מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

אדום או לבן?


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

אדום או לבן? יבש או חצי יבש? בבית או במסעדה? מה יותר ממכר יין או שוקלד? אילו יינות תשתו בחג ולקראת השנה החדשה? בנימין, מרתף היין העתיק קשטוניו יקב כרמי יוסף ומאיולה, מספקים את התשובות והפתרונות

בנימין
בנימין הינה מסעדה ומקום בילוי הממקם את המעדנייה במרכז הבמה, ברחוב נחלת בנימין בתל אביב. בנימין מציעה מגוון רחב של גבינות, נקניקים, דגים כבושים ודליקטסים,
לצד מבחר יינות מהארץ ומהעולם, בדגש על אגן הים התיכון: איטליה, צרפת, ספרד, יוון ועוד תוכלו למצוא קארפים של יינות מומלצים כמו טדסקי וולפוליצ'לה האיטלקי, ריוחה קמפו ויחו הספרדי, ושאטו דה רספיד (גראב) הצרפתי. את כל היינות במקום אפשר להזמין בכוס או בקאראף. באתר מידע מקיף ומפורט על כל היינות המוצעים למכירה. מהמבעבעים: קאווה קריסטלינו (20/85 ₪), פרוסקו וילה סנדי (25 / 100 ₪), מהלבנים: מז'וג'ורנו אינסוליה שרדונה די סציליה (28/115 ₪), מהאדומים: רוקה אלטה- פרימיטיבו 06' (100 ₪), פלם מרלו ריזרב 06' (195 ₪), עמק האלה 05' (150 ₪). מהצרפתים: שאטו הו באלירק- מדוק 06' (135 ₪), מואיקס לוסק סנט מיליון 06' (135 ₪).


יקב כרמי יוסף
בשנת 1999 החליטו פרופסור בן עמי ברבדו ותלמידו לשעבר פרופסור עודד שוסיוב לממש את הידע הרב שצברו בגידול ענבים וייצור יין, והקימו את יקב כרמי יוסף המייצר את יינות ברבדו.
היקב נמצא בלבו של הכרם של משפחת שוסיוב בעלת מסורת גידול כרם של 120 שנה. תהליך ייצור היין מתחיל דקות מספר לאחר הבציר הידני הקפדני עם עלות השחר. היין מיוצר על פי הידע הרב והניסיון שנצברו על ידי פרופסור ברבדו ופרופסור שוסיוב בטכנולוגיה מתקדמת המבטיחה קבלת יין בעל איכויות גבוהות עם דגש על ארומת הפרי. מבין היינו ת: BRAVDO מרלו 2007, - מיוצר מ-85% ענבי מרלו, שנבצרו מכרם יחיד בסוף יולי 2007, ו - 15% ענבי קברנה סוביניון., BRAVDO שרדונה – שהופק מ-100% ענבי שרדונה. יין זה מאופיין בצבע קש זהוב-לבנבן, בארומה פירותית של אשכולית ופירות טרופיים, ניחוח וניל עדין, חומציות חמאתית קלה וקורטוב של ניחוח עץ. בנוסף, ניתן להזמין חבילות שי מיוחדות לחגים בשילובים מעניינים
לפרטים נוספים והזמנות: הדר: 0502207022

מרתף היין העתיק קשטוניו
מרתף היין העתיק קשטוניו ממוקם במבנה היסטורי בן 140 שנה אשר שימש כבית מעצר בתקופת השלטון העות'מאני והוקם על ידי עמוס מרוז לפני 12 שנים. במרתף היין הרומנטי מוגשים יינות משובחים באווירה נוסטלגית וראש טוב. בתפריט תוכלו למצוא, פלטות גבינות ובשרים עשירות המותאמות לכמות הסועדים וכמובן יינות איכותיים במגוון רב. מבין היינות: קיאנטי קסטלני סופריור -מורכב מענבי סאנזובז'ה וקאנאיולו אשר גודלו באור פוגיו אל קאזון, ברון דה אוניה, ריוחה - החיבור המושלם בין יין ריוחה קלאסי לבין הסגנון החדש, גראנד פואדו - יין אדום יבש של אזור נבארה שבספרד, שאטו סן-ג'רמן - יין זה נחשב אחד מהמשובחים אשר הופקו ביקבי קלבט במהלך שלושת העשורים באחרונים.

מאיולה
מהו פוטיפור? פטיפור או, בעברית תקנית, פת פאר (מצרפתית: petit four - "תנור קטן") היא עוגה קטנה המוגשת כקינוח בסיום הארוחה.
מאיולה – קונדיטורית בוטיק בעבודת יד, מציעה מגוון רחב של פוטיפורים, עוגות מוס, עוגות בחושות, ועוגות שמרים. האתר של מאיולה הוא כמו ''קונדיטוריה וירטואלית'', הפורשת את מוצריה באתר אינטרנט ידידותי ומפורט, ומכינה אותם לפי הזמנה. באתר תוכלו למצוא: תפריט מתוקים עשיר, מתכונים, המלצות ותמונות מגרות של המוצרים. מבין המתוקים: עוגת חלוה ופצפוצי שוקולד, עוגת שמרים וניל ושבבי שוקולד, עוגות מוס חלוה, מוס שוקולד תפוז, פינוקי שוקולד וברנדי, טראפלס שוקולד בלגי, מעדן פרג שקדים.