בחג ולהציע מבחר עצום של אוכן מוכן לשבתות וחגים
''בלורן המנות ענקיות, וכשאני אומר ענקיות אני מתכוון: ענקיות! חמישה שיפודי חלומי לוהטים עם פלטת ירקות אינסופית וגבינות למריחה. בנוסף, השף שלח חצי חציל צלוי עם טחינה...'' זיו תפוז מבקר בלורן ומספר עד כמה היא סקסית
''התחלנו בקרפצ'יו בקר טוב מתובל בחומץ בלסמי ושמן זית, עליו פוזרו שבבי פרמזן וקרעי עלי בזיליקום ולחם חם וטרי בעל קרום מתפצח שהשתלב מצויין עם הקרפצ'יו...'' אדווה גן סתיו מרגישה ''שנולדה מחדש'' לאחר ביקור באלפינה
שוברים את הראש בחיפוש אחר מתנה מקורית? לשף ניר צוק יש פתרון בשבליכם. סדנאות בישול אינטואטיבי, שילמדו את המשתתפים לבשל מהבטן, וגם דבש סילאן בבקבוק לחיץ- תם עידן היידים הדביקות לאחר שימוש בדבש
''קיבלנו טחול נימוח שמולא במחית של תפוחי עץ איכותיים. כן, כן, זאת לא טעות. המנה הייתה נפלאה ומקורית ואילו הטעמים והמרקמים השתלבו באופן נהדר...'' יובל בלנקובסקי מבקר בהס, וכך חוסך נסיעה ארוכה (ויקרה) לשוויץ
''המוזיקה התחזקה והתערבבנו בקהל של הפאב - אני עם מדריכי הבירה והתיירים הצ'כים, וגיל עם דיילות הויסקי ועם עוד כמה מנות של Whyte & Mackay...'' דניאל לוין מגיע לאירוע ההשקה של המתוג Whyte & Mackay, בפראג הקטנה
שיטאקי הינה מסעדה אסיאתית ייחודית בלב פארק התעשייה של ראש העין, בראשותו של השף יניב סבן. האוכל במקום עשוי ממגוון חומרי גלם טריים ואיכותיים ובשעות הצהריים נהנים תושבי הסביבה מעסקיות אטרקטיביות החל מ 37 ש''ח
הרעב שוב מציק? חייבים לחטוף משהו מהיר ועצבני? בימים טרופים שאלות מסוג זה הופכות רלוונטיות יותר מתמיד. למחפשים פתרון זמין מומלץ להגיע לאחת מארבעת המסעדות הבאות. מה שבטוח, שהבטן הריקה תגיד לכם תודה
''אחרי הצצה במגוון הקוקטיילים האקזוטיים בתפריט כמו 'יונה לבנה', 'שקיעה' ו'לב אמיץ', פתחנו את הארוחה עם קוקטייל 'אלכסיס'- פסואה, ג'ין ומיץ תפוזים סחוט טבעי...'' אפרת רוזן מגשימה חלום תוך כדי ביקור בבריזה קלדרון
''חלקנו מנה ענקית של אטריות ביצים שהוקפצו עם ירקות, ביצה וקלאמרי וקומבינציה של 16 יחידות מאקי. האטריות היו טובות ונתחי הקלאמרי שהסתלסלו בצריבתם היו רכים...'' אדווה גן סתיו ובנה מבקרים ונהנים בווק אנד וולק בכ''ס
''פתחנו בפרוסה קטנה ונימוחה של פטה כבד עגל, שהוגשה עם טוסטונים וריבת משמש-וניל וחוסלה כמעט מיד, מותירה רק עקבות של טעם על הלשון. אחריה הגיעו ההמבורגרים הזכורים לטוב...'' שפרה צח ''מבשלת'' אירוע יוצא צופן בפויקה
''מנת הבייבי ריבס היא מנה שהבשר בה כל-כך רך ועסיסי, הנתח נחתך בקלות מפתיעה (דמיינו שאתם מעבירים סכין בפטה כבד) והרוטב מתקתק, סמיך וקרמלי...'' אורלי פרש אזולאי מגלה מה עומד מאחורי האגדה של ביסטרו תמרה בת''א
''באופן לא טיפוסי, התחשק לי מתוק. קיבלתי את ''הלנה'': מוס שוקולד שבליבה שלו צפון קרם ברולה. המוס היה מעודן ומאוזן היטב בין המתיקות האופיינית למרירות הקלה של שוקולד מריר משובח...'' דניאל לוין מבלה עם אבא בביסקוטי
''הפילוט, הוא פירוק הדג מן העצמות, הראש והזנב בצורה בה נשארת מנת דג גדולה ויפה. לדג צריך להיות ריח של ים ולא ריח של דג, זוהי האינדיקציה שהמדובר בדג טרי...'' נעמה הלוי משכילה מדבריו של השף ערן ירוחם מפודסטפס
''לקינוח הזמנו ''כדור גלידה באש''- כדור גלידה משובח שנטבל בבלילה רותחת של בצק. השילוב בין הפריכות של הבצק העוטף, הפריך והרותח לגלידה הקרה הופכת את המנה הזאת למנה מנצחת...'' יובל בלנקובסקי מקפיץ מנות בקורוסין
''השף של מסעדת קיוטו, מביא אל השולחן את המטבח היפני המסורתי, בשילוב עם טעמו המיוחד של הסועד הים תיכוני, ובכך יוצר מיזוג נהדר ויוצא דופן של טעמים, צבעים ותרבויות...'' קיוטו מציעה תפריט עסקיות אטרקטיבי בכל השבוע
לא רק לת''א מגיע לילה לבן, גם לירושלים יש מה להציע והרבה. לקראת סוף החופש הגדול, מגוון אירועים עד אור הבוקר בעיר העתיקה. הופעות בגן העצמאות, רצים למטמון, מופעי סטנד אפ ועוד. עלו לירושלים: גם לחוויה וגם לארוחה
''תפריט האלכוהול במקום מצטיין בגיוון, הן 'לרוחב' - בירות, יינות, וויסקי, סינגל מאלט, ג'ין, קוניאק, ליקרים; והן 'לגובה' – ממותגים פשוטים יחסית, ושווים לכל נפש, ועד למותגי-עילית...'' מיה בר מתניעה בבטי פורד בתל אביב
''השולחן פונה ואז הגיעו העיקריות. קדרת ים, מנה נפלאה, פירות ים בשפע ונתחי דג שהוקפצו עם ירקות שורש בציר דגים וחמאה. צבעוניות פסטלית עשירה ועם זאת צנועה...'' זיו תפוז מתענג על הבשרים ופירות הים באוקטגון
לקראת החזרה לבית הספר רשת לחם ארז וכד בני דרום, מציעים מגוון כריכים בריאותיים ולא שיגרתיים שיעזרו לכם ההורים להפתיע ולחדש בכל יום. לא עוד לחם עם שוקולד או ריבה. לפניכם המלצות ומתכונים טעימים ומזינים
''למנה העיקרית החלטתי לקחת פילה יען ברוטב יין אדום וניוקי על חמאת עגבניות. כי אם כבר יש מנה כ''כ מיוחדת ומקורית, חובה לנסות אותה, לא?...'' שיר כידן מספרת שאנשים נוסעים מחדרה או אילת כדי להגיע למטאצ' בוקס
''מה יש לאכול? הבה ניתן הצצה בסירים: הקוסקוס עצמו עשוי ''אחד-אחד'' כיאות, ומוגש בשלוש גירסאות - לבן רגיל, צהוב בתוספת כורכום ובריאותי מקוסקוס מלא...'' שפרה צח טועמת קוסקוס ''אחד-אחד'' בבא לי קוסקוס בתל אביב
"למנה עיקרית הזמנו חזה עוף בציפוי קוואקר, סובין, קוקוס ופרג, שהוגש על מצע של פירה תאנים. מנה שכמותה עוד לא נטעמה ולידה כל מנה אחרת פשוט מחווירה..." אורלי פרש אזולאי אוכלת ללא כל רגשות אשם, בקפה לואיז
''הברווז מתקתק, רך בצורה מדהימה ומושחם היטב, מוגש כפיסות קטנות לשולחן, בליווי פנקייקים קטנים, בצל ירוק ורוטב הוי-סין. הרעיון הוא למלא את הפנקייק בכל טוב...'' כתבה רביעית (ואחרונה) על מסעותיה של נעמה הלוי בסין